Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(rokoko @ 2009 03 04, 11:09)
as siand ryte siek tiek nudengiau rozes ir juka.
alia saule lenda - nelabai gerai... na ka padarysi.

aha, aš vakar pavasario šokį lauke sušokau. Nesvarbu, kad su žiemine striuke ir batais, šiandien lovoj drybsau doh.gif Neįsivaizduoju, kada ir kaip galėjau pašalti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 04, 13:18)
is bambuku strypu galima padaryti, rombais tokiais.... sujungimo vietose varztais susukti... iseina tokis tinklas,, kuris dar kaip ''garmoske'' skleidziasi..
ar as cia aiskiai? blush2.gif

paskui galima sukalti ''tinkla'' is mediniu plonu ilgu lenteliu - kvadratais ar rombais.

Tai va tokia garmoske mes ir turim, bet man rupi kaip ja graziai prie sienos pritvirtint. Gal yra kokie spec. dalykeliai
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 04, 13:44)
grįžtant prie vijoklių, šitoj temoj irgi pasiskūsiu:

Jeigu aš sumanyčiau groteles prie sienos tvirtinti, MB mane iš namų išvarytų. Taigi per visokius į sieną įgręžtus metalus šalčio tiltai gaunasi  doh.gif  Pas mus skaudi tema - namo apšiltinimas  Nors jūsų klimate tai neaktualu  ax.gif

Tiesa, galima juk ne prie sienos tvirtinti, o padaryti rėmą ant kojų ir jas į žemę įkasti  g.gif

Cia gera mintis thumbup.gif , bet jau saukstai po pietu. Niekas man neleis tos garmoskes mest ir ant koju rema pirkt. Sakis jau visai fool.gif nubludai. Bet man taip neestetiskai atrodo kai lapai nukrenta ir matosi, kad ta garmoske ant varztu vielom prirista.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 04, 11:38)
Cia gera mintis  thumbup.gif , bet jau saukstai po pietu. Niekas man neleis tos garmoskes mest ir  ant koju rema pirkt. Sakis jau visai fool.gif nubludai. Bet man taip neestetiskai atrodo kai lapai nukrenta ir matosi, kad ta garmoske ant varztu vielom prirista.

nusipirk papildomai du ilgus pagalius (kad įkasus koks metras po žeme liktų) ir prišriūbink prie garmoškės kraštų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 04, 11:23)
Nu , bet man toks tinklas ant sienos nelabai grazu unsure.gif

O pas mus kai namas tinkuotas strukturiniu tinku, dazytas, tai man MB per tam tikra atstuma su visokiais vijokliais neleidzia artintis doh.gif
Atsakyti
kaip suprantu, tas remas turi buti ''stacionaras'', juk medingas augalas roze, didele jau pas Sidabrinekuoja... neiseis po sezono ''nulupti'' visa augala nuo tinklo.

S/kuoja, cia tik tau matyti tos vielos ir kt, niekas taip neziuri is arti, ir normalu, kad yra kazkokia atrama, nesvarbu, kokia ji butu..
man rodos, gal labai jau smulkmeniskai ziuri... juk is principo - ten bambukai, o ne vielutes.

jei nori perdarineti, tai ikalbek TB ir viska is esmes ir keiskit.

o tam plikaziedziui jazminui tai tikrai normalu metalo tinklas butu - juk tokia raizgalyne, nieko nesimatys..
Atsakyti
As bandysiu kai ka susikonstruoti. Vaziuojam si savaitgali i sodyba, o ten pas kaimynka yra seniai uzsodintas plotas vyteliu. Jos vyras (amzina jam atilsi) uzsisodino ir nesuspejo nieko su jomis padaryti, o jai jos trukdo, tai sakiau nusipjausiu as jas ir bandysiu pasidaryti tinkla is ju, gal nieko visai turetu atrodyti?
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 04, 15:00)
As bandysiu kai ka susikonstruoti. Vaziuojam si savaitgali i sodyba, o ten pas kaimynka yra seniai uzsodintas plotas vyteliu. Jos vyras (amzina jam atilsi) uzsisodino ir nesuspejo nieko su jomis padaryti, o jai jos trukdo, tai sakiau nusipjausiu as jas ir bandysiu pasidaryti tinkla is ju, gal nieko visai turetu atrodyti?

