Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(DeeDee @ 2009 03 18, 14:41)
vis tenka pravažiuot pro elektros stulpą, kurio apačia miskantu apsodinta - visas žvilgsnis į vėjyje siubuojančią aukštą žolę nukreiptas  wub.gif Žadu ir man nepriklausantį, bet gan arti esantį sulpą apsodint.

Nu va, pagaliau ir mane kazkas sudomino per ilga laika...kas liecia stulpus biggrin.gif ...sakai miskantai apacioj vinvycio g.gif Stulpa turiu, vinvyti irgi, tik su miskantais striuka, jie pakolkas prie pauksciu patubdyti...Beje gal jei nesunku arba kai turesi laiko parodyk mazdaug kokia rusis, nes tu miskantu begales doh.gif ...nu kad vaizdas daugmaz atitiktu, to ka tu matei, nes tavo skoniu besalygiskai pasikliauju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 18, 15:09)

Tie stori pūkuoti pumpurai ir yra žiedai. Magnolija juos sukrauna rudenį.

Jau kaip laukiu issiskleidziant...pas mane ju cieli 3 ax.gif ziedai turetu but
Atsakyti
QUOTE(Dinadi @ 2009 03 18, 10:51)
daigai tokie patyse, ir stovi vietoje, neauga  verysad.gif Sodinta buvo i daigams skirta substrata.

per mažai šilumos ir perdaug drėgmės - sudygusius laikyti vėsiai ir laistyti retai bet gausiai, kai jau gerokai pradžiūna žemė.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 18, 14:02)
Nu ir nurėžiau dar labiau (darsyk foto prie genėjimo straipsnių išanalizavus). Tikėkimės, toks radikalus nugenėjimas išeis į naudą ir šiemet sulauksiu jaunų šakelių, o kitąmet ir kokybiškų vaisių.

pagal tai, kiek po po liko šakelių, dar šiemet turėsi kokybiškų vaisių wink.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 03 18, 14:11)
Nu va, pagaliau ir mane kazkas  sudomino per ilga laika...kas liecia stulpus biggrin.gif ...sakai miskantai apacioj vinvycio g.gif  Stulpa turiu, vinvyti irgi, tik su miskantais striuka, jie pakolkas prie pauksciu patubdyti...Beje gal jei nesunku arba kai turesi laiko parodyk mazdaug kokia rusis, nes tu miskantu begales doh.gif ...nu kad vaizdas daugmaz atitiktu, to ka tu matei, nes tavo skoniu besalygiskai pasikliauju mirksiukas.gif

taigis sėsiu pati miskantų sėklas, pasidalinsiu sodinukais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 18, 15:16)
pagal tai, kiek po po liko šakelių, dar taigis sėsiu pati miskantų sėklas, pasidalinsiu sodinukais wink.gif

blink.gif tai tu man jau kaip ir puse savo turto perleisi...reiks kazka ir man sumastyt mirksiukas.gif Parodyk bent ka i zeme sumesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 18 kovo 2009 - 14:23
QUOTE(sobieska @ 2009 03 18, 14:22)
blink.gif  tai tu man jau kaip ir puse savo turto perleisi...reiks kazka ir man sumastyt mirksiukas.gif  Parodyk bent ka i zeme sumesi

user posted image
Aukštis 2,5-3m. Ar tinka? bigsmile.gif ( na, kur aš biedna nabagė dėsiu 90 sėklų, net jei pusė sudygs, bus per daug blush2.gif )
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymą, kad nudžiuginot. Kai prasiskleis ir tikrai jei bus rožiniai, tai būtinai ir Jums parodysiu 4u.gif

Ir savo gėlynus kai pradės viskas lysti iš žemės "įmesiu",nes daug gėlių ir kitų daigelių pavadinimų nežinau. Gausit daug padėti, o aš galėsiu perteklium pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 03 18, 14:29)
paziurejau kas tai per augalas, ten daug rusiu jos yra. Bet visai grazi. reiks pamastyti. Aciu 4u.gif
Papildyta:

Vinvyti zinau, labai grazus, ypac rudeni. Bet kazkas sake kad greit labai auga, o ant stulpo laidai yra, bijau kad ten uzsilips kada nors. biggrin.gif
Na vis vien reiks kazka galvoti

