Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

sveikos mergytes

pagaliau ir mes nusprendem susitvarkyti aplinka ,kolkas renkames lauko plyteles,idejas ...kaip pagrazinti savo namus ...o veliau ziuresiu kokius augalus kur ir kaip sodinti ...

QUOTE(Perliukas @ 2009 03 06, 12:35)
viena iš paprasčiausių http://www.smallblue...ter.com/garden
aš turiu  "Better Homes and Gardens Home Designer 8" čia ir namą gali pasipiešti ir aplinką tuo pačiu , siunčiausi iš čia : 8-ta versija
buvau šitoj temoj įdėjus ir nuorodą į panašių programų palyginimus  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, smagu čia pas jus - prisijuokiau kaip jus čia apie krizę darže ir musikes diskutuojat. O aš šiandien pasejau petunijas, salvijas , naktižiedes, aubrietes - na žiūrėsiu kaip čia man seksis jas daiginti. Ai dar svyrančias begonijas, kaži ar nepavėlavau?
Atsakyti
aš šiandien taip pat petunijas pasėjau , bet žemėm užbarsčiau , kažin ar labai blogai , negi neišdygs g.gif
ir svyrančias begonijas bigsmile.gif

ir dar noriu paklaust , jau buvo rašyta kaip sodint vėdrynus , bet neberandu , o tada neužsifiksavo blush2.gif ar "žiuželiais" į apačią ar į viršų ? (taip kažkas buvo pavadinęs tas uodegėles ) jau pasimerkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leira @ 2009 03 06, 20:49)
sveikos, smagu čia pas jus - prisijuokiau kaip jus čia apie krizę darže ir musikes diskutuojat. O aš šiandien pasejau petunijas, salvijas , naktižiedes, aubrietes - na žiūrėsiu kaip čia man seksis jas daiginti. Ai dar svyrančias begonijas, kaži ar nepavėlavau?

aubretes - paprastos daugiametes, jas seti reikia tiesiai i dirva geguzes men, zydes nuo antruju metu kasmet.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 06, 23:44)
aubretes - paprastos daugiametes,  jas seti reikia tiesiai i dirva geguzes men,  zydes nuo antruju metu kasmet.

g.gif mmmmmmmm aišku, o dabar kas joms bus, jei jas pasejau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 06, 23:44)
aubretes - paprastos daugiametes,  jas seti reikia tiesiai i dirva geguzes men,  zydes nuo antruju metu kasmet.

Pernai setos aubretes spalva jau rodo wub.gif . Bet ant pakuotes buvo rozines spalvos ziedukai, o sukrove violetinius. Gal kai pilnai issiskleis pasikeis spalva, bet jeigu nepasikeistu butu dar geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 07 kovo 2009 - 11:08
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 06, 20:04)
būna ant buteliuko pakuotės parašyta kaip skiesti, bet prisimenu kažkada kažkuo suabejojau ir paskambinau kemiros agronomams, tai pakonsulatvo, kad nieko baisaus nenutiks, jei didesnės koncentracijos tirpalą padarysiu, nes šiuos nuodus čiulpia gyviai, o augalams ši chemija nekenkia.

Keista, nes as kiek zinau chemija patenka i augalo sultis, kuriomis veliau kenkejai apsinuodija. Actaros tirpalu netgi zeme paliejama kai kuriais atvejais. Tai kaip gali nekenkti augalui tai, kas yra jo sultyse?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 07, 13:06)
Keista, nes as kiek zinau chemija patenka i augalo sultis, kuriomis veliau kenkejai apsinuodija. Actaros tirpalu netgi zeme paliejama kai kuriais atvejais. Tai kaip gali nekenkti augalui tai, kas yra jo sultyse?

geriausia chemija-coca cola bigsmile.gif , dar vienas cheminis naujadaras-1 saukstas indu ploviklio 1 litrui vandens-sako amaras kaip mat pabega rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 07 kovo 2009 - 18:32
QUOTE(leira @ 2009 03 07, 10:50)
g.gif mmmmmmmm aišku, o dabar kas joms bus, jei jas pasejau?  blink.gif

gali issodinti daigelius lauke veliau, gali nusipirkti nauja pokuti ir lauke seti - visiska veiksmu laisve mirksiukas.gif

QUOTE(rozamunda @ 2009 03 07, 18:31)
geriausia chemija-coca cola bigsmile.gif , dar vienas cheminis naujadaras-1 saukstas indu ploviklio 1 litrui vandens-sako amaras kaip mat pabega rolleyes.gif

....ukiskas muilas, t.p. ''zalias muilas''..
as nebandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 07, 19:31)
1 saukstas indu ploviklio 1 litrui vandens-sako amaras kaip mat pabega rolleyes.gif

schmoll.gif isbandyta - nepabego tongue.gif man atrodo,kad ten dar kepimo milteliu pakuti pyliau - nepadeda
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 03 07, 19:44)
schmoll.gif isbandyta - nepabego  tongue.gif man atrodo,kad ten dar kepimo milteliu pakuti pyliau - nepadeda

Aš girdėjau, kad reikia būtent Feiri pilti, nes jis gi labai nuodingas, bet pirk dabar tu jį dėl amarų, nes šiaip tai jo nenaudoju.
Atsakyti
Reiks man savo kaktusu kolekcija su Fairy profilaktiskai papurskinet biggrin.gif
Atsakyti