Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(Knifofija @ 2009 03 13, 10:55)
Kaltinės tikrai ne.

aciuks.gif
radau ir raganių temą, tai kiek supratau, reikia laukti Ką pasėsi 2009, ten p.Vestartienė turėtų atvažiuoti unsure.gif
Atsakyti
O as kaiptik siryt galvojau, kad jau muge labai greit, o dar pakankamai vesu rolleyes.gif
Pamenu pernai reikejo magistrini dakalinet, o as mugej apsiprekinau, sodint viska reikia, mokslai nei galvoj, nei uodegoj doh.gif simet bus jau kurkas geriau biggrin.gif

Rokoko uzduoti klausimai ir man aktualus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 13, 10:58)
va cia tai  doh.gif
pas mane irgi sniego patalai.
zirneliai tai nesugadins,  raganes geriau butu tu rusiu, kurios rudeni nusipjauna.
Bet ir tos, kurios nenusipjauna - nebaisiai man atrodo, juk ne vynuoge.

-------------------------
Klausimai:
1. ar galima dabar atristi juka [sniegas nutirpo prie jos], juk jei ir iskris siek tiek sniego - nesilaikys ilgai, tuoj nutirps ir isgaruos.
2. ar galima dabar nugenet virzius?
3. ar galima dabar nupjauti dekor.zoles - asuotes, viksvas? kiek kirpti?

Su jukom truputį palauk, o visus kitus gali genėti be problemų.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 10:58)
aciuks.gif
radau ir raganių temą, tai kiek supratau, reikia laukti Ką pasėsi 2009, ten p.Vestartienė turėtų atvažiuoti  unsure.gif

Tikrai taip, ji bus, stovės netoli manęs, jei pas mus sniegas nutirps, nes dabar tai pusmetrinės pusnys ant lysvių.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 13, 11:04)
O as kaiptik siryt galvojau, kad jau muge labai greit, o dar pakankamai vesu  rolleyes.gif
Pamenu pernai reikejo magistrini dakalinet, o as mugej apsiprekinau, sodint viska reikia, mokslai nei galvoj, nei uodegoj  doh.gif simet bus jau kurkas geriau  biggrin.gif

irnesakyk.gif dar gali atšilti mirksiukas.gif mano močiutės gimtadienis 03 30, tai prieš 25 metus per jos 50-metį gėles nešėm į lauką merkti, tikrai buvo šilta ir gražu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 13, 11:08)
Tikrai taip, ji bus, stovės netoli manęs, jei pas mus sniegas nutirps, nes dabar tai pusmetrinės pusnys ant lysvių.

labai tikiuosi, kad lelius nevėluos ir jau galėsim atvažiuoti smile.gif Raganių žurnale radau jos nuotrauką, tai reiks pasiimti, be to, ir raganių žiedų nuotraukų yra thumbup.gif
o ką tu turėsi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 13 kovo 2009 - 11:26
Net neismanau kiek nukirpti virzius. Nors imesk foto, kad parodytumet iki kiek blush2.gif Rokoko galetum del manes su vaizdine medziaga juos nugenet? blush2.gif ax.gif Vistiek pas tave fotikas visada kiseneje biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, prekybos centre yra pirkt jau narcizu svoguneliu, bet jau tokie padyge. o ka jeigu as juos nusipirkciau ir sukisciau i vozona ar zeme. Kazi kitais metais jie man zydetu, o gal dar ir siemet prazystu?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 11:26)
irnesakyk.gif dar gali atšilti  mirksiukas.gif mano močiutės gimtadienis 03 30, tai prieš 25 metus per jos 50-metį gėles nešėm į lauką merkti, tikrai buvo šilta ir gražu smile.gif

prieš tuos pačius 25 metus balandžio 20d iki kelių buvo prisnigę, pūga prasidėjo nuo pat ryto ir sniegas laikėsi pakankamai ilgai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 13, 13:44)
prieš tuos pačius 25 metus balandžio 20d iki kelių buvo prisnigę, pūga prasidėjo nuo pat ryto ir sniegas laikėsi pakankamai ilgai tongue.gif

tai sakau, kad čia negali žinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 13, 13:41)
Mergaites, prekybos centre yra pirkt jau narcizu svoguneliu, bet jau tokie padyge. o ka jeigu as juos nusipirkciau ir sukisciau i vozona ar zeme. Kazi kitais metais jie man zydetu, o gal dar ir siemet prazystu?

