Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(DeeDee @ 2009 03 18, 10:55)
SB reiškia Sodų bendriją, ir kas reiškia, kad yra pakankamai daug apribojimų. SB reiškia, kad augalų reiktų greičiau augančių, nei 10-20 metų laukti  bigsmile.gif
iš to džiaugsmo net teksto šalia neperskaitei?  Taigis ir parašyta - darželinės verbenos  biggrin.gif

O Sodu bendrijose negalima kukmedziu sodint? Nereikia 10 metu laukti...
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 18, 15:28)
user posted image
Aukštis 2,5-3m. Ar tinka?  bigsmile.gif ( na, kur aš biedna nabagė dėsiu 90 sėklų, net jei pusė sudygs, bus per daug  blush2.gif )

Aisku, kad tinka...juk matei kiek stulpu mano karalijoj, dar ir uz tvoros pasodinsiu.Jamu mirksiukas.gif tokiu neturiu
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 03 18, 16:43)
apie miskanta nriu pasidalinti mintimis, ten kur graziai i viena eile pagal tvora pasodinti...pries 2 metus parsitempiau kuseli - saujoje tilpo, ikisau i darzo zeme su mintimi labai jau prastai atrodo, tegul pasilepina, tai praeitais metais apie rugpjuti kasiau lauk is darzo ir i vaikiska sunkvezimi pakrovus veziau i kita sodo kampa kur prastesne zeme......tai vat pziuresiu kaip siemet jis toje prastesneje zemeje augs, nes jei taip pleciasi, tai tokis kaip ir atribojamas kazkuom turetu buti smile.gif)... neskaitant viso sito man jis labai grazus smile.gif

miskanto i kampa esu ikisus irgi saujele- sake uosviene ideja- kad nesiplestu ir neuzgostu kazko, reik i sena kibira be dugno sodint tipo tada negozia kitu augalu. pasodinau be. teks irgi matyt sunkvezmi samdyt isvezimui. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ita2: 18 kovo 2009 - 16:01
ita2 gal tu man i az vel imesk nuotraukas su trumpu vietos aprasymu arba dar geriau nuskanuota sklypo topke, ir savo norus, kad neapkrauti eterio, o as paskui savo kreizi idejas sumesiu viesai visiems smile.gif
Atsakyti
Va kaip magnolija ziedukus krauna: http://public.fotki....0502124732.html

Kazkas cia jomis domejosi ax.gif
Papildyta:
O cia kai nezydi tokia buna: http://public.fotki....0629094955.html
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 03 18, 17:34)
ita2 gal tu man i az vel imesk nuotraukas su trumpu vietos aprasymu arba dar geriau nuskanuota sklypo topke, ir savo norus, kad neapkrauti eterio, o as paskui savo kreizi idejas sumesiu viesai visiems smile.gif

aciuks vakare imesiu
Atsakyti
QUOTE(Dinadi @ 2009 03 18, 15:52)
jie vesiai stovi - patalpa nesildoma ir del liejimo normaliai  g.gif

man rodos tada rašydama kažką ne taip parašiau - daigams reikia:
1) daug šviesos
2) vėsumos
3) saikingo laistymo
4) išpikavimo arba praretinimo (per tankiai augdami ištįsta, suserga)

jei patalpa vėsi ir neperlaistai gal trūksta šviesos ar per tankiai auga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 18 kovo 2009 - 17:31
QUOTE(smth1 @ 2009 03 18, 15:55)
O Sodu bendrijose negalima kukmedziu sodint? Nereikia 10 metu laukti...

kukmedis gali, bet aukšta ir aklina gyvatvorė būti negali, kaip tik tokios ir nori wink.gif Beje SB gyvatvorių aukštį lemia dar ir pasaulio padėtis.
Realiai sunku ką čia bepatarti, kai nėra vaizdinės medžiagos
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 18, 19:06)
kukmedis gali, bet aukšta ir aklina gyvatvorė būti negali, kaip tik tokios ir nori wink.gif Beje SB gyvatvorių aukštį lemia dar ir pasaulio padėtis.
Realiai sunku ką čia bepatarti, kai nėra vaizdinės medžiagos

As irgi norejau ta prideti: kad realiai, kokie tie patarimai gali buti? Durimas pirstu, bandant kazkur kazka pataikyt. Visu pirma nei mes zinom apie zmogaus galimybes/norus/laika, kurie ji gali/nori skirti visam tam reikalui.

Nieko nezinom apie dirva, kuriam LT rajone veiksmas, kas aplink, kur, kaip arti issideste/atrodo. Sakyciau, kad net nuotrauka- tai toli grazu ne viskas. Padeti apsispresti del augalo gyvatvorei- gal ir uztektu, taciau jei zmogus nori (cia ne apie si atveji) apsodinti visa savo reprezentacine zona tarkim, tai galima pasiulyti tik kazkokius jau ismegintus variantus, klasikinius derinius, nes daugybe nezinomuju realiai. Ir dar galima tiketis, kad klausiantysis isiklausys, vertingus dalykus i galva susides. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 18, 10:54)
Gal kas pasakysit ar tie daigiukai ruduose vazoneliuose tikrai gazanijos g.gif
Zydre "Azureum"

Tie daigiukai TIKRAI ne gazanijos mirksiukas.gif
Man labai patiko ta ždrė "Azureum" wub.gif Nepergyvenk - sutankės.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti