QUOTE(smth1 @ 2009 03 16, 10:55)
Man tai toks poziuris ne prie sirdies. Mano ne mano, bet manoj pusej vaizda gadina. As visu pirma tai siena sutvarkyciau- atsilus orams nutinkuociau, pasirupinciau vandens nubegimu, kad isspresti ta dregmes klausima, o tada jau rupinciausi kur ka cia sodint.
o jei ta tvora ne tavo?
jei rimtai,tai as betvarkydama seno sukriosusio kaimynu garazo siena ( ja nutinkavau,nudaziau,lietaus nubegima sutvarkiau, zodziu,viska taip,kaip tu ir parasei) ir staiga suzinau,kad to pasekoje buvo sugadinta ( uzlieta ) labaii gera aparatura
, buvusi tame garaze ir kad tureciau kaip ir atlyginti nuostolius
,gyveno jie su apdergta siena ir kiauru stogu ir pasirodo gerai buvo...Vieni dziaugsis ,kad kaimynus padorius turi,kiti is pavydo nezinos kur detis
tai va tokia tad gyvenimiska mano patirtis.Dar buvo planas visa gatvele medeliais apsodinti,savivaldybe butu finansavusi ,tai kai kaimynams paporinau-pasijutau kosmonaute-kam darzus uzstos tie medziai( duok die sulaukt,kada jie bus tokio ispudingo dydzio),kitiems nepatiko,kad patiems pasisodinti reikia.
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2009 03 16, 11:27)
sveikos
Su pavasariu
sioje temoje nebuvau nuo rudens. Labai nemegstu ziemos, todel net prisiversti negaliu skaityti sios temos
ir is karto mano isgyvenimai...
vakar isejau i kiema pasizvalgyti atidziau. nuliudau, azalija ir rododendras nusales. Na ka padarysi, pati kalta. Rudeni daug skaiciau apie ju prieziura ir jau ruosiausi mulciuoti, dengti. o tokia kaimyne "priporino"- jokiais budais nedenk, nieko nedaryk, pripras prie lietuvisko ziemos, ir viskas bus gerai. Na va ir priprato...
kaimyne tikra lietuve
, as saviskius storai pamulciavau,kelis eglisakiukus uzmeciau-isziemojo.Rododendro lapai parodo ar jam viskas gerai-jei susisuke-reiskia reik laistyt(tinka ziemai vasarai),nuo krumo( lapu) reik vis sniega nukapstyt.Dar palauk,nelaidok,gal atsigaus