Pas mus irgi ant to stulpo laidai, tai kas kelis metus MB uzlipa su koperciomis ir kokiu 3-4 metru aukstyje ji apkarto, ir jis vel is naujo ten lipa.
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 03 18, 12:45)
:
net garsiai  juoktis pradejau perskaicius.  ir as noriu spokinycios.
bet pas mus kazkodel paukstukai neskrenda. ziemosvidury pastatem lesyklele, blyn nors vienas but atskrdes- nieko
tai gal ir  spokai neskris

O vat i lesykla ir pas mus nieks neatskrenda. Ir vienoj vietoj buvom pastate, ir ant balkono pritvirtine - nieks neatskrenda schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 18, 23:14)
per mažai šilumos ir perdaug drėgmės - sudygusius laikyti vėsiai ir laistyti retai bet gausiai, kai jau gerokai pradžiūna žemė.

Aciu. Siaip jau jie vesiai stovi - patalpa nesildoma ir del liejimo normaliai g.gif va bazilikas tuo pat metu pasetas - bujoja, jau po antra lapeli leidzia. O tai tresti nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 03 18, 15:44)
O vat i lesykla ir pas mus nieks neatskrenda. Ir vienoj vietoj buvom pastate, ir ant balkono pritvirtine - nieks neatskrenda  schmoll.gif  verysad.gif

gal kaune paukstukai nealkani?
lotuliukas.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau ir pavargau...........ir jau nebeprisimenu ka perskaiciau ir kam iskart norejau atsakymus-pasiulymus parasyti..smile.gif

vat itai2 jei teisingai pamenu jos nama (toks kvadratinis raudonas su ploksciu stogu), kiema ir gelyno forma pries nama, tai geliu bangos salia tako prie namo nesiulyciau daryti........pasidaryciau lysve 1 metro is vaistiniu salaviju, buroku, aguonu, kosmeju, irisu, viendieniu, izopu, cesnaku, sinavadu ir panasiai...........niu misinys su pasikartojimu.

dar noriu pasidziaugti, pas mane sode jau krokai kokiu 7 cm aukscio, tulpes irgi panasios, narcizai nosytes iskise, didieji silokai "pumpurus" jau sukrove dideliausius, o rytine aguona jau 5 lapus isleidusi apie 10 cm ilgio..........ir visa tai Vilniaus soduose.........as apakus smile.gif

apie miskanta nriu pasidalinti mintimis, ten kur graziai i viena eile pagal tvora pasodinti...pries 2 metus parsitempiau kuseli - saujoje tilpo, ikisau i darzo zeme su mintimi labai jau prastai atrodo, tegul pasilepina, tai praeitais metais apie rugpjuti kasiau lauk is darzo ir i vaikiska sunkvezimi pakrovus veziau i kita sodo kampa kur prastesne zeme......tai vat pziuresiu kaip siemet jis toje prastesneje zemeje augs, nes jei taip pleciasi, tai tokis kaip ir atribojamas kazkuom turetu buti smile.gif)... neskaitant viso sito man jis labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 03 18, 16:43)
skaiciau skaiciau ir pavargau...........ir jau nebeprisimenu ka perskaiciau ir kam iskart norejau atsakymus-pasiulymus parasyti..smile.gif

vat itai2 jei teisingai pamenu jos nama (toks kvadratinis raudonas su ploksciu stogu), kiema ir gelyno forma pries nama, tai geliu bangos salia tako prie namo nesiulyciau daryti........pasidaryciau lysve 1 metro is vaistiniu salaviju, buroku, aguonu, kosmeju, irisu, viendieniu, izopu, cesnaku, sinavadu ir panasiai...........niu misinys su pasikartojimu.

va apie tave galvojau jau... : 4u.gif (tikiuosi galiu sakyti TU?):pasigedau idomios nuomones . 4u.gif blyn man norisi gelyno... ne s ten daznai einama. ale paradine puse/ g.gif burokams kampelis sklype sone yra... (as ten svajoju toki misini set ale darzas ale gelynukas metro lysvelej)
o ka palei ta taka tai kazkaip suvest vis tiek reikia nes jo gale uz kampo terasa prasideda- irgi kazko grazaus norisi, o namo prieky uzapvalinta kliomba, jei prisimeni.
griezta butu gal gerai bet prie ko tada ta kliomba prieky?
siu savo apvalumu..
apsikraut gelem nesinori ir perkraut sklypo...tai pamaciau zurnale ta ideja su verbenom. keli tokei pametymai. ir griezta ir romantiska ir nenusibode. ar labai cia ne itema butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ita2: 18 kovo 2009 - 15:59