Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

kaimyne tikra lietuve mirksiukas.gif, as saviskius storai pamulciavau,kelis eglisakiukus uzmeciau-isziemojo.Rododendro lapai parodo ar jam viskas gerai-jei susisuke-reiskia reik laistyt(tinka ziemai vasarai),nuo krumo( lapu) reik vis sniega nukapstyt.Dar palauk,nelaidok,gal atsigaus 4u.gif
[/quote]
Na dar palikau, bet azalijos lapai rudi, pajudinau ir pradejo byret. Kazin ar atsigaus, negi isleis naujus. O rododendro lapeliai nesusisuke, tik irgi pajudinus su visu pumpuru krenta.
Atsakyti
QUOTE(mobile @ 2009 03 16, 11:37)
Mamytes, bukit geros, patarkit, kas galetu nebrangiai profesionalia akim mano aplinka perzvelgt ir patart kokio ir kur augalelio pas mane truksta, kaip isdelioti akmenukus ir kitokius grazumynus tarp tu augaleliu. Zymiu architektu neisgaliu kviestis, bandziau pati susitvarkyti, bet fantazija isbleso, o iki norimo grozio dar nedaejau....Noriu sutvarkyti maza kalniuka, kur duju katilas pakastas, jei kas nors galit, gelbekit...(tel.:865781184)

kiek pas tave nebrangiai? galiu duot Kaune viena kontakta mirksiukas.gif
o gal nepatingek internete patupet,pasigooglint,tiek dau gerybiu galima
rast
va as planuoju pas save toki kampeli kaip paveikslelyje( jis priekyje, blush2.gif DeeDee ikele)
,

skelbimas
kam svarbu
http://www_baltezers_lv/rus/index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 16 kovo 2009 - 11:41
QUOTE(sobieska @ 2009 03 16, 09:00)
Tina, nepamirsk atklot magnolijos saknis...jeigu kas atsitiks blogo, vis ne man vienai tongue.gif

Eik jau, kas gi jai nutiks tokiu oru? irnesakyk.gif Mano visą žiemą plika prastovėjo (buvau kuolus susikalus, bet per šalčius "rankos nepriėjo" agro apvyniot), puikiausiai sprogsta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 15, 22:24)

Kristuks,
Man ta siena irgi akis bado, tikrai gebene cia bujotu.
O cia gal senamiescio koks uzdaras kiemukas?

O gebenė, kiek suprantu, ji ir rudenį, ir žiemą žalia? Beje, ji savo "tom kibiom kojytėm" neardo mūro??? 4u.gif smile.gif
Mes gyvenam centre... čia toks specifinis namas.... kiemelis mums nepriklauso, tačiau jis visai po mūsų langais, tad norisi susitvarkyti gražiai... tik nežinau, ką kaimynai sakys ir ar iš viso su jais tartis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 16, 12:04)

Man labai svarbu tongue.gif ...eee bakstelk konkreciai pirstu KOKI nori kamputi darytis, nes ten tiek visko daug ir nuostabaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 03 16, 12:10)
O gebenė, kiek suprantu, ji ir rudenį, ir žiemą žalia? Beje, ji savo "tom kibiom kojytėm" neardo mūro??? 4u.gif  smile.gif
Mes gyvenam centre... čia toks specifinis namas.... kiemelis mums nepriklauso, tačiau jis visai po mūsų langais, tad norisi susitvarkyti gražiai... tik nežinau, ką kaimynai sakys ir ar iš viso su jais tartis?  ax.gif  4u.gif

jei kiemelis jums nepriklauso, tai imantis tvarkyti vistik, kaip minėjo DeeDee pasitelkčiau visas diplomatijos atsargas ir tarčiausi su aplinkiniais gyventojais. Galbūt geriausiu atveju sutartumėt bendromis jėgomis susitvarkyti, o jei ne, tai iš anksto informuodama, kad "ateityje čia bus grožis" bent neduotum pagrindo bumbėti ir daryti kokių nors pasipriešinimo veiksmų. Juk tenka girdėti, kaip iš lietuviško pavydo ar pykčio pradeda piktybiškai kenkti doh.gif geriau jau susitarti, nei paskui atreminėti glimą konfrontaciją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 16, 12:08)
Eik jau, kas gi jai nutiks tokiu oru?  irnesakyk.gif  Mano visą žiemą plika prastovėjo (buvau kuolus susikalus, bet per šalčius "rankos nepriėjo" agro apvyniot), puikiausiai sprogsta  tongue.gif

blink.gif nu bet ir drasi tu motera.As vis nuvaziuodama kas savaitgali i kaimuka puldavau ziuret kaip mano medelis gyvuoja, drebanciomis kojomis kiutindavau isitikinti, kad viskas gerai...o tu net nesiteikei jai patogumu sudaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 16, 11:15)
Man labai svarbu tongue.gif ...eee bakstelk konkreciai pirstu KOKI nori kamputi darytis, nes ten tiek visko daug ir nuostabaus bigsmile.gif

nori darytis ne iš latvių puslapio, o prisegtą paveikslėlį - hortenzijų kampelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 16, 09:18)
blink.gif  nu bet ir drasi tu motera.As vis nuvaziuodama kas savaitgali i kaimuka puldavau ziuret kaip mano medelis gyvuoja, drebanciomis kojomis kiutindavau isitikinti, kad viskas gerai...o tu net nesiteikei jai patogumu sudaryt doh.gif

Pas mane džiunglių taisyklė: norės - gyvens, nenorės - "nafik"... lotuliukas.gif
Rožės ir tos išgyveno flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 16, 12:21)
nori darytis ne iš latvių puslapio, o prisegtą paveikslėlį - hortenzijų kampelį  mirksiukas.gif

aciu,kad mane teisingai supratai ir tvarka padarei good.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 16, 11:24)
Pas mane džiunglių taisyklė: norės - gyvens, nenorės - "nafik"...  lotuliukas.gif
Rožės ir tos išgyveno flirt.gif

šią žiemą tik rododendrus dengiau ir tai ne nuo šalčio, o nuo pavasarinės saulės. Rožės taip pat gyvos - visos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 16, 11:00)
O pagal ka sprendi, kad nusalo...as irgi nedengiau nei azalijos nei rododendru (tiksliau niekada ju ir nedengiau, tik apacia spygliais pamulciavau) isgyvena, siaip jie gan atsparus ax.gif
        Tina, nepamirsk atklot magnolijos saknis...jeigu kas atsitiks blogo, vis ne man vienai tongue.gif

Nuemiau as jai eglisakiu kailinukus, jkurie tau siauba isa rudens vare tongue.gif o saknys (t.y. plotelis aplink kamiena), ziema-vasara spygliais mulciuojamas, kad rugstesne dirva butu. Tai gal kazkiek ir sildo. Vasara dregme sulaiko.

Rododendrus dengiau, kaip prie Kraft'o apdengti buna. Kuolai su agroplevele. Gyvi lygtais, su pumpurais. Tik kazkokia lapu liga pastebejau. Nurudimai tokie ant kai kuriu. Reiks pasidomet kas daros ir kuom purksti.
Atsakyti