QUOTE(AGI @ 2009 03 17, 11:45)
Kitoje pusėje kol kas galvoju tik apie pievelę. Nors ir labai žaviuosi Jūsų išpuoselėtais gėlynais, bet kol kas jų prisibijau, nes nei tinkamos patirties, nei laisvesnio laiko jiems neturiu. Galbūt vėliau kitoje takelio pusėje irgi atsiras vienas kitas augaliukas, bet kol kas ten bus sėjama žolytė (netgi Jūsų pašiepiama "teletabių pievelė" man dabar atrodo kaip nepasiekiama svajonė...)
Bet nors mažučio plotelio, kuriame galėčiau "rankas į žemė sukišti" labai norisi... Bet kadangi ta salytė yra "paradinėje" namo pusėje, tai norisi sukoncentruoti į ją visą dėmesį ir padaryti viską, kad augalėliai bujotų, o ne skurstų...
Bet nors mažučio plotelio, kuriame galėčiau "rankas į žemė sukišti" labai norisi... Bet kadangi ta salytė yra "paradinėje" namo pusėje, tai norisi sukoncentruoti į ją visą dėmesį ir padaryti viską, kad augalėliai bujotų, o ne skurstų...
O ka jeigu roziu krumeliu pasodint. Ju labai ivairiu buna. Va buvau radus sibirkos rozyne labai grazu kruma, kurio lietuviska ziema nereikia dengt.
O dar maciau labai grazia kompozicija su raganem lenkiskam zurnale. Ragane ne i virsu lipa kaip iprasta , bet driekiasi pazeme ant kazkokio numesto rasto. Jau kaip grazu. ir prieziuros minimaliai. Rudeni nukerpi, o pavasari ji vel visu grazumu atzelia.
Papildyta:
QUOTE(ita2 @ 2009 03 17, 11:49)
as irgi tokios kaip tavo noriu man spalva liuks.
Bet ji neauga didele. Cia nykstukine tikraja ta zodzio prasme, pasieks tik 60 cm auksti ir psio Noriu, kad augtu kaip burbulas, bet kolkas nedristu genet, leisiu nabagei isitvirtint ar atzelt normaliai.