Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(rozamunda @ 2009 03 16, 12:08)
pas mane vietoj alyvos-sakura,
o kokia cia melsviu rusis,kad tokia didele? g.gif
Hortenzijos-nu tai tos is tavo kaimynu ax.gif ....gal...........ka..............niu ax.gif  mirksiukas.gif

user posted image ( žinau, kur Kaune šaknų yra jos pirkti tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 16, 10:25)
user posted image ( žinau, kur Kaune šaknų yra jos pirkti tongue.gif )

dabar mėginu atgaminti, ar tokią melsvę pasilikau, ar išmečiau Rokoko, kad ji prie savo viešo prūdo pasisodintų g.gif Jeigu išmečiau, reiks gal susigrąžint gabaliuką mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 16, 13:57)
dabar mėginu atgaminti, ar tokią melsvę pasilikau, ar išmečiau Rokoko, kad ji prie savo viešo prūdo pasisodintų  g.gif  Jeigu išmečiau, reiks gal susigrąžint gabaliuką  mastau.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Na as kavutes laukia kolkas irgi negeriu smile.gif kazkam pritariu, brr...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 16, 12:57)
dabar mėginu atgaminti, ar tokią melsvę pasilikau, ar išmečiau Rokoko, kad ji prie savo viešo prūdo pasisodintų  g.gif  Jeigu išmečiau, reiks gal susigrąžint gabaliuką  mastau.gif

nea. man neismetei jokiu melsviu schmoll.gif prie balos tik viendienes tavasias kisau.

man rodos, as tau ismeciau melsve zaliai balta g.gif arba kam nors kitam... buvo 2 gabalai atlike..

Tina,
na nefotkinau tu virziu, bet jau nukirpai rasei... na ka ten fotkinti... nukirpau 2-3cm nuo zemes, ir viskas. ir nezinau, ar gerai taip trumpai, nes neauginus anksciau tu virziu. Isivaizduoju, kad tegu nuo pat zemes atauga man zali ir grazus - kaip bus, taip..
Isvis, man rodos, juos reikt kitais pakeist [kazkaip jauciu, kad neaugs], sodinant su visais vazonais rugsciai.

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 16, 11:47)
man rodos, as tau ismeciau melsve zaliai balta g.gif arba kam nors kitam... buvo 2 gabalai atlike..

zaliai baltos as ir pati turiu tiek, kad "per ausis lenda" lotuliukas.gif
Kiba ir man eit virziams sukuosena pasidaryt flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 kovo 2009 - 14:31
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 16, 15:30)
zaliai baltos as ir pati turiu tiek, kad "per ausis lenda"  lotuliukas.gif
Kiba ir man eit virziams sukuosena pasidaryt  flirt.gif

merginos sorry kad kisu trigrasi 4u.gif turiu ir as virziu pernai pasodinau. bet kiek skaiciau internete tai juso raso kad rudeni kirp reik, va:
Pirmą kartą tręšiama kovo pabaigoje arba balandžio pradžioje, nelygu koks pavasaris.
Rudenį krūmokšnius galima išgenėti (iškirpti peržydėjusias, ligotas, sausas šakeles), kad kitąmet žydėtų dar gražiau. Jaunų augalų verčiau nejudinti. Pirmą žiemą juos reikėtų pridengti eglišakėmis

tai kada geriau totaly sukuosenas daryt?- turiu ir virziu ir eriku... sodinti pernai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ita2: 16 kovo 2009 - 14:55
QUOTE(ita2 @ 2009 03 16, 14:55)
merginos sorry kad kisu trigrasi 4u.gif  turiu ir as virziu pernai pasodinau. bet kiek skaiciau internete tai juso raso kad rudeni kirp reik, va:
Pirmą kartą tręšiama kovo pabaigoje arba balandžio pradžioje, nelygu koks pavasaris.
Rudenį krūmokšnius galima išgenėti (iškirpti peržydėjusias, ligotas, sausas šakeles), kad kitąmet žydėtų dar gražiau. Jaunų augalų verčiau nejudinti. Pirmą žiemą juos reikėtų pridengti eglišakėmis

tai kada geriau totaly sukuosenas daryt?- turiu ir virziu ir eriku... sodinti pernai..

virziu yra ivairaus velyvumo pagal zydejima.
jei virziai nuzydi dar pakankamai toli iki salciu - geneti rudeni.
jei zydi labai velai [lapkriti] - tada anksti pavasari.

mano tik rudeni pasodinti, jauni, bet jei negenesiu, tai siemet ataugs/zydes tik virs pernyksciu nuzydejusiu/nurudavusiu stiebeliu.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 16, 16:01)
virziu yra ivairaus velyvumo pagal zydejima.
jei virziai nuzydi dar pakankamai toli iki salciu - geneti rudeni.
jei zydi labai velai [lapkriti] - tada anksti pavasari.

mano tik rudeni pasodinti, jauni,  bet jei negenesiu, tai siemet ataugs/zydes tik virs pernyksciu nuzydejusiu/nurudavusiu stiebeliu.

supratau. mano irgi rudeni sodinti. reisia eisiu kirp, erikas irgi?kiek supratau 2-3 cm palikti tik?
kirpt visus ? nors ten raso " nudziuvusais sakeles"
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 16, 13:47)
Tina,
na nefotkinau tu virziu, bet jau nukirpai rasei... na ka ten fotkinti... nukirpau 2-3cm nuo zemes, ir viskas. ir nezinau, ar gerai taip trumpai,  nes neauginus anksciau tu virziu. Isivaizduoju, kad tegu nuo pat zemes atauga man zali ir grazus - kaip bus, taip..

As tai kirpau iki gyvu sakuciu, tai pas mane liko apie 10 cm aukscio jie. Erikos auga graziai, tai manyciau ir virziams patikt turetu. Bus matyt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš čia pas jus lendu su tokiu klausimuku blush2.gif gal žinote, kaip reikia pavsarį elgtis su beginijomis g.gif tomis, kur turi gumbus smile.gif rudenį aš jas iš močiutės darželio iškasiau, o dabar nebežinau ką daryti blush2.gif
Atsakyti
Palauk kol dar biski atsils ir sodink. Ka tu su jomis gali daugiau daryti tongue.gif
Atsakyti