Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(Knifofija @ 2009 02 28, 23:12)
Nu šilinis gvazdikas tikrai nežydi visą vasarą. Nebent Briliant veislė, bet kiek žinau ji rausva. Bet galiu klysti, nes aš jų neauginu.

Nius as jo zydincio dar nemaciau blush2.gif ,nes pirkau nuzydejusi pernai rudeniop. Ant korteles parasyta Dianthus Deltoides Erecta White, flowering time: all summer. Saugau visu pirktu augaliuku korteles. ax.gif Tikiuosi, kad taip ir bus kaip raso:rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 01 kovo 2009 - 01:27
QUOTE(Wolke @ 2009 02 28, 19:12)
as jau rankas i zeme siandien buvau sukisus  ax.gif visai nesalta galima jau kapstytis  tongue.gif tai va sukisau katilelius i zeme g.gif (Campanula) buvau pirkusi 6vazonelius zydinciu,dabar nuzydejo...lauk gi nemesi ,tikiuosi kad prigis jos lauke  bigsmile.gif ir raktazoles siandien ,baigiancias nuzydet ,pasodinau i lauka...praeitu metu patirtis parode,kad sios tai tikrai prigyja  bigsmile.gif

Priimkit ir mane į savo namus smile.gif .
Wolke, kur čia taip jau sodinimai prasidėjo unsure.gif ?
Vakar, šviečiant saulutei, kieme vaikštinėjau ir pastebėjau, kad jau daigeliai mano iš rudens ruoštam mažam gėlynėlyje pasirodė wub.gif . Žavėjausi kaip mažas vaikas, atsitūpus bandžiau žoleles rankioti (ale ravėti doh.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
pas kaiminka hamamelis isgriuvo bigsmile.gif , bandyciau gelbet/persodint i vazona, bet kazin ar tokiu metu misija imanoma ?
Knifofija, gal tu turi supratimo, kas jam galejo nutikt ? uz sakos paemus visiskai siubuoja i visas puses - ar ji saltis iskele, ar saknys nupuvo (nors ne baloj auga), ar kas nuede ( salia komposto deze ta zalia desinej) g.gif . Bijojau patraukt aukstyn, kad visai rankose nepaliktu.
Knifofija, ar jis pas tave rugscioj zemej auga ?

http://i199.photobuc...77/IMG_6834.jpg

http://i199.photobuc...77/IMG_6835.jpg
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 27, 20:56)
SHETELING parduotuves,produkcija tikrai gera,bet brangi.Ziuresim kaip siemet,bet pernai puikiai ziemavojo ir senuku paprasta teracota

Senukų vazonai netinka tik dėl savo formų ir dydžių (niekaip neįsivaizduoju šalia lengvo vasarnamio tipo namuko antikos tipo vazonų mirksiukas.gif ), ačiū pažiūrėsiu dar kartą atidžiai Schetelig'e wink.gif

QUOTE(jolaxus @ 2009 02 27, 22:12)
negaliu tvirtint 100 proc., tačiau dar Thomas Philipps'e pasižiūrėti verta unsure.gif

gal nepataikau nuvažiuot, bet tinkamų taip pat ten jau kelinti metai nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 01, 00:17)
Na va, o as vakar pasejau jau. Bet kaip bebutu, lapkotiniu nelabai maciau pirkti, ten kur teko pabuvot. Zinau lygtais zalioj stotelej yra.
Papildyta:
O kaip sitie lapiniai vartojami? Ar yra naudos is ju?

Žinoma, kad yra naudos, aš lapelių prisidžiovinu žiemai, žalius naudoju agurkų vakavimui. O ir žali man labai skanu į salotas, sriubas troškinius. aš labai mėgstu salierus.

O čia vaizdelis iš mano kiemo šį rytą. Pasirodo sniegenos mėgsta klevų sėklas.

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 03 01, 09:58)
pas kaiminka hamamelis isgriuvo  bigsmile.gif , bandyciau gelbet/persodint i vazona, bet kazin ar tokiu metu misija imanoma ?
Knifofija, gal tu turi supratimo, kas jam galejo nutikt ? uz sakos paemus visiskai siubuoja i visas puses - ar ji saltis iskele, ar saknys nupuvo (nors ne baloj auga), ar kas nuede ( salia komposto deze ta zalia desinej)  g.gif . Bijojau patraukt aukstyn, kad visai rankose nepaliktu.
Knifofija, ar jis pas tave rugscioj zemej auga ?

http://i199.photobuc...77/IMG_6834.jpg

http://i199.photobuc...77/IMG_6835.jpg

čia jau kažkas su šaknynu. ARba kažkas nutiko šaknims, bet greičiausiai ant jo kažkas užgriuvo arba kokia vėtra palaužė. nupūti tikrai negalėjo, pašalas taip pat įsiaugusio medžio negalęjo pakelti, na dar gal kokie žiurkiukai galėjo šaknis nugraužti.
Atsakyti
Gaila kai tokiems graziai paaugusiems medeliams taip nutinka verysad.gif
Atsakyti
SU PAVASARIU MIELOSIOS

user posted image

Atsakyti
Aciu wub.gif . Ir tave su pavasariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 01, 01:26)
Nius as jo zydincio dar nemaciau blush2.gif ,nes pirkau nuzydejusi pernai rudeniop. Ant korteles parasyta Dianthus Deltoides Erecta White, flowering time: all summer.

pas mane augo misinys bordo, roziniais ir baltais/tams.rozin.viduriuku ziedeliais. zydi ilgai, bet ne visa vasara. Nuzydejus pagrindinei masei [buna wub.gif ], vis tiek kilime vienas kitas ziedelis praktiskai visa laika yra.
tiesa, tavo salygimis tas silinis bus viszalis thumbup.gif

QUOTE(DeeDee @ 2009 03 01, 10:17)
vazonai netinka

pernai rudeni buvo pasirinkimas Vln Ermitaze terakotiniu ir keraminiu.

QUOTE(Knifofija @ 2009 03 01, 11:14)
. aš labai mėgstu salierus.

O čia vaizdelis iš mano kiemo šį rytą. Pasirodo sniegenos mėgsta klevų sėklas.

as taip pat. as naudoju tu sakniniu salieru lapus sekmingai
[anyta tai saknis - kaip ir priklauso, as tai savo saknu likucius susaldau pamirsusi garaze kasmet doh.gif ]
Tai va, as tu lapu sakeles tik paplesau lapeliais, nepjaustau, ir dailiai vienas ant kito suddedu i plast. dezute, kisu saldymo kameron. naudoju sriuboms [MB reikalauja, kad smulkintais zalumynais nebutu pribarstytas sriubos skystis, isimtis tik krapams]
taip pat salotoms vasara naudoju.

Karta prisnigus ant krumo plikomis sakomis pritupe sniegenu pulkas - kaip ziedai tie ju pilvukai atrode baltame fone wub.gif

--------------------

Pavasariska tik saule dabar rolleyes.gif
pas mus sniego ojojoi! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 01 kovo 2009 - 14:29
JO sniego ir pas mus OI,,,OI,,,,OI,,,,

Bet vistiek kalendorinis pavasaris wub.gif
Atsakyti
Su pavasariu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As ir laukiu kol sniegas nutirps. Labai nekantrauju pamatyt visus ankstyvuosius augaliukus, kuriu is rudens prikaisiojau.
Atsakyti