O tai "akmenu karaliene" kaip ir uz borto pasiliko...nieko panasaus nemaciau"taigi mes dar Sobieska pasiimsim" arba graziai skambetu "...kaipgi mes be Sobieskos" (cia apie meeta turima galvoj). Na kad itikinciau, mano dosje: apie kibinus as jau seniai kalbejau, sunu nebijau, o netgi juos...myliu turiu nemaza masiniuka, vietos butu, bet iskart pasakau-kai yra proga "dvasiskai patobulet" as nevairuoju , kas dar...esu savo salies patriote, grozi kuriu savo rankomis-taigi galiu ir turiu ka duot...patinka ir imt. Tai kaaaa
As dar truputuka padekupazuosiu, padekupazuosiu ir grysiu, tikrai grysiu, o jau tada...
As jau maciau pas save galu gale tulpiu uzuomazgas, mat per sniego pusnis neteko anksciau pamatyt. Taip smagu paliko, o tik skaiciau jusu pasisakymus ir save tramdziau, raminau " pamatysiu ir as, pamatysiu" ir pamaciau-tulpiu turesiu
Beje...su pavasariu visas
QUOTE(sobieska @ 2009 03 02, 09:56)
...kaipgi mes be Sobieskos" (cia apie meeta turima galvoj). Na kad itikinciau, mano dosje: apie kibinus as jau seniai kalbejau, sunu nebijau, o netgi juos...myliu ...
sakyčiau labai svarūs argumentai tikrai, kaipgi mes be sobieskos na iš savo pusės kibinų bent pora pridėsiu, kad nepritrūktų ir sobieskai
O mano tai vilkdalgiukai kaip buvo nuo rudens nosis iskise, taip tebera. Nieko naujo nepamaciau. Apsnigta viskas. Gal per sia savaite nutirps
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 02, 10:22)
sakyčiau labai svarūs argumentai tikrai, kaipgi mes be sobieskos na iš savo pusės kibinų bent pora pridėsiu, kad nepritrūktų ir sobieskai
Kibinai ir sobieska geras derinys, bet aš su alum labiau mėgstu.
Parduodu metaliniu konstruksciju, stiklini dideli siltnami (3.65mx9m) , kuri reiktu issimontuot orentacine kaina apie 500 litu, jei domina galiu fotke atsiust. prasom i az
veiksmas netoli kauno (9km uz devinto forto)
veiksmas netoli kauno (9km uz devinto forto)
QUOTE(sobieska @ 2009 03 02, 09:56)
O tai "akmenu karaliene" kaip ir uz borto pasiliko...nieko panasaus nemaciau"taigi mes dar Sobieska pasiimsim" arba graziai skambetu "...kaipgi mes be Sobieskos" (cia apie meeta turima galvoj).
na ko jau cia taip, nerugok,kaip nors susitarsim tik bijau,jei toliau taip atvirausim,teks stambiagabariti transporta visom organizuotis,o ir vilniskes isigande gali but ne rysio zonoj ir apskritai staiga pakeite gyvenama vieta
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 02, 12:29)
Kibinai ir sobieska geras derinys, bet aš su alum labiau mėgstu.
kaip suprantu ,teks i Vilniu per Siaulius vaziuoti
sveiki visi, jau senokai vis pas jus paskaitinėju, semiuosi patirties , grožiuosi jūsų augalais ir kitais grožiais. O dabar norėčiau prie jūsų prsijungti, na ir kaip sakant patarimų paklaust, pasikonsultuoti ir kurti grožį kartu , nes mes neseniai įsikėlem į naujus namučius, taigi aplinka - dar žemių krūvos. Tikiuosiu priimsit į savo būrį.
QUOTE(leira @ 2009 03 02, 14:19)
sveiki visi, jau senokai vis pas jus paskaitinėju, semiuosi patirties , grožiuosi jūsų augalais ir kitais grožiais. O dabar norėčiau prie jūsų prsijungti, na ir kaip sakant patarimų paklaust, pasikonsultuoti ir kurti grožį kartu , nes mes neseniai įsikėlem į naujus namučius, taigi aplinka - dar žemių krūvos. Tikiuosiu priimsit į savo būrį.
imsim imsim rodyk ką turi, klausk ko nežinai, dalinkis, ką naudingo sužinojus
Aha cia tikrai visas priima, tik kitos kyst nosi - ir pabega
Aš iš kart su klausimėliu, ką patartumėtė namo priešakyje sodinti
http://s237.photobuc...nt=PB052314.jpg[/IMG]
Papildyta:
na aš tai tikrai nepabegsiu....o vis klausiu ir klausiu, bijau, kad tik neįkirėčiau . na o dėl namo priekio turiu mintyje ta išlenkima palei trinkeles. ten dar turetu kazkur isikomponuoti medine apie 1 m skulptūrėle.
Papildyta:
na aš tai tikrai nepabegsiu....o vis klausiu ir klausiu, bijau, kad tik neįkirėčiau . na o dėl namo priekio turiu mintyje ta išlenkima palei trinkeles. ten dar turetu kazkur isikomponuoti medine apie 1 m skulptūrėle.
QUOTE(leira @ 2009 03 02, 13:47)
Aš iš kart su klausimėliu, ką patartumėtė namo priešakyje sodinti
Papildyta:
Papildyta:
Man patiktų kokios rutulinės pušys arba kokios lanksvos (shirobana ar golden princess) susodintos puslankiu. Įaliai prikiščiau krokų arba snieguolių, kad pavaasarį akį džiugintų. O toliau vejoje jau ir skulptūra tiktų.