Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

Sveikutes,gal patarsit ,kaip pasodinti ''kobejas'',kad jos man liptu iki anto auksto,kada jas pratinti prie lauko salygu ,gaila bet sudygo tik trys g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 03 17, 21:37)
sveikutes  smile.gif
visas rozes pas ji esu pirkusi visos auga kuo puikiausiai smile.gif

aciu! zinau kad jis bus mugej ir visada turi toki egzotisku idomiu spalvu, rudeni jau maciau... pas elijosius irgi nuleksiu, aciukas mergaits uz konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
Šiaip galima formuoti gyvatvorę iš bukų (nepainioti su buksmedžiais). Bukų lapai laikosi per žiemą ir tvora būna žiemą-vasarą nepermatoma 4u.gif
Tik va auga jie lėtai doh.gif
Atsakyti
merginos ikeliu vaizda is zurnalo su verbenomis (jei gerai iziurejau)ir akmenukais. Ar tiktu palei trinkas ten kur vakar imeciau? ka manot?
http://keep4u.ru/ful...d64d9cea581/jpg

o cia labai idomiai padarytas medis su petunijom, tiesiog grazi ideja
http://keep4u.ru/ful...d8170528229/jpg

kazkodel tiesiai vaizdo neleido ikelti. sorry
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 03 18, 10:24)
Sveikutes,gal patarsit ,kaip pasodinti ''kobejas'',kad jos man liptu iki anto auksto,kada jas pratinti prie lauko salygu ,gaila bet sudygo tik trys  g.gif aciu 4u.gif

pries keleta psl buvo kalbeta apie tai, pasiskaityk atgal. jos salciams neatsparios ir paios gerai kabinasi, kiek spejau atsiminti. As pati turiu pasisejusi kobeju laukiu islendant daigeliu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ita2: 18 kovo 2009 - 09:47
Sveikutes, gal patarsit, ar reiktu isdygusias lauke svogunines geles (krokai, tulpes) patresti ir kada tresti? Ir ar reiktu zile ir celiozija patresti, sudygo, bet daigai tokie patyse, ir stovi vietoje, neauga verysad.gif Sodinta buvo i daigams skirta substrata.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 03 18, 09:15)
Priklausomai nuo to kur gyvenat (atsiauriausiam Lietuvos kraste ar nelabai), labai apstatytam rajone ar plynam lauke, bet gal jums tiktu kukmedis? (jei atsiauriai ir plynam lauke tada netiks) Ta prasme gyvatvore is kukmedzio. Jis auga letokai, ir nera pigus, bet grazus koks:)

SB reiškia Sodų bendriją, ir kas reiškia, kad yra pakankamai daug apribojimų. SB reiškia, kad augalų reiktų greičiau augančių, nei 10-20 metų laukti bigsmile.gif

QUOTE(ita2 @ 2009 03 18, 09:48)
merginos ikeliu vaizda is zurnalo su verbenomis (jei gerai iziurejau)ir akmenukais. Ar tiktu palei trinkas ten kur vakar imeciau? ka manot?
http://keep4u.ru/ful...d64d9cea581/jpg

iš to džiaugsmo net teksto šalia neperskaitei? Taigis ir parašyta - darželinės verbenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 18, 10:55)
SB reiškia Sodų bendriją, ir kas reiškia, kad yra pakankamai daug apribojimų. SB reiškia, kad augalų reiktų greičiau augančių, nei 10-20 metų laukti  bigsmile.gif
iš to džiaugsmo net teksto šalia neperskaitei?  Taigis ir parašyta - darželinės verbenos  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif . siaip tai as visada i vaiza ziuriu ne i teksta.- vyysta esu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ita2: 18 kovo 2009 - 10:20
Rokoko, raktazoles jau senokai zydi. Cia nuo pernai as jas sukisau po krumu, nes kokios tai leisgyves buvo. O jos eme ir prazydo siemet. Dar berods tu kazkada klausei apie placialapes zydres, tai jau zinok ir tos islindo. Jeigu nustos Imageshack kvailiot ikelsiu. 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Gal kas pasakysit ar tie daigiukai ruduose vazoneliuose tikrai gazanijos g.gif

Placoalape zydre (Muscari latifolium)
user posted image

Zydre "Azureum"
user posted image

Man atrodo per retai jas sukisau. unsure.gif Laikiausi instrukciju ant pakiuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 18 kovo 2009 - 10:56
Sidabrenekuoja, kaip as tau ziauriai pavydziu tokiu oru kaip UK. Net nebe baltai pavydziu o istikro pavydziu, pas mane uz lango tikra ziema prasidejo. Neilgai man leido pasilepinti saulute ant terasos. sad.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyt daigiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 18, 12:02)
Sidabrenekuoja, kaip as tau ziauriai pavydziu tokiu oru kaip UK. Net nebe baltai pavydziu o istikro pavydziu, pas mane uz lango tikra ziema prasidejo. Neilgai man leido pasilepinti saulute ant terasos. sad.gif

Paguosiu console.gif Uztat jus turit normalias vasaras, o UK katino asaros ne vasaros
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 17, 14:06)

sena špokinyčia ir nauji zylių (pirmas) bei varnėnų (antras, trečias) nameliai:

Mes savaitgali irgi spokinycia pasikabinom i savo sena pusi biggrin.gif Siandien 06.30 val. gaminu pusrycius prie lango ir netikiu savo ausimis: kazkas kad suokia, kad suokia pusies puseje. Paziuriu pro langa - sniega drebia, tarp saku spokinycios nesimato, o giesme net stiklus drebina. Gal, sakau inkiliukas pragydo is dziaugsmo, kad seimininkus susirado bigsmile.gif biggrin.gif ?
Atsakyti