Nusipirkau lapinius salierus ,,TALL UTAH" ir galvoju ar cia tas pats kas lapkotiniai ot blonde padarau, tada pagalvoju
Dar salotyciu Iceberg. Baisiai jos man skanios. Ir tu mazuju rutuliniu morkyciu. Tuoj ziuriu prie bulviu ir buroku pereisiu
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 27, 18:57)
Sidabrinekuoja jei tau patinka senovinės tai yra ir neaukštų pvz Felicite Parmantier1,2m.arba Mme.Knor tesiekia 70 cm.o pastaroji berods žydi 2 kartus ,yra ir dar visokių veislių tik reikia paieškoti.......O aš tau labai pavydžiu pas save, gali užsiauginti gražiausiais rožių girliandas , Pas mus tai vargiai pavyktų tai įgyvendinti dėl šaltesnio klimato.
Aha kur jau cia uzsiauginsiu dviejuose aruose roziu girliandas Galiu tik pasvajot
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 27, 15:03)
o man šiaip sau... čia labiau Rokoko stichija
jo, cia ateities vizija
issisaugojau paveiksliukus
itariu reikia pradzia siemet padaryti - pavasari pasesiu medetku po visa darza, ir prasysiu uosvio neravet ju... gal paklausys
dar butu gerai saulegrazos darzo centre
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 27, 16:03)
pas ka taip ,pro Trakus ,kibinu pavalgyt
imk/rauk is manes ka nori ,
o bilietas i mano kiema kibinais pasivaisint - tos hortenzijos sakele
QUOTE(Tina* @ 2009 02 27, 17:58)
Nusipirkau lapinius salierus ,,TALL UTAH" ir galvoju ar cia tas pats kas lapkotiniai ot blonde padarau, tada pagalvoju
Dar salotyciu Iceberg. Baisiai jos man skanios. Ir tu mazuju rutuliniu morkyciu. Tuoj ziuriu prie bulviu ir buroku pereisiu
Lapiniai ir lapkotiniai salierai tai visai skirtingi. Lapiniai užaugins daug žalios masės, jų lapkotis šykštus ir gyslotas, jis trumpokas. O lapkotinių kotai stori, aukšti, neturi gyslų savyje.
apvalios morkytės yra labai ankstyvos, jas geriausia sėti šiltnamyje. Dabar kai tik šiltnamyje žemė atšils gali ir paberti, morkų sėklos nebijo šalčio, jas galima sėti iš rudens, tik reikia dvigubai sėklų berti (sėjant rudenį)
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 27, 21:18)
Gal žinot, kur dar be Senukų prekiauja terakotiniais, žiemoti galinčiais, vazonais?
SHETELING parduotuves,produkcija tikrai gera,bet brangi.Ziuresim kaip siemet,bet pernai puikiai ziemavojo ir senuku paprasta teracota
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 02 27, 19:40)
cia, kaip supratau, kvietimas nudepiliuot ( pablevyzgojau )
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 27, 17:03)
nieko neveiksi,motusel,teks man i Vilniaus krasta belstis-pas ka siloku,kam hortenzija( ir suni nezymiai bagazinej issivezt ),pas ka taip ,pro Trakus ,kibinu pavalgyt
iš kurio tu čia krašto minsi pedalus matai, kibinus aš pati neseniai išmokau kepti, tai gali tų originaliųjų paragavus Trakuose, atmint paragaut "chaltūros" (o tiek trakiškė, tiek šuniukų gaspadinė žino kelią pas mane, tai galėtų ir pašturmanaut abi - ei, meet'as piešiasi )
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 27, 17:59)
Nu gerai,einu rekonstruojamai komodai sonus slifuot ( reik kuo nrs slopinti pavasarinius ranku niezulius)
va, dar viena menininkė prasikalė
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 27, 21:18)
Gal žinot, kur dar be Senukų prekiauja terakotiniais, žiemoti galinčiais, vazonais?
negaliu tvirtint 100 proc., tačiau dar Thomas Philipps'e pasižiūrėti verta
QUOTE(jolaxus @ 2009 02 27, 22:12)
(o tiek trakiškė, tiek šuniukų gaspadinė žino kelią pas mane, tai galėtų ir pašturmanaut abi - ei, meet'as piešiasi )
o gal as per viduri dislokacijos prasme?
QUOTE(jolaxus @ 2009 02 27, 23:12)
iš kurio tu čia krašto minsi pedalus matai, kibinus aš pati neseniai išmokau kepti, tai gali tų originaliųjų paragavus Trakuose, atmint paragaut "chaltūros" (o tiek trakiškė, tiek šuniukų gaspadinė žino kelią pas mane, tai galėtų ir pašturmanaut abi - ei, meet'as piešiasi )
kaip sakoma-mir druzba festival
taip ir padarysim
del menu-jei akmenu karaliene sobieska dekupazus daro,tai kodel as komodos perdazyt negaliu , bet cia greiciau is reikalo nei is meiles-meistras gyvate pasieme avansa 50 procenteliu,puse metu makaronus kabino,galiausiai kazkur nukiso eskizus,tai nudaze taip kaip lyg ir prisimine o atmintis ,kaip ir skonis pas ji prastoka...poto dar 2 pazadukai zadejo perdazyti,kol galiausiai likau as su komoda ir 2 indaujom raudu raudoti tai dabar pykti lieju ant diedu tinginiu ir melagiu ir garaze spintelem sonus tarkuoju.Atsiprasau, kad ne i tema
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 02 28, 00:28)
o gal as per viduri dislokacijos prasme?
man iki taves apie 80 km, atlekiu , pasikraunu si bei ta is tavo sodo ( paliekam vietos vogtam suniui ) isimetu tave, paskui lekiam , kelia rodai, daineles dainuoji, aptariam augaliukus su merginom(tipo), nutariam vaziuot namo , bet neisvaziuojam , o liekam pusryciauti ir t.t.
atsiprasau,kad vel ne i tema
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 28, 09:30)
man iki taves apie 80 km, atlekiu , pasikraunu si bei ta is tavo sodo ( paliekam vietos vogtam suniui ) isimetu tave, paskui lekiam , kelia rodai, daineles dainuoji, aptariam augaliukus su merginom(tipo), nutariam vaziuot namo , bet neisvaziuojam , o liekam pusryciauti ir t.t.
atsiprasau,kad vel ne i tema
Oho koks planas huliganas
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 28, 13:07)
Oho koks planas huliganas
Ir mane sitas planas huliganas is pacio ryto pralinksmino