Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(DeeDee @ 2009 03 17, 12:46)
teisingai - pirk rožę LT užaugintą  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

su mielu noru jei dar kataloga parodytu, bet kiek supratau pas juos i vieta reik vaziuot?
Atsakyti
Radau internete pavyzdziu.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 03 17, 11:22)
Prieš kelias dienas jau klausinėjau apie "salelės" tarp trinkelių "apipavidalinimą". Pagaliau prisiruošiau ir vaizdinę medžiagą įkelti. Gal pafantazuosit?
Kol kas svarstau dvi galimybes - kol subrandinsiu galutinę mintį užsodinti tą plotelį kokiom nors vienmetėm žydinčiom gėlytėm (pvz. ryškiai raudonom salvijom). Tiesa, ten vakarinė pusė, besiglaudžianti prie šiaurinio kampo, tai nežinau, ar joms ten patiks.
Kitas variantas - iš karto mėginti formuoti mini spygliuočių ir šliaužiančių augaliukų salelę.
Ten kyšantis plastmasinis vamzdis (kanalizacijos šulinys) nusipjaus ir užsidengs dangčiu. Tą vietą, manau, bus galima paslėpti kokiu akmenuku ar pan.
Įdomios bet kokios Jūsų idėjos, pamąstymai, patarimai - tiesiog vieta Jūsų fantazijai pasireikšti.
http://img17.imagesh...2852/salele.jpg

pravaziuodama tokia pacia salele kaip tavo maciau- buvo pasodinta skiepyta guoba-nu patikek labai graziai atrode wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2009 03 17, 10:36)
kol kas su geliu zieojimu man sunkoka, pelargonijosm amen doh.gif , krokams amen doh.gif , itariu is ranikulos irgi nieko nebus g.gif , na su paukstapiene abejoju irgi g.gif 

jo......praktikos dar ziauriai truksta ax.gif

dabar gundausi eleborais, man praeitais metais saket, kad tiktu ten i mano kampeli, as apie juos pasiskaiciau, tai man jie grazu ir oreciau pabandyt ju uzsiveist, tai gal galit apsviesty is kur ju gaut ir kada sodint g.gif  gal kuri nors turetumet kokiu ugliuku blush2.gif  g.gif

oooo meskute is ziemos miego atsikele 4u.gif eleboru galesi pasirinkti LZUA mugej
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 03 17, 09:48)
su mielu noru jei dar kataloga parodytu, bet kiek supratau pas juos i vieta reik vaziuot?

o internete kas - ne katalogas? g.gif
issirenki veisles (dedes googlo pagalba prisirenki papildomos info apie patinkancia veisle), tada rasai laiska ar skambini ir klausi, gal bus mugej. Jeigu ne - teks vaziuoti paciai arba tartis del siuntimo pastu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 17 kovo 2009 - 11:59
QUOTE(ita2 @ 2009 03 17, 11:48)

Taigi Kaune jie, kontaktai.

Ir dar pamokinsiu kaip naudotis paieškos sistemomis:
1. Jei įdiegta Mozilla Firefox, dešiniu pelės klavišu pasižymi žodį ar žodžių junginį, spaudi "Search Google for "..."", atsidariusiame lange paieškos eilutėj šalia pavadinimo prirašai "+rose" ( be kabučių) ir spaudi Vaizdai.
ieškojau Knirps besidriekiančios rožės iš Elijošių tinklapio, gavo
user posted image

2. Tiesiog atsidarai paieškos sistemos langą ir į laukelį copy-paste dominančios rožės pavadinimą +rose ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 17 kovo 2009 - 12:02
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 17, 09:57)
kur, kur??? Pas Knifofiją  thumbup.gif

norejau prasyt detalesnes info, ale paskui rozamubnda prabilo apie muge tongue.gif

