Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(rozamunda @ 2009 02 28, 09:30)
man iki taves apie 80 km, atlekiu , pasikraunu si bei ta is tavo sodo (  paliekam vietos vogtam suniui lotuliukas.gif ) isimetu tave, paskui lekiam , kelia rodai, daineles dainuoji, aptariam augaliukus su merginom(tipo), nutariam vaziuot namo , bet neisvaziuojam , o liekam pusryciauti ir t.t. topsecret.gif
atsiprasau,kad vel ne i tema rolleyes.gif

va čia tai iš karto matosi, kad ketinimai labai rimti thumbup.gif jau taip tiksliai viskas sudėliota, net vogtam šuniui vieta numatyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 28, 08:30)
...atlekiu , pasikraunu si bei ta is tavo sodo (  paliekam vietos vogtam suniui lotuliukas.gif ) isimetu tave, paskui lekiam , kelia rodai, daineles dainuoji, aptariam augaliukus su merginom(tipo), nutariam vaziuot namo , bet neisvaziuojam , o liekam pusryciauti ir t.t. topsecret.gif
atsiprasau,kad vel ne i tema rolleyes.gif

geras dalykas tas forumas - po bishki po bishki ir issiaiskini su kuo reikala gali turet lotuliukas.gif ...
geriau ateik tu i musu pletku tema pablevyzgot - jau kai apie nakvyne uzsiminei, galvojau bus smulkesnis plano aprasymas - kas kur su kuo ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 vasario 2009 - 13:15
QUOTE(rokoko @ 2009 02 27, 21:28)
o gal as per viduri dislokacijos prasme? bigsmile.gif

Bijau, kad per vidurį tarp tamstos sodų ir Jolaxus kibinų gaunuosi aš tongue.gif

O realiai planą chuliganą galima drąsiai vykdyti, kai tik atšils. Pageidautina apsisukti iki birželio vidurio nes paskui gerą mėnesį namie vyks nepertraukiami baliai-festivaliai, o vėliau išmaunu iš dekretinių į darbuką thumbup.gif )

P.S. Gal kam reikia statybinių šiukšlių? Pernai buvo ardoma dalis ūkinio. Dovanojam, tik pasikrauti ir išsivežti reiks patiems iš Sudervės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 vasario 2009 - 14:27
Atgaiva akims 4u.gif
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Ir tylu cia siandien g.gif:

Neturiu ko skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau rankas i zeme siandien buvau sukisus ax.gif visai nesalta galima jau kapstytis tongue.gif tai va sukisau katilelius i zeme g.gif (Campanula) buvau pirkusi 6vazonelius zydinciu,dabar nuzydejo...lauk gi nemesi ,tikiuosi kad prigis jos lauke bigsmile.gif ir raktazoles siandien ,baigiancias nuzydet ,pasodinau i lauka...praeitu metu patirtis parode,kad sios tai tikrai prigyja bigsmile.gif

rozamunda o kada ten i mano krastus zadi traukt mirksiukas.gif duok zinot bigsmile.gif tik medziu gal nevesk lotuliukas.gif netureciau net kur ju sodint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 02 28, 19:12)
as jau rankas i zeme siandien buvau sukisus  ax.gif visai nesalta galima jau kapstytis  tongue.gif tai va sukisau katilelius i zeme g.gif (Campanula) buvau pirkusi 6vazonelius zydinciu,dabar nuzydejo...lauk gi nemesi ,tikiuosi kad prigis jos lauke  bigsmile.gif ir raktazoles siandien ,baigiancias nuzydet ,pasodinau i lauka...praeitu metu patirtis parode,kad sios tai tikrai prigyja  bigsmile.gif

rozamunda o kada ten i mano krastus zadi traukt  mirksiukas.gif duok zinot  bigsmile.gif tik medziu gal nevesk lotuliukas.gif netureciau net kur ju sodint  rolleyes.gif

