Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

Nusipirkau lapinius salierus ,,TALL UTAH" ir galvoju ar cia tas pats kas lapkotiniai g.gif ot blonde blush2.gif padarau, tada pagalvoju schmoll.gif

Dar salotyciu Iceberg. Baisiai jos man skanios. Ir tu mazuju rutuliniu morkyciu. Tuoj ziuriu prie bulviu ir buroku pereisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 27, 18:57)
Sidabrinekuoja jei tau patinka senovinės tai yra ir neaukštų pvz Felicite Parmantier1,2m.arba Mme.Knor tesiekia 70 cm.o pastaroji berods žydi 2 kartus ,yra ir dar visokių veislių tik reikia paieškoti.......O aš tau labai pavydžiu blush2.gif pas save, gali užsiauginti gražiausiais rožių girliandas , wub.gif Pas mus tai vargiai pavyktų tai įgyvendinti dėl šaltesnio klimato.

Aha kur jau cia uzsiauginsiu dviejuose aruose roziu girliandas cray.gif Galiu tik pasvajot
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 27, 15:03)
o man šiaip sau...  unsure.gif  čia labiau Rokoko stichija  drinks_cheers.gif

jo, cia ateities vizija cool.gif
issisaugojau paveiksliukus ax.gif

itariu reikia pradzia siemet padaryti - pavasari pasesiu medetku po visa darza, ir prasysiu uosvio neravet ju... gal paklausys g.gif
dar butu gerai saulegrazos darzo centre rolleyes.gif

QUOTE(rozamunda @ 2009 02 27, 16:03)
pas ka taip ,pro Trakus ,kibinu pavalgyt mirksiukas.gif

imk/rauk is manes ka nori 4u.gif lotuliukas.gif ,
o bilietas i mano kiema kibinais pasivaisint - tos hortenzijos sakele ax.gif
Atsakyti
Gal žinot, kur dar be Senukų prekiauja terakotiniais, žiemoti galinčiais, vazonais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 27, 17:58)
Nusipirkau lapinius salierus ,,TALL UTAH" ir galvoju ar cia tas pats kas lapkotiniai  g.gif ot blonde  blush2.gif padarau, tada pagalvoju  schmoll.gif

Dar salotyciu Iceberg. Baisiai jos man skanios. Ir tu mazuju rutuliniu morkyciu. Tuoj ziuriu prie bulviu ir buroku pereisiu  lotuliukas.gif

Lapiniai ir lapkotiniai salierai tai visai skirtingi. Lapiniai užaugins daug žalios masės, jų lapkotis šykštus ir gyslotas, jis trumpokas. O lapkotinių kotai stori, aukšti, neturi gyslų savyje.

apvalios morkytės yra labai ankstyvos, jas geriausia sėti šiltnamyje. Dabar kai tik šiltnamyje žemė atšils gali ir paberti, morkų sėklos nebijo šalčio, jas galima sėti iš rudens, tik reikia dvigubai sėklų berti (sėjant rudenį)
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 27, 21:18)
Gal žinot, kur dar be Senukų prekiauja terakotiniais, žiemoti galinčiais, vazonais?  smile.gif

SHETELING parduotuves,produkcija tikrai gera,bet brangi.Ziuresim kaip siemet,bet pernai puikiai ziemavojo ir senuku paprasta teracota
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 02 27, 19:40)

imk/rauk is manes ka nori 4u.gif  lotuliukas.gif  ,
  ax.gif

cia, kaip supratau, kvietimas nudepiliuot lotuliukas.gif ( pablevyzgojau rolleyes.gif )
Atsakyti
Mano terakotinis vazonas su tulpem po ziemos zalias zalias, bet su sausu sepeciu ta zaluma nubyra. Nueina bebruzinant ir plonas terakotos sluoksnis. Dar negaliu apssiprest ar man tokia vazono isvaizda patinka.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 27, 17:03)
nieko neveiksi,motusel,teks man i Vilniaus krasta belstis-pas ka siloku,kam hortenzija( ir suni nezymiai bagazinej issivezt lotuliukas.gif ),pas ka taip ,pro Trakus ,kibinu pavalgyt mirksiukas.gif

rolleyes.gif iš kurio tu čia krašto minsi pedalus g.gif matai, kibinus aš pati neseniai išmokau kepti, tai gali tų originaliųjų paragavus Trakuose, atmint paragaut "chaltūros" (o tiek trakiškė, tiek šuniukų gaspadinė žino kelią pas mane, tai galėtų ir pašturmanaut abi - ei, meet'as piešiasi bigsmile.gif ) cool.gif

