Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

Sveikos, 4u.gif

Ir mane labai domina ta "Kauno mugė" biggrin.gif Nors iš prigimties esu pati tikriausiai kaunietė, tačiau jau 10 metelių gyvenu ne Kaune. Bet dažnai Kaune būnu, mamą aplankau. Ir apie minėtą mugę nieko nežinau.

Man irgi rudenį mama savo bijūnų davė. Bet kiek giliai aš juos įsodinau - nepamenu doh.gif O jei giliau - tai nesudygs??? Kaip plačiai jie kerojasi?

Sakykit, ar kas laiko prie namo šunį? Man tai žiaurus galvaskaudis dėl šuns. Pas mus dar gana jaunas (2,5 m.) labradoras. Tai jis kaip šeimyninkas po kiemą duodasi. Jau ne vieną augalą nulaužė verysad.gif blink.gif Vyrui net ultimatumą pasakiau: arba aš, arba šuo biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2009 03 13, 23:11)
Ir mane labai domina ta "Kauno mugė"  biggrin.gif Nors iš prigimties esu pati tikriausiai kaunietė, tačiau jau 10 metelių gyvenu ne Kaune. Bet dažnai Kaune būnu, mamą aplankau. Ir apie minėtą mugę nieko nežinau.

"Kauno mugė" - tai pavasarinė paroda LŽŪU. Šįmet ji bus balandžio 2-4 dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Lietaus vandens talpos , antžeminės 4u.gif :
Bačkutė
Bačkutė 2
Įdomi
gal matėt kur Lietuvoj tokių plokščių ? :
prie sienos 1
prie sienos 2
o tokie labai bigsmile.gif
paslėptas baseinėlis
čia dailesnis

ir gal patarsit kur tokių daikčiukų ieškot :
vandens paskirstytojas prie lietvamzdžio
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 13, 18:47)
o augalėliai nelabai pakenčia mindžiojimo ir pavirsta nežavinga nutrypta mase arba kaskart dedant koją reikia manevruoti, kad kažko nenuspausti

dalinai netiesa,reikia tinkamus augalus parinkt, pas mane:
liaudiskai: sliauziantis ciobbrelis, mindomas ciobrelis [smulkesnis] - ant situ galima tiesiog trypti, ir isvis, ant taku paleidusios, turesim patvaru kilima wub.gif
zemi dekoratyviniai ciobreliai, ylalapis flioksas, sliauzianti silinge -
sie augaliukai nepyks, jei juos kkarts nuo karto priminsim koja, netdaznai

trapus - silokai [smulkius turiu gallvoj, sliauzianncius], uolaskeles ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2009 03 13, 23:11)
Sveikos,  4u.gif

Sakykit, ar kas laiko prie namo šunį? Man tai žiaurus galvaskaudis dėl šuns. Pas mus dar gana jaunas (2,5 m.) labradoras. Tai jis kaip šeimyninkas po kiemą duodasi. Jau ne vieną augalą nulaužė  verysad.gif  blink.gif Vyrui net ultimatumą pasakiau: arba aš, arba šuo  biggrin.gif  lotuliukas.gif

musiskis misrunas 2 m.voljere tupi,po kiema tegali tik ziema duotis ir tai pridare nuostoliu doh.gif ,islauze frezijas,jazminus... 2 kartus savaiteje dabar isvezu i miska ir tokios jo tokeles unsure.gif Atrodo,kad jis irgi su tuo susitaike.
Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2009 03 13, 22:11)
Sakykit, ar kas laiko prie namo šunį? Man tai žiaurus galvaskaudis dėl šuns. Pas mus dar gana jaunas (2,5 m.) labradoras. Tai jis kaip šeimyninkas po kiemą duodasi. Jau ne vieną augalą nulaužė  verysad.gif  blink.gif Vyrui net ultimatumą pasakiau: arba aš, arba šuo  biggrin.gif  lotuliukas.gif

o voljero neturit? mes seniau turėjom kurtsharą, tai ir duobes rausdavo, ir pan. bet tada dar kitas kiemas buvo, absoliučiai nesutvarkytas. o po kelerių metų vėl planuojame įsigyti šunį, tai mb žino - tik voljeras (atitinkamai jis nesutinka šuns namuose laikyti).
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 03 11, 18:53)
sveikos gal matet kur galima nusipirkti  tokius kaip padukus ant batu pado smaigstyti  zole  kad ji kvepuotu ?    turbut nelabai aiskiai nupasakojau  blush2.gif

aš tai tomas philipse nusipirkau tokį įrankį - iš vienos lazdos tokie 5 stripukai, su rankena, tai ten irgi aeratorius, tik tiek kad reikia dirbt su rankom, o ne su kojom doh.gif
Atsakyti
Kuo naudingi kavos tirščiai ?
Mama man pradėjo vežti kavos tirščius iš aparato , be cukraus ir sakė labai gerai įmaišyti į daržo žemę , galima ir į kambarinių gėlių , bet kuo tas gerumas pasireiškia ir ar visada ir visur tinka , tai nežino .
O aš esu tokia , kad pletkais netikiu kol neįsitikinu , kad tai tiesa lotuliukas.gif

Ką žinot apie tokius žemių gerinimo būdus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 03 14, 12:04)
Kuo naudingi kavos tirščiai ?
Mama man pradėjo vežti kavos tirščius iš aparato , be cukraus ir sakė labai gerai įmaišyti į daržo žemę , galima ir į kambarinių gėlių , bet kuo tas gerumas pasireiškia ir ar visada ir visur tinka , tai nežino .
O aš esu tokia , kad pletkais netikiu kol neįsitikinu , kad tai tiesa  lotuliukas.gif

Ką žinot apie tokius žemių gerinimo būdus ?  4u.gif

aš kažką girdėjusi, bet irgi tik kažkur skambino. tai dar tuo pačiu noriu paklausti ir kuo naudingos pjuvenos (dabar daug turim, mb lentas tvorai pjovė).
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 14, 13:48)
aš kažką girdėjusi, bet irgi tik kažkur skambino. tai dar tuo pačiu noriu paklausti ir kuo naudingos pjuvenos (dabar daug turim, mb lentas tvorai pjovė).

Kreipkitės į visagalį google http://www.google.co...amp;rlz=1I7SPDA
Atsakyti
as tai vis su klausimais...

turiu nuobodzia plika rytine-pietine siena... kazkaip isivaizdavau, kad prie jos pasodinsiu kokia vijokline roze, ragane ar dar ka nors tokio, bet gavosi taip, kad aplink namą išklojom trinkelių taką... Kažin ar augtų koks lipantis augalelis vazone?
Atsakyti
MAMICY, o vienmetes vijokles kokios nenori vazone ikurdint? kad ir tas pacias apkalbetas tunbergijas ar/ir kobejas? wub.gif
Atsakyti