Iš vitelių tinklas visai nieko. Mes pas tėvus pynėm dekoratyvinę tvorą (iš vytelių). Tik jos labai greitai trunyja. Panašiai 3 metus atlaikė. O jei augalų svoris bus nemažas, tai dar trumpiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 03 04, 10:35)
Otai kodėl visi pavasarį balina??? g.gif  g.gif  g.gif

sita hamletiska problema buvo placiai isnagrineta pernai tokiu paciu metu ,ten ir paieskokite atsakymo tongue.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 04, 12:21)
jei nori dar kažką pasitikslinti iš senose temose nagrinėtų klausimų, tai tiesiog ten pageidaujamoj žinutėj spausk "cituoti" ir atėjusi čia spausk temos apačioje "Atsakyti" ir galėsi tęsti mintį mirksiukas.gif tik prieš tai paskaitinėk tolyn, nes retai klausimas lieka neišlukštentas iš įvairių pusių ir su įvairiomios nuomonėmis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ,va kaip mane ,tingine ,sobieska issiunte i tema baseinai( tipo),tokios neradus ,radau tema 'dirbtiniai tvenkinukai...'-padirbet padirbejau,bet radau atsakymus i visus klausimus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 04, 12:14)
Na nebent labai didelio augumo grožiui toks tinklas gali būti kiek per silpnas, tačiau jei tvirtinant jį gerai įtempus, tai manau jis turėtų laikyti gana nemažą svorį... g.gif

sakai g.gif ...pasmane vinvycio kopimui ant pergoles toks baltas "snarglys"senukuos pirktas paristas-pakolkas laikosi tvirtai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 04, 15:43)
sita hamletiska problema buvo placiai isnagrineta pernai tokiu paciu metu  ,ten ir paieskokite atsakymo tongue.gif rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif ,va kaip mane ,tingine ,sobieska issiunte i tema baseinai( tipo),tokios neradus ,radau tema 'dirbtiniai tvenkinukai...'-padirbet padirbejau,bet radau atsakymus i visus klausimus bigsmile.gif
Papildyta:

sakai g.gif ...pasmane vinvycio kopimui ant pergoles toks baltas "snarglys"senukuos pirktas paristas-pakolkas laikosi tvirtai unsure.gif

Skaitau senas temas, bet tiek laiko neturiu, kad viską peržiūrėti. Informacijos reikia apie viską, nes kiemas dar visiškai netvarkytas (Dabar didžilė pieva su kelmais). Tai apie viską atskirų temų perskaityti iki rudens nespėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man atrodo , pagal ziedelius kad svyranti naktiziede g.gif Bent tokias pacias nusipirkau seti, tik truputi spalva kitokia. Ar ten svyranti, pas tave, nes labai supratau.
[/quote]

taip svyranti. O kada ją reikia sėti ir aš pabandyčiau užsiauginti. Ir iš vis kada vienmetes gėlytes pradėti daiginti ant palangės ? ar dar neperanksti? Na turiu galvoje petunijas , lobeliją, serenčiu.
Atsakyti
QUOTE(leira @ 2009 03 04, 14:50)
taip svyranti. O kada ją reikia sėti ir aš pabandyčiau užsiauginti. Ir iš vis kada vienmetes gėlytes pradėti daiginti ant palangės ? ar dar neperanksti? Na turiu galvoje petunijas , lobeliją, serenčiu.

sek jau, nelauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 03 04, 15:49)
Skaitau senas temas, bet tiek laiko neturiu, kad viską peržiūrėti. Informacijos reikia apie viską, nes kiemas dar visiškai netvarkytas (Dabar didžilė pieva su kelmais). Tai apie viską atskirų temų  perskaityti iki rudens nespėsiu  rolleyes.gif

prasom neatsisnekineti schmoll.gif
matai be taves po kurio laiko kas nors vel isoks su tuo paciu klausimu,tai ir gausis,kad kiaurus metus apie medziu balinima-kada rudeni ar pavasari-ir snekames mega_shok.gif
Atsakyti