Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

prie medziu, krumu, ir siaip daiktu kieme pirmiausia nutirpsta sniegas.

kito rudeninio svoguniniu kaisiojimo metu tai turesiu galvoj umn.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 12, 12:24)
My Webpage

Vakar nufotkinau krokus,pagaliau ir pas mane issiskleide bigsmile.gif

Labas, aš pirmą kartą gyvenime praeitą rudenį sodinau visokias pavasarines gėles. Dirbau sąžiningai. kažkas vietom bando lysti. O čia jau žydi pas žmones. Gal aš kažką ne taip dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretabr @ 2009 03 12, 22:33)
Labas, aš pirmą kartą gyvenime praeitą rudenį sodinau visokias pavasarines gėles. Dirbau sąžiningai. kažkas vietom bando lysti. O čia jau žydi pas žmones. Gal aš kažką ne taip dariau g.gif

tie zmones gyvena ne LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretabr @ 2009 03 12, 23:33)

Viskas gerai. Cia UK zydi, nes silciau, o LT dar turbut teks palaukti ziedeliu.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 12, 23:42)
tie zmones gyvena ne LT smile.gif

as ir sakau,per tas vakaru ponias negali miegot ramiai,mat pas jas zydi,bujoja,o pas mus vis dar besmegeniai stovi.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 13, 08:44)
as ir sakau,per tas vakaru ponias negali miegot ramiai,mat pas jas zydi,bujoja,o pas mus vis dar besmegeniai stovi.... rolleyes.gif

hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
Na pas mus jau irgi paskutiniai sniego lopineliai tirpsta. Saulute dazniau rodos. O vakar pievoj isgirdau, kad griezliukes grizo jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 13, 10:08)
Na pas mus jau irgi paskutiniai sniego lopineliai tirpsta. Saulute dazniau rodos. O vakar pievoj isgirdau, kad griezliukes grizo jau  bigsmile.gif

O pas mane visos lysvės dar po sniegu, jau nebežinau ar spės viskas nutirpti iki Kauno mugės.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 13, 11:22)
O pas mane visos lysvės dar po sniegu, jau nebežinau ar spės viskas nutirpti iki Kauno mugės.

blink.gif nu nu nu, mat iki Kauno tai nėspes, o iki Vilniaus tai be problemu ...greit sildom snieguti, kodel Kaunas turi but nuskriaustas biggrin.gif
Atsakyti
klausimas, rūpintis mb:

ar raganės ir kvepiantieji žirneliai nesugadins mb mielosios naujosios kaltinės tvoros? ax.gif kvailas klausimas, sakau, kad tikrai nesugadins, bet netiki manim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 10:37)
klausimas, rūpintis mb:

ar raganės ir kvepiantieji žirneliai nesugadins mb mielosios naujosios kaltinės tvoros?  ax.gif kvailas klausimas, sakau, kad tikrai nesugadins, bet netiki manim  doh.gif

Kaltinės tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 13, 10:22)

va cia tai doh.gif
pas mane irgi sniego patalai.

QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 10:37)
ar raganės ir kvepiantieji žirneliai nesugadins mb mielosios naujosios kaltinės tvoros?  ax.gif kvailas klausimas, sakau, kad tikrai nesugadins, bet netiki manim  doh.gif

zirneliai tai nesugadins, raganes geriau butu tu rusiu, kurios rudeni nusipjauna.
Bet ir tos, kurios nenusipjauna - nebaisiai man atrodo, juk ne vynuoge.

-------------------------

Klausimai:
1. ar galima dabar atristi juka [sniegas nutirpo prie jos], juk jei ir iskris siek tiek sniego - nesilaikys ilgai, tuoj nutirps ir isgaruos.
2. ar galima dabar nugenet virzius?
3. ar galima dabar nupjauti dekor.zoles - asuotes, viksvas? kiek kirpti?

Atsakyti