Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(Knifofija @ 2009 03 02, 14:58)
Man  patiktų kokios rutulinės pušys arba kokios lanksvos (shirobana ar golden princess) susodintos puslankiu. Įaliai prikiščiau krokų arba snieguolių, kad pavaasarį akį džiugintų.  O toliau vejoje jau ir skulptūra tiktų.

lanksvos tiktų, pušų nenoriu, nes priešais kaimynai jas pasisodinę ax.gif , beje mano aplinkos vizija tai būtų tokia kaimiška, gal kiek senovinių , gražių bet jau primirštų augalų ir gėlių ...
Papildyta:
http://i216.photobuc...ka/P7181835.jpg

o kokia čia gėlė? Pas anytą visą vasarą žydėjo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 02, 14:39)
Aha cia tikrai visas priima, tik kitos kyst nosi - ir pabega  ax.gif

Mes nepabegam, mes visada cia, tik tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 02, 15:40)
Mes nepabegam, mes visada cia, tik tyliai  biggrin.gif

as ir galvoju-kieno ten ausys kyso lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 02, 15:07)
Man tai kuo toliau tuo maziau tos skulpturos patinka.

alio...cia yra tokia pas kuria ju 3 yra tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(leira @ 2009 03 02, 15:32)
mano  aplinkos vizija tai būtų tokia kaimiška, gal kiek senovinių , gražių bet jau primirštų augalų ir gėlių ...
[

ooooo, tada cia tau Rokoko gali atstoti mama biggrin.gif , asmeniskai as niekuom padet negaliu, nes net ir savo kaimo stiliaus nezinau
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 02, 15:43)
as ir galvoju-kieno ten ausys kyso lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif TOKIOS biggrin.gif
user posted image

O as ziopla, neisivedziau i favorite naujos temos "Kuriancios svajoniu sodus" ir nesuprantu, kodel ten niekas nebendrauja umn.gif doh.gif O, kad pas mane sena tema, tai ne i galva neateina fool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 02, 15:48)
Papildyta:

ooooo, tada cia tau Rokoko gali atstoti mama biggrin.gif , asmeniskai as niekuom padet negaliu, nes net ir savo kaimo stiliaus nezinau

nu nieko sau , sakot padėt negalėsit, o kokį rojų pas save sukūrėt....apie stiliaus vizikja kalbėdama, norėjau pasakyt, kad norėčiau tokios aplinkos be "plastmasių", "mandrysčių"....na manau kursiu darysiu, bandysiu, jūsų padėdama ir bus gražu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 02, 15:48)
Papildyta:

Nius del skonio gi nesigincijama mirksiukas.gif . Pas ka trys skulpturos, o pas ka trys katinai zovada lakioja ir i kaimynu baseina taikosi. hihihi.gif Prileido ten kokiu tais raudonu zuvu karpio dydzio tai Muza su Kipsu sedi ant musu sandeliuko stogo ir medituoja. Matau, kad zmogaus ugio tvora jiems ne kliutis essen.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 02, 14:07)
Man tai kuo toliau tuo maziau tos skulpturos patinka.

tu gal nesupratai, ji pas save zadejo ta skulptura statyti lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 02, 16:27)
tu gal nesupratai, ji pas save zadejo ta skulptura statyti  lotuliukas.gif ...

lotuliukas.gif tik pamatau, kad Vida77 prisijunge jau ir patys intuiktyviai zubai siepiasi...akurat lotuliukas.gif Vis negaliu nesijuokti atsiminus kaip MB maustai
Papildyta:
QUOTE(leira @ 2009 03 02, 15:56)
nu nieko sau , sakot padėt negalėsit, o kokį rojų pas save sukūrėt....

lotuliukas.gif sakai rojus....vat vistiek negalesiu padet, nes rojus turi buti vienas...
Jei rimtai ,kalbek ir busi isgirsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 02, 16:27)
tu gal nesupratai, ji pas save zadejo ta skulptura statyti  lotuliukas.gif ...

Supratau supratau tongue.gif . As cia taip subtiliai flirt.gif norejau patarti nestatyti.
Atsakyti
QUOTE(leira @ 2009 03 02, 15:32)
mano  aplinkos vizija tai būtų tokia kaimiška, gal kiek senovinių , gražių bet jau primirštų augalų ir gėlių ...

user posted image user posted image user posted image

Lanko palei trinkeles apsodinimas: o gal griežtą augalų išrikiavimą palei trinkeles pakeisti laisvos formos ploteliais, vienur prisišliejančiais prie trinkelių, o kitur paliekančiais priėjimą vejai? O koks plotelis plyti nuo to lanko kairiau? Kaip norėtum jį apželdinti? Ar ištisinis augalų lankas netrukdys laisvai patekti į tą plotelį (ar to nereikia)?
Atsakyti
Dar foto i mano kolekcija. Aciu, kad atrandat graziu vaizdeliu 4u.gif
Atsakyti