QUOTE(rozamunda @ 2009 02 27, 17:59)
Nu gerai,einu rekonstruojamai komodai sonus slifuot ( reik kuo nrs slopinti pavasarinius ranku niezulius) karsta.gif

va, dar viena menininkė prasikalė thumbup.gif

QUOTE(DeeDee @ 2009 02 27, 21:18)
Gal žinot, kur dar be Senukų prekiauja terakotiniais, žiemoti galinčiais, vazonais?  smile.gif

negaliu tvirtint 100 proc., tačiau dar Thomas Philipps'e pasižiūrėti verta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 02 27, 22:12)
(o tiek trakiškė, tiek šuniukų gaspadinė žino kelią pas mane, tai galėtų ir pašturmanaut abi - ei, meet'as piešiasi bigsmile.gif ) cool.gif
negaliu tvirtint 100 proc., tačiau dar Thomas Philipps'e pasižiūrėti verta unsure.gif

o gal as per viduri dislokacijos prasme? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 02 27, 23:12)
rolleyes.gif iš kurio tu čia krašto minsi pedalus g.gif matai, kibinus aš pati neseniai išmokau kepti, tai gali tų originaliųjų paragavus Trakuose, atmint paragaut "chaltūros" (o tiek trakiškė, tiek šuniukų gaspadinė žino kelią pas mane, tai galėtų ir pašturmanaut abi - ei, meet'as piešiasi bigsmile.gif ) cool.gif

kaip sakoma-mir druzba festival alc.gif
taip ir padarysim drinks_cheers.gif
del menu-jei akmenu karaliene sobieska dekupazus daro,tai kodel as komodos perdazyt negaliu tongue.gif , bet cia greiciau is reikalo nei is meiles-meistras gyvate pasieme avansa 50 procenteliu,puse metu makaronus kabino,galiausiai kazkur nukiso eskizus,tai nudaze taip kaip lyg ir prisimine doh.gif o atmintis ,kaip ir skonis pas ji prastoka...poto dar 2 pazadukai zadejo perdazyti,kol galiausiai likau as su komoda ir 2 indaujom raudu raudoti mega_shok.gif tai dabar pykti lieju ant diedu tinginiu ir melagiu ir garaze spintelem sonus tarkuoju.Atsiprasau, kad ne i tema unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 02 28, 00:28)
o gal as per viduri dislokacijos prasme? bigsmile.gif

man iki taves apie 80 km, atlekiu , pasikraunu si bei ta is tavo sodo ( paliekam vietos vogtam suniui lotuliukas.gif ) isimetu tave, paskui lekiam , kelia rodai, daineles dainuoji, aptariam augaliukus su merginom(tipo), nutariam vaziuot namo , bet neisvaziuojam , o liekam pusryciauti ir t.t. topsecret.gif
atsiprasau,kad vel ne i tema rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 28 vasario 2009 - 08:33
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 28, 09:30)

man iki taves apie 80 km, atlekiu , pasikraunu si bei ta is tavo sodo (  paliekam vietos vogtam suniui lotuliukas.gif ) isimetu tave, paskui lekiam , kelia rodai, daineles dainuoji, aptariam augaliukus su merginom(tipo), nutariam vaziuot namo , bet neisvaziuojam , o liekam pusryciauti ir t.t. topsecret.gif
atsiprasau,kad vel ne i tema rolleyes.gif

Oho koks planas huliganas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 28, 13:07)
Oho koks planas huliganas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir mane sitas planas huliganas is pacio ryto pralinksmino biggrin.gif
Atsakyti