tai netipinių situacijų vis prigalvoji - realiai viskas įmanoma, pabandyk ir mums savo rezultatus pateiksi wink.gif Tik jei į vazonėlį sodinsi, būtinai smulkų žvyriuką naudok ir svogūnėlio 1/3 palik išlindusio. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 11:26)
irnesakyk.gif dar gali atšilti  mirksiukas.gif mano močiutės gimtadienis 03 30, tai prieš 25 metus per jos 50-metį gėles nešėm į lauką merkti, tikrai buvo šilta ir gražu smile.gif
Papildyta:
labai tikiuosi, kad lelius nevėluos ir jau galėsim atvažiuoti  smile.gif Raganių žurnale radau jos nuotrauką, tai reiks pasiimti, be to, ir raganių žiedų nuotraukų yra  thumbup.gif
o ką tu turėsi?  ax.gif

Turėsiu daugiametes gėles. Tiksliai negaliu dar pavadinimų pasakyti, matysiu kaip peržiemos.
Atsakyti
Pasakykit savo nuomonę apie gėlynų, klombelių "įrėminimus", apdedant kraštelius trinkelėmis, akmenukais ir pan. Dažnai nuotraukose matau, kad tos "gėlių salelės" būna kiek pakeltos lyginant su šalia einančiais takeliais. Kokiu tikslu tai daroma? Tik dėl grožio?
Pas mus natūraliai susiformavo mažutė salelė tarp įvažiavimo į garažą ir takelio link namo įėjimo - trikampiukas, kurio viena kraštinė (takelis) "pavingiuota". Kol kas mąstau toje salelėje sodinti kelis mažučius spygliuočius, o tarpuose - šliaužiančius augalėlius, gal saujelę čiobrelių ar kitokių žydinčių augaliukų. Ar leisti tiems augalėliams natūraliai šliaužti ant tako krašto, ar dirbtinai juos įrėminti, statant kokią tai užtvarą (parašiau ir beveik nusprendžiau, kad nenoriu jų "įkalinti"...). O gal dar kuriai kils kokių originalesnių minčių, kaip galima apželdinti tą namo vakarinėje pusėje esantį plotelį prie įėjimo?
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 03 13, 15:37)
Pasakykit savo nuomonę apie gėlynų, klombelių "įrėminimus", apdedant kraštelius trinkelėmis, akmenukais ir pan. Dažnai nuotraukose matau, kad tos "gėlių salelės" būna kiek pakeltos lyginant su šalia einančiais takeliais. Kokiu tikslu tai daroma? Tik dėl grožio?
Pas mus natūraliai susiformavo mažutė salelė tarp įvažiavimo į garažą ir takelio link namo įėjimo - trikampiukas, kurio viena kraštinė (takelis) "pavingiuota". Kol kas mąstau toje salelėje sodinti kelis mažučius spygliuočius, o tarpuose - šliaužiančius augalėlius, gal saujelę čiobrelių ar kitokių žydinčių augaliukų. Ar leisti tiems augalėliams natūraliai šliaužti ant tako krašto, ar dirbtinai juos įrėminti, statant kokią tai užtvarą (parašiau ir beveik nusprendžiau, kad nenoriu jų "įkalinti"...). O gal dar kuriai kils kokių originalesnių minčių, kaip galima apželdinti tą namo vakarinėje pusėje esantį plotelį prie įėjimo?

As tokia a la tvorele gelynui sukisai i zeme. Toje vietoje kai nuemem velena pyliau daug zemes ir komposto, ir durpiu, ir kazkokio kaip kondicionieriaus su meslu, kad pagerint zeme gelynui zeme. Mano kieme molis ar priemolis, gerai nezinau . Kai sausa sutrukineja, o kai palyja tokia slidi kose pasidaro. Tvorele visa ta suversta geri prilaiko. Gavosi iskeltas gelynas, nes priesingu atveju butu reikeje kast duobe ir keist zeme, o kur det tai ka iskase butume
Atsakyti