radau knygą N.I.Kurdiumovas "Protingas daržas"
gal skaitėt ? kokių komentarų turit gan įdomi pasirodė
QUOTE(Perliukas @ 2009 03 08, 01:18)
radau knygą N.I.Kurdiumovas "Protingas daržas"
neskaičiau knygos, bet daug kur atsiliepimų ir Kurdiumovo pasekėjų įspūdžių teko skaityti. Iš principo to Kurdiumovo pagrindinė idėja tokia, kad nereikia tarnauti daržui, t.y. reikia darže kuo paprasčiau tvarkytis, kad nereikėtų ten praleisti viso laisvalaikio ir dūsauti, kaip pavargai. O ar jo metodikos priimtinos, tai jau kiekvienam spręsti pagal save
Mergaites,o kada pasirodo lelijos pavasari. Gal jos velai pradeda lyst. Man kazkaip neramu, zydres, krokai, aubretes ruosiasi zydet, tulpes islinde, samanele (lyg safriga vadinasi) su pumpuriuku uzuomazgom, o leliju nei zenklo. Gal jos ten supuvo, kai sodinau nepyliau smeliuko, nes neturejau.
Nusipirkau pakalnuciu saknu. Kada man jas sodinti? jau daigiukai lenda.
QUOTE(Tina* @ 2009 03 08, 14:39)
Nusipirkau pakalnuciu saknu. Kada man jas sodinti? jau daigiukai lenda.
As pasodinau saviskes kai tik atsilo, bet kol kas nerodo gyvybes zenklu.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 08, 11:53)
Mergaites,o kada pasirodo lelijos pavasari. Gal jos velai pradeda lyst. Man kazkaip neramu, zydres, krokai, aubretes ruosiasi zydet, tulpes islinde, samanele (lyg safriga vadinasi) su pumpuriuku uzuomazgom, o leliju nei zenklo. Gal jos ten supuvo, kai sodinau nepyliau smeliuko, nes neturejau.
na tos kaimiskosios ''davido'' anksti lenda, kitos veliau.
gereiciau tas sneigas nutirptu - snieguoliu laukiu
o ten, kur sniego storiausia - pilnaviduriu snieguoliu prikisau vejoje - na kada, kada?...
QUOTE(rokoko @ 2009 03 08, 14:54)
o ten, kur sniego storiausia - pilnaviduriu snieguoliu prikisau vejoje - na kada, kada?...
pas mane rytines turetu buti, jeigu nemelavo.
QUOTE(rokoko @ 2009 03 08, 14:54)
pas mane trijule jau islindus,ziedelius ant sniego padeje
Sveikos gelininkes, reikia nusimananciu pagalbos
Dienos ilginimui nusipirkau eleboru seklu , tikimybes, kad pasiseks nedaug, bet pabandyti juk galiu Tik is karto kilo kruva klausimu, visur raso, kad seklas reikia stratifikuoti, tik laikas skiriasi nuo 3 sav. iki 3 men. kazin kur cia teisybe? Ir dar kaip stratifikuoti? Imesti pakeli seklu i saldytuva, o gal saldikli? O gal seklas paseti ir su visu zemiu indeliu laikyti saldytuve? Zodziu susipainiojau visai, padekit, prasau
Dienos ilginimui nusipirkau eleboru seklu , tikimybes, kad pasiseks nedaug, bet pabandyti juk galiu Tik is karto kilo kruva klausimu, visur raso, kad seklas reikia stratifikuoti, tik laikas skiriasi nuo 3 sav. iki 3 men. kazin kur cia teisybe? Ir dar kaip stratifikuoti? Imesti pakeli seklu i saldytuva, o gal saldikli? O gal seklas paseti ir su visu zemiu indeliu laikyti saldytuve? Zodziu susipainiojau visai, padekit, prasau
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 08, 13:49)
As pasodinau saviskes kai tik atsilo, bet kol kas nerodo gyvybes zenklu.
Tai ta prasme, jei jau nera isalo, reikia sodinti? Help, profesonales
QUOTE(Tina* @ 2009 03 08, 18:25)
Tai ta prasme, jei jau nera isalo, reikia sodinti? Help, profesonales
as ne profe , ju nesodinus ir neauginus, bet pasodinciau i vazona, ir pliuso dienomis laikyciau lauke [kai minusas, kur nors vesiai patalpoj], o pasalui isejus, ikisciau i zeme.
galiu buti neteisi
As kai ne profe, tai panasiai masciau
Dar nusipirkau eremura. Ant pakuotes geltonas. Pagal pavadinima kazkoks raudonas pagooglinus. Bandysiu kartu su Knifofijos adaptuotu auginti Sita irgi zadu i vazona iki atsilimo kist.
I durpes sodinsiu. Ar gerai? Turiu tokios socios, kur mesliuko atseit imaisyta.
Dar nusipirkau eremura. Ant pakuotes geltonas. Pagal pavadinima kazkoks raudonas pagooglinus. Bandysiu kartu su Knifofijos adaptuotu auginti Sita irgi zadu i vazona iki atsilimo kist.
I durpes sodinsiu. Ar gerai? Turiu tokios socios, kur mesliuko atseit imaisyta.