Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

vž, užsiimi viskuo išskyrus lėlės rūbus lotuliukas.gif

niu, o aš jau paskutines siūles darau, tada statysiuosi šviesa ir leisiu manekenę ant podiumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale su rūbais tai neseeeekasi toliau
o kas butent nesiseka, nesugalvoji kaip aprengti? nomoki pasiuti? ar numegsti? nenutaikai dydi?, ar siaip nera noro darymui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 02 27, 18:08)

nu man kažkaip baisiai tos lėlės padarytos blink.gif
Atsakyti
Baigiau assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 27, 23:14)
Baigiau  assa.gif  assa.gif
nu gi sveikinu sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
lekiu dabar siųsti foto rolleyes.gif

Labos
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 27, 18:24)
ir as turiu naujiena,

mano trecia lelyte pasiuta ir aprengta, dabar su dukryte lovoje abi kartu vartosi  lotuliukas.gif

itariu, kad tu ten vergu turi g.gif nes ash savo lele ir rubus keturias dienas siuvau wacko.gif

QUOTE(Coccinela @ 2009 02 27, 21:01)
Na, man ryškiai reikia kažkokio amato.. jau kokį mėnesį svajoju apie dovanų pakavimą  doh.gif arba dar labai mielai suorganizuočiau persikraustymą  ax.gif
O šiaip tai dabar visas potencialas atiduotas akvariumams..  blush2.gif

gal kartais laminato klojima noretum suorganizuot? bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, ir aš pabaigiau šukuoseną formuot doh.gif Viskas karsta.gif
Negalvojau, kad taip ilgai prie jos tupinėsiu... Aš tris dienas siuvau, bet tas dienas nieko daugiau ir neveikiau, valgyt šeimynai kažkaip "ant greitųjų" dariau, namų netvarkiau, tik šiandien baigus siūti drabužius prasiurbiau tuos visur pabirusius siūlus, atirusių medžiagėlių skiauteles ir pan.
Aš patenkinta, man pačiai lėlytė atrodo graži wub.gif Bet kiek besiūdama supratau-ką daryčiau kitaip antrąkart, gaila, kad negaliu jau šios lėlytės pakoreguot. Vis dėlto sunkiausia-drabužių konstravimas. Sukerpu, susiūnu-žiūriu per platu, ar per ilga, iš naujo siūlę varau, vėl matuoju-dar kažkas netinka, ir taip, kol šiaip ne taip, iš bėdos aprengt galima.Įdomu, kaip kitoms sekėsi su tais rūbais g.gif
Na, kai pamatysim visas lėlytes-padiskutuosim gossip.gif

Bandysiu nufotkint ryt ryte, o nuotraukas tik po pietų atsiųsiu, nes išlekiu pusei dienos (negaliu nepasigirt-mokysiuos tekstilines interjerines lėles daryt)
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 27, 13:55)
A[color=red]12. Sazha- TURI NAUJAGIMĮ SU TRIUSIKĖLIAIS thumbup.gif

Jūs ką????? ph34r.gif
Jei nesigiri, vadinas - su triūsikėliais? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Einu fotografuot savo E.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 27, 22:09)
o kas butent nesiseka, nesugalvoji kaip aprengti? nomoki pasiuti? ar numegsti? nenutaikai dydi?, ar siaip nera noro darymui? g.gif

Dėl priešpaskutinio atsirado paskutinė priežastis doh.gif
Nu, šiaip tai manoji jau senokai dalį aprėdų turi, bet taip minimaliai... galvoju, ai, niekas nesupras.. smile.gif gal neprašytis apatinių rodyt? unsure.gif

QUOTE(uups @ 2009 02 28, 00:00)
gal kartais laminato klojima noretum suorganizuot?  bigsmile.gif

kaip mielai!!! bigsmile.gif KLausyk, gal man ne pas saviškį kovo gale skrist, o pas jus? Tu Justę pažiūrėtum, o aš užsidarius galėčiau jums ten tvarką padaryt mastau.gif
Atsakyti
itariu, kad tu ten vergu turi  nes ash savo lele ir rubus keturias dienas siuvau
nu ir prajuokinai lotuliukas.gif , nu zinok pirmai lelei ir as tris dienas drabuzius siuvau, tiksliau 2 dienas rubus ir viena diena kankinausi su batukais doh.gif , bet gi dabar jau turiu iskarpas visas, tai tik susikerpu ir siunu, ir uztrunku tik viena diena sokiai.gif liezuvis.gif
Dėl priešpaskutinio atsirado paskutinė priežastis 
Nu, šiaip tai manoji jau senokai dalį aprėdų turi, bet taip minimaliai... galvoju, ai, niekas nesupras..  gal neprašytis apatinių rodyt?
nu tai gali mano iskarpomis pasinaudoti as cia turiu nufotkinusir sukrovus http://issiblaskemin...ine-lelyte.html, tikrai nereiks daug koreguoti, o ten papaisyta ant languoto popieriaus, tai lengva bus persipiesti mirksiukas.gif , gal ir noras sugryz mirksiukas.gif
Atsakyti
Issiunciau ax.gif
Atsakyti