o aš nugenėjau vakar savo sodą iš keturių obelų žiūrėsiu, kaip joms patiks mano pasisklaidymas su sekatoriumi, bet atrodo nepridariau neteisiybių
[quote=Knifofija,2009 03 04, 23:32]
Cia vienmete. Uzkrito pavadinimas
[/quote]
su vienu lapu tikrai nežydės.
[/quote]
Taip ir maniau . Idomu ka blogai padariau, pernai zydejo
Cia vienmete. Uzkrito pavadinimas
[/quote]
su vienu lapu tikrai nežydės.
[/quote]
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 05, 07:50)
o aš nugenėjau vakar savo sodą iš keturių obelų žiūrėsiu, kaip joms patiks mano pasisklaidymas su sekatoriumi, bet atrodo nepridariau neteisiybių
jolaxus, pamirsau, ar jau rodei savo sermuksniu giraite? Lyg ir prasipletei rudeni? man jau visai skleroze...
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 05, 10:38)
tai gal cia vaikai auga, ar ta pati motinine tulpe?
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 05, 11:56)
jolaxus, pamirsau, ar jau rodei savo sermuksniu giraite? Lyg ir prasipletei rudeni? man jau visai skleroze...
nu tikrai čia matyt vis dar dėl pavasrinio šviesos trūkumo
rodžiau gi tą mišką, tokia iš antro aukšto per langą foto buvau įmetus.
Apgenėjau vakar ir tą "mišką", pasidemonstruosiu kai sulapos, žiūrėsiu kaip jie priims mano pasiūlymus formuotis gražiais medeliais
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 05, 09:08)
nu tikrai čia matyt vis dar dėl pavasrinio šviesos trūkumo
Apgenėjau vakar ir tą "mišką", pasidemonstruosiu kai sulapos, žiūrėsiu kaip jie
Apgenėjau vakar ir tą "mišką", pasidemonstruosiu kai sulapos, žiūrėsiu kaip jie
turbūt tikrai vitaminų trūksta...
bet tu nesikuklink, mes mielai dar vaizdelių pasižiūrėsim
QUOTE(vida777 @ 2009 03 05, 12:07)
tai gal cia vaikai auga, ar ta pati motinine tulpe?
Sukisau ir vaikus ir motinines. Dabar jau neatsirenku kas kur. O kazi ar vaikai tie kitais metais zydes jeigu as ju neiskasinesiu
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 05, 10:43)
gundytoja
Kai realiai paimsi i rankas knygele - pamatysi, kad verta Tokia truputi "sendinta', lapus paciam susipjaustyt reik, idetas toks a la peiliukas, ir tekstas liuks. Permeciau akim istrauka, kai autore bando senom poniom irodyt, kad jai smagu likti uzmiescio sodyboj su pacios ikurtu sodu, o ne kraustytis i miesta, o ten tokie seni laikai, visokios sustabarejusios nuomones... Na, tik sedek savo kvepianciam rozyne silta vasaros vakara, gerk arbata ir skaityk neskubedamas tokia knyga
Beje, vakar man viena forumiete nupirko sia knyga "Versus aureus" leidykloje Rudininku g., uz 18 lt (akcija kovo 8 d.proga)
QUOTE(Mamce @ 2009 03 05, 12:50)
Kai realiai paimsi i rankas knygele - pamatysi, kad verta Tokia truputi "sendinta', lapus paciam susipjaustyt reik, idetas toks a la peiliukas, ir tekstas liuks. Permeciau akim istrauka, kai autore bando senom poniom irodyt, kad jai smagu likti uzmiescio sodyboj su pacios ikurtu sodu, o ne kraustytis i miesta, o ten tokie seni laikai, visokios sustabarejusios nuomones... Na, tik sedek savo kvepianciam rozyne silta vasaros vakara, gerk arbata ir skaityk neskubedamas tokia knyga
Beje, vakar man viena forumiete nupirko sia knyga "Versus aureus" leidykloje Rudininku g., uz 18 lt (akcija kovo 8 d.proga)
oi kaip noriu. lendu paziuret ar siuncia i uzjuri
O as buvau Zalioj stotelej perpiet. Nepamenu ar cia, ar kitoj temoj rase, kad ten bjaurios bobos pardavejos. Nu kiek man teko but, tai superines moterytes, pataria apie viska, padeda issirinkti, jei abejoji ar atranda ko nematai.
kada paleisti jukai kasas?
t.y. atristi i virsu sukeltus lapus?
pas mus dar nemazai sniego, bet aplink stambesnius dekoratyvius augalus jau nutirpo.
t.y. atristi i virsu sukeltus lapus?
pas mus dar nemazai sniego, bet aplink stambesnius dekoratyvius augalus jau nutirpo.
[quote=leira,2009 03 04, 10:19]
http://i216.photobuc...ka/P7181835.jpg
o kokia čia gėlė? Pas anytą visą vasarą žydėjo.
[/quote]
[/quote]
Čia yra skevolė. Jos būna baltais ir mėlynais žiedais.
http://i216.photobuc...ka/P7181835.jpg
o kokia čia gėlė? Pas anytą visą vasarą žydėjo.
[/quote]
[/quote]
Čia yra skevolė. Jos būna baltais ir mėlynais žiedais.