QUOTE(rozamunda @ 2009 03 17, 11:55)

oooo meskute is ziemos miego atsikele 4u.gif eleboru galesi pasirinkti LZUA mugej

bandau, bet sunkoka, nes su maze turiu daug reikaliuku, ji atima labai daug laiko, gime biski anksteliau, tai gydytojai vis mums ligu iesko, tai jau mano gelynai i antra plana vis., nu bet va jau atrodo pagaliau busim sveikos, tai va ant pavasario gal vel sugrisiu prie savo gelynu pradziamokslio tongue.gif o toj mugej bus? as pamenu praeitasi metais kau sumasciau, tai tada jau saket per velu ieskot ir sodint, tai dabar bus pats laikas, ar ne? nes kaip suprtantu eleborai anktyvi ir jau zydet pradeda. ju labai daug rusiu, o gal kokia patartumet kuri btu maziau lepi, nu kad as tokia nemoksa dar nenumarinciau ir augint sugebeciau ir man ten matomoj vuietoj tai reiktu kad lapai butu grazus ir gal kokie idomesni. kokias rusis gal patartumet? g.gif blush2.gif

o beje turbut mugej bus ir Knifofija, ar ne? tai gal pas ja ir ieskot?
o muge kaip cia radau balandzio 2-4 dienomis,a r ne? g.gif

Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 03 17, 12:47)
buk gerute nepamirsk labai reik nes ziuriu i nutirpusi sniega ir galvoju  kokia formadaryt  gelynelio,  palei namo trinkas.

jei kas neatsimena tai imetu nuotraukele-praeitasi metais buvau kelusi.
pakeliui i terasa cia  gana didelis ilgis
user posted image

ten galoju  pries terasos kampa kazka isgristi akmenuskais saslykinei pastatyt  o ta ilga pametyt kai nur  geliukiu- su kazkuo kompozicija

ka manot?

Nepamirsiu. Tik pas mus vakaras, o pas jus jau beveik naktis. Tai jeigu siandien nerasi, ryte tikrai bus. 4u.gif
Atsakyti
Didižioji dauguma rožių veislių aprašytos čia:
http://www.helpmefin...lant/plants.php
(į langelį reikia susivesti norimos rožės pavadinimą)

Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2009 03 17, 10:01)
as pamenu praeitasi metais kau sumasciau, tai tada jau saket per velu ieskot ir sodint, tai dabar bus pats laikas, ar ne? nes kaip suprtantu eleborai anktyvi ir jau zydet pradeda.

Dabar... O tu bandei kastuvą į žemę įbest? mirksiukas.gif Palauk dar bent porą savaitėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 17, 12:06)
Dabar... O tu bandei kastuvą į žemę įbest?  mirksiukas.gif  Palauk dar bent porą savaitėlių  4u.gif

dabar tai turiu galvoje po muges tongue.gif t.y anksti pavasari g.gif nes praeitais metais tai vidurvasary apie juos suzinojau, tai saket kad jau velu tongue.gif
Atsakyti
gerai jau, gerai, pasitaisei tongue.gif
Pamenu tavo kampučiuką. Kaip ten sidabrinė eglutė laikosi? Neiškraustėt?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 17, 12:59)
Taigi Kaune jie, kontaktai.

Ir dar pamokinsiu kaip naudotis paieškos sistemomis:
1. Jei įdiegta Mozilla Firefox, dešiniu pelės klavišu pasižymi žodį ar žodžių junginį, spaudi "Search Google for "..."", atsidariusiame lange paieškos eilutėj šalia pavadinimo prirašai "+rose" ( be kabučių) ir spaudi Vaizdai.
ieškojau Knirps besidriekiančios rožės iš Elijošių tinklapio, gavo
user posted image

2. Tiesiog atsidarai paieškos sistemos langą ir į laukelį copy-paste dominančios rožės pavadinimą +rose ir t.t.

aciukas. jau paarsiau jiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 17, 12:14)
gerai jau, gerai, pasitaisei  tongue.gif
Pamenu tavo kampučiuką. Kaip ten sidabrinė eglutė laikosi? Neiškraustėt?

blush2.gif tongue.gif 4u.gif
ne, visi spygliuociai taip kaip buve, ir astilbes liko, visi kiti augalai kaip ir is naujo bus sodinami, nes arba vienmeciai buvo arba iskasiau smile.gif tam kampey dar sniego kalnas guli, bet maciau pora kroku lenda (matyt palikau svogunus, nes siaip juos iskasiau) smile.gif

turiu susirasius poraeitu metu jusu pasiulymus, tai bandysiu siemet kazka kitaip, tai va kazkuri primygtinai eleborus siule ir man jie grazu, galvoju ten tikrai tiktu ir jie daugiameciai, tai man patogu butu, nes mes ten kol kas negyvenam, tik vasarojam, tai su anktyvu pavasariu ir velyvu rudeniu sunkoka g.gif
Atsakyti