Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(Manaska @ 2009 03 09, 15:47)
sveikutes  ax.gif
truputis vaizdines m-gos is sodo-terasu parodos vykusios Belgijoj

o gal mažesnes foto galima? unsure.gif nesulaukiu, kol kompas jas "sugromuliuos"... atidarė pusantros foto ir kabo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 kovo 2009 - 14:58
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 09, 14:57)
o gal mažesnes foto galima?  unsure.gif  nesulaukiu, kol kompas jas "sugromuliuos"... atidarė pusantros foto ir kabo... unsure.gif

unsure.gif persiprasau blush2.gif einu ieskot kaip jas sumazinti
Atsakyti
o dar geriau butu sudeti foto i koki nternetinialbuma ir tada cia imesti tik nuoroda ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/Jurgittta/
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 09, 15:11)
o jos plinta kaip velniai turbut?  g.gif

jep jep....prisidaugins ju kur reikia ir kur nereikia rolleyes.gif as bandau naikint doh.gif

kodel terasu parodoj nei vienos terasos g.gif siaip graziu vaizdeliu thumbup.gif tokiu vokisku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 03 09, 17:29)
jep jep....prisidaugins ju kur reikia ir kur nereikia  rolleyes.gif as  bandau naikint  doh.gif

Ar stipriai jauciasi ju kvapas kieme, ar reikia nosi prikist norint pajust. Turbut nekvepia taip stipriai kaip hiacintai, bet gal nors per puse tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 09, 17:52)
reikia nosi prikist norint pajust

šitas variantas arčiau teisybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 09, 17:52)
Ar stipriai jauciasi ju kvapas kieme, ar reikia nosi prikist norint pajust. Turbut nekvepia taip stipriai kaip hiacintai, bet gal nors per puse tiek ax.gif

schmoll.gif kieme tai jokio kvapo...nu reikia jau nosi prikist mirksiukas.gif o hiacinto zydincio kieme turbut irgi taip neuzuosi,kaip kad ji uzuodi zydinti uzdaroje patalpoje,gal cia tas pat butu ir su pakalnute ,jei ji prazystu kambary wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 09, 14:11)
DeeDee sodina mane ir sidabrinekuoja su visom pakalnutem ant zemes  lotuliukas.gif Bet as ir gera - prisireike man pakalnuciu mat  lotuliukas.gif o jos plinta kaip velniai turbut?  g.gif

Jei pasodinsi gėlyne, tai plis, o pas mane augo po slyvom ( dar vyro senelių sodintos). Bet dabar jau sakau augo, nes kai pradėjom aplinkui šienauti veją, jų plotas mažėjo, mažėjo, kol galų gale vyras visas nušienavo verysad.gif O man jos taip patiko natūraliai augdamos. Dabar reikės ieškoti nešienaujamos vietos ir vėl jas apgyvendinti.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 03 08, 13:39)
Nusipirkau pakalnuciu saknu. Kada man jas sodinti? jau daigiukai lenda.

Gali pasodinti ir į vazonėlį (pas mus tai dar įšalas neišėjęs unsure.gif )
Atsakyti
O pakalnučių lapai žiemą ar sunyksta ? praėjusią vasarą pasisodinom , prigijo , bet vakar kiemą apėjau , tai pakalnučių nė ženklo nėr , ar jos gali iššalti g.gif

Dabar galvoju kaip vasarai reikia lietaus vandens prisikaupti , niekaip nesugalvoju , kur tą vandens talpą įtaisyt , po žeme užkast neišeis , nes pas mus geoterminio vamzdžiai visur , o jei ant žemės tai negražiai atrodo , gal kokių fotkių turit , kaip padaryt , kaip paslėpt ? 4u.gif
tris variantus turiu smile.gif , norėčiau patarimo
Planas
raudonom rodyklėm pažymėjau :
1. nuo apačios man labiausiai patiktų - prie daržo (ruda spalva) stačiu kampu užauginti gyvatvorę ir vidiniam kampe įtaisyti vandens talpą ir nuo terasos nesimatytų ir daržas šalia , gyvatvorė tuo pačiu ir daržą pridengų ir talpą , bet kaip iki ten lietaus vandenų nuvesti , jeigu laukti kol prilis , kažin ar užteks to vandens g.gif

2. vidurinis taip pat geras , kaip tik šalia lietvamzdis , bet ten vieta numatyta pirties bačkai (šalia terasos ), nors ta bačka tikrai negreit bus (ir iš viso neaišku ar bus , gal po krizės biggrin.gif )

3. na ir viršutinis variantas , lietvamzdis yra , bet ten trinkelių takelis , praėjimas gana intensyviai naudojamas , tai vandens talpos prie pat namo/lietvamzdžio nepavyks prispausti
4u.gif
Atsakyti
Tamsiai žalias dvi bačkas turim,
user posted image ( neidentiškos )
prie pagalbinio namuko lietvamzdžių pastatomos. Stogo plotas gana nedidelis, tačiau abi po 300l užsipildo gana greitai. Naudojam vandens elektrinį siurbliuką, laistymui, automobilių plovimui susivartoja labai taupiai.
Kas čia dar - ai, taip bačkos pastatytos, kad į akis nekrenta, tik gerai įsižiūrėjus galima pastebėti rolleyes.gif

Tina*, cituoju J. Vaidelio knygutę ( kaip viena mūsiškių sako: knygutė "dla čainikov" biggrin.gif ):
Kai kurie gėlininkai rekomenduoja kovo mėnesį persodinti daugiametes gėles. Mūsų klimato sąlygomis tai beveik neįmanoma, nes dažnai tuo metu būna įšalas. Realiau tai būtų atlikti balandžio mėnesį ar net gegužės mėnesio pradžioje. Lepesnes pavasariniam persodinimui gėles geriau persodinti vasaros pabaigoje ir rudenį - tai yra optimaliausias šių augalų persodinimo terminas".
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 09, 23:11)
abi po 300l užsipildo gana greitai. Naudojam vandens elektrinį siurbliuką, laistymui, automobilių plovimui susivartoja labai taupiai.
Kas čia dar - ai, taip bačkos pastatytos, kad į akis nekrenta, tik gerai įsižiūrėjus galima pastebėti  rolleyes.gif

įvairiausio plauko bačkų jau prisižiūrėjau smile.gif , man didžiausias galvos skausmas kaip paslėpt nes , į akis nekrentančios vietos neturiu , nebent prie garažo/sandeliukų galo kur 3-čias variantas , tik tokiu atveju trinkelių taką platint reikėtų , kad praėjimui netrukdytų g.gif

600 ltr užtenka ir mašinai plaut ? o kiek ltr telpa į standartinę buto vonią ?
Atsakyti