Oi...Kad musuose greiciau galima butu ramkas i zeme sukisti wub.gif
Bet kurgi ten 15 cm sniego, dar laukti ir laukti to pavasario doh.gif
Atsakyti
as jau rankas i zeme siandien buvau sukisus  ax.gif visai nesalta galima jau kapstytis  tongue.gif tai va sukisau katilelius i zeme g.gif (Campanula) buvau pirkusi 6vazonelius zydinciu,dabar nuzydejo...lauk gi nemesi ,tikiuosi kad prigis jos lauke  bigsmile.gif ir raktazoles siandien ,baigiancias nuzydet ,pasodinau i lauka...praeitu metu patirtis parode,kad sios tai tikrai prigyja  bigsmile.gif

rozamunda o kada ten i mano krastus zadi traukt  mirksiukas.gif duok zinot  bigsmile.gif tik medziu gal nevesk lotuliukas.gif netureciau net kur ju sodint  rolleyes.gif

ooooo ponia is siltu krastu nervuot pradejo-kaip ka sodina ir kas zydi...nervai tiesiog nelaiko-geriausiu atveju galiu kieme tik savo suneko konkrementus rinkt wacko.gif
o jei rimtai-tai vasara,kai tiksliai zinosiu,pranesiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 02 28, 14:15)
geras dalykas tas forumas - po bishki po bishki ir issiaiskini su kuo reikala gali turet  lotuliukas.gif ...
geriau ateik tu i musu pletku tema pablevyzgot - jau kai apie nakvyne uzsiminei, galvojau bus smulkesnis plano aprasymas - kas kur su kuo ax.gif ...

cia mes apie augalus,jeigu ka ax.gif -pas ka azuolas,pas ka berzelis svyruonelis,o kas tik su kelmu ar stuobriu begali reikalus apturet flirt.gif hihihi.gif
o kuri cia ta pletku tema-butinai uzsukciau gossip.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 28, 15:20)
Bijau, kad per vidurį tarp tamstos sodų ir Jolaxus kibinų gaunuosi aš  tongue.gif

vadinasi ,ROKOKO, pas tave bagazines neatidarinesim-ten jau bus vogtas au) lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 28, 15:20)

O realiai planą chuliganą galima drąsiai vykdyti, kai tik atšils. Pageidautina apsisukti iki birželio vidurio nes paskui gerą mėnesį namie vyks nepertraukiami baliai-festivaliai, o vėliau išmaunu iš dekretinių į darbuką  thumbup.gif )

nu tai galim i i festivali,taip netycia pro sali -i darba pavesim ax.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 28, 18:57)

Neturiu ko skaityti lotuliukas.gif

labanakt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 28, 19:22)
vadinasi ,ROKOKO, pas tave bagazines neatidarinesim-ten jau bus vogtas au) lotuliukas.gif

vis tik as buciau tamstos pirmas punktas, nes nuo sunininkes/rozininkes iki ''nefirminiu'' kibinu/firminiu siloku - tik ''rukoj padat'' ax.gif
vietos bagazinej paliksim biggrin.gif

plepalai cia mirksiukas.gif
Atsakyti

As tai silini gvazdika mazais gabaleliais suplesiau ir palei vejos krasta susodinau apvada. Tikiuosi issiples iki vasaros vidurio ir susilies i vientisa juosta. Turetu zydet visa vasara baltai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 28, 21:06)
As tai silini gvazdika mazais gabaleliais suplesiau ir palei vejos krasta susodinau apvada. Tikiuosi issiples iki vasaros vidurio ir susilies i vientisa juosta. Turetu zydet visa vasara baltai ax.gif

Nu šilinis gvazdikas tikrai nežydi visą vasarą. Nebent Briliant veislė, bet kiek žinau ji rausva. Bet galiu klysti, nes aš jų neauginu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 27, 20:45)
Lapiniai ir lapkotiniai salierai tai visai skirtingi. Lapiniai užaugins daug žalios masės, jų lapkotis šykštus ir gyslotas, jis trumpokas. O lapkotinių kotai stori, aukšti, neturi gyslų savyje.

Na va, o as vakar pasejau jau. Bet kaip bebutu, lapkotiniu nelabai maciau pirkti, ten kur teko pabuvot. Zinau lygtais zalioj stotelej yra.
Papildyta:
O kaip sitie lapiniai vartojami? Ar yra naudos is ju?
Atsakyti