Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 17, 07:44)
o kaip jūsiškis peržiemojo? Maniškis pernykštis stovi be gyvybės požymių  g.gif
Aš nutrumpinčiau tiek, kad nesumedėjusios šakelės būtų 15 cm ilgio. Nors kaimynai nekarpo, puikiausiai auga 'kamuoliuku'. Toks jau gan nemažas kamuolys per porą metų užaugo lotuliukas.gif

Sveiki, o tinkų šitą gluosnį dabar pavasarį pasodinti? ar prigytų? kokią žemę ir vietą jis labiau mėgsta? ar jis žydi, ar tik lapukus turi? 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad prigytų mirksiukas.gif
Žydėt jis nežydi, bet gegužės-birželio mėn. lapukai įgyja dar ir rausvo atspalvio. Gaunasi toks zalsvai-baltai-rausvai margas grožis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 17, 08:58)
Manau, kad prigytų  mirksiukas.gif
Žydėt jis nežydi, bet gegužės-birželio mėn. lapukai įgyja dar ir rausvo atspalvio. Gaunasi toks zalsvai-baltai-rausvai margas grožis  wub.gif

O kur jų pirkti būna ir kiek maždaug kainuoja? smile.gif
Atsakyti
RSF sudėtos nuorodos į lietuviškas prekyvietes - Kristuks, nepatingėk panaršyti, tikrai rasi tą gluosnį4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 17 kovo 2009 - 09:17
kol kas su geliu zieojimu man sunkoka, pelargonijosm amen doh.gif , krokams amen doh.gif , itariu is ranikulos irgi nieko nebus g.gif , na su paukstapiene abejoju irgi g.gif

jo......praktikos dar ziauriai truksta ax.gif

dabar gundausi eleborais, man praeitais metais saket, kad tiktu ten i mano kampeli, as apie juos pasiskaiciau, tai man jie grazu ir oreciau pabandyt ju uzsiveist, tai gal galit apsviesty is kur ju gaut ir kada sodint g.gif gal kuri nors turetumet kokiu ugliuku blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2009 03 17, 07:36)
dabar gundausi eleborais, man praeitais metais saket, kad tiktu ten i mano kampeli, as apie juos pasiskaiciau, tai man jie grazu ir oreciau pabandyt ju uzsiveist, tai gal galit apsviesty is kur ju gaut ir kada sodint g.gif  gal kuri nors turetumet kokiu ugliuku blush2.gif  g.gif

kur, kur??? Pas Knifofiją thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 17 kovo 2009 - 09:58
Prieš kelias dienas jau klausinėjau apie "salelės" tarp trinkelių "apipavidalinimą". Pagaliau prisiruošiau ir vaizdinę medžiagą įkelti. Gal pafantazuosit?
Kol kas svarstau dvi galimybes - kol subrandinsiu galutinę mintį užsodinti tą plotelį kokiom nors vienmetėm žydinčiom gėlytėm (pvz. ryškiai raudonom salvijom). Tiesa, ten vakarinė pusė, besiglaudžianti prie šiaurinio kampo, tai nežinau, ar joms ten patiks.
Kitas variantas - iš karto mėginti formuoti mini spygliuočių ir šliaužiančių augaliukų salelę.
Ten kyšantis plastmasinis vamzdis (kanalizacijos šulinys) nusipjaus ir užsidengs dangčiu. Tą vietą, manau, bus galima paslėpti kokiu akmenuku ar pan.
Įdomios bet kokios Jūsų idėjos, pamąstymai, patarimai - tiesiog vieta Jūsų fantazijai pasireikšti.
http://img17.imagesh...2852/salele.jpg
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 03 17, 11:22)
Prieš kelias dienas jau klausinėjau apie "salelės" tarp trinkelių "apipavidalinimą". Pagaliau prisiruošiau ir vaizdinę medžiagą įkelti. Gal pafantazuosit? user posted image

o kitoj pusėj takelio kažką sodinsi, ar bus ten kažkoks gėlynėlis? jei taip, tai manau reikia strateguoti apie visą kompleksą, kad derėtų abi tako pusės.
O ši salelė nėra labai didelė, tai čia tikrai kažin ko neprisodinsi, manyčiau koks vienas normalaus aukščio (t.y. ne žemaūgis) koloninis arba rutulinis spygliuotis ir kokie šliaužiantys augalėliai būtų pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 16, 18:41)
tai ir kirpk nudziuvusias,  4u.gif o ne cm ziurek.
pas mane vebeik viskas nudziuve atrode.
palauk - paziuresi, ir ivertinsi, nuspresi, ka daryti 4u.gif
- juk mes nematom tos tavo hebes.

beje, ju visokiu yra. pas mane perziemojo tik po sniegu [vida777, tavo], be eglisakiu, ir kol kas gerai atrodo.

labas rytas. paziurejau vakar- gyva mano hebe, thumbup.gif tik keli lapukai nurudave, turbut juos -sakeles nukirpt reik?
pas mane va tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 17, 11:28)
o kitoj pusėj takelio kažką sodinsi, ar bus ten kažkoks gėlynėlis? jei taip, tai manau reikia strateguoti apie visą kompleksą, kad derėtų abi tako pusės.
O ši salelė nėra labai didelė, tai čia tikrai kažin ko neprisodinsi, manyčiau koks vienas normalaus aukščio (t.y. ne žemaūgis) koloninis arba rutulinis spygliuotis ir kokie šliaužiantys augalėliai būtų pats tas thumbup.gif

Kitoje pusėje kol kas galvoju tik apie pievelę. Nors ir labai žaviuosi Jūsų išpuoselėtais gėlynais, bet kol kas jų prisibijau, nes nei tinkamos patirties, nei laisvesnio laiko jiems neturiu. Galbūt vėliau kitoje takelio pusėje irgi atsiras vienas kitas augaliukas, bet kol kas ten bus sėjama žolytė (netgi Jūsų pašiepiama "teletabių pievelė" man dabar atrodo kaip nepasiekiama svajonė...)
Bet nors mažučio plotelio, kuriame galėčiau "rankas į žemė sukišti" labai norisi... Bet kadangi ta salytė yra "paradinėje" namo pusėje, tai norisi sukoncentruoti į ją visą dėmesį ir padaryti viską, kad augalėliai bujotų, o ne skurstų...
Atsakyti
Oi kokia grazuole hebe wub.gif . Pernai pasisodinau mazesneis ziedukais ir gerokai tamsesneis, bet labai nenoriai augo. Jau galvojau, kad numire, bet ziuriu leidzia naujus lapeliu bordo spalvos. Ji viszale , bet numete beveik visus lapus, tai ir gslvojsu, kad jau amen. Vakar iskarpiau negyvas sudziuvusias sakeles ir ziuresiu kas bus.
Va taip mano nykstuke atrodo, kai lapukus naujus augina
user posted image

O taip kai zydi
user posted image
Nuotraukos is interneto.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 17, 11:46)
Oi kokia grazuole hebe wub.gif . O taip kai zydi
user posted image
Nuotraukos is interneto.

as irgi tokios kaip tavo noriu wub.gif wub.gif man spalva liuks. thumbup.gif
Atsakyti