Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 04, 12:23)
Nu , bet man toks tinklas ant sienos nelabai grazu unsure.gif

skonio reikalas, žinoma, tačiau kiek jau ten jo ir matysis kai apsiželdins, o ypač, kai jis žalias tai ir apskritai susilies su augalo žaluma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 04, 12:21)
jei nori dar kažką pasitikslinti iš senose temose nagrinėtų klausimų, tai tiesiog ten pageidaujamoj žinutėj spausk "cituoti" ir atėjusi čia spausk temos apačioje "Atsakyti" ir galėsi tęsti mintį mirksiukas.gif tik prieš tai paskaitinėk tolyn, nes retai klausimas lieka neišlukštentas iš įvairių pusių ir su įvairiomios nuomonėmis mirksiukas.gif

Nespėju visko perskaiityti, nes kol kas internetas tik darbe unsure.gif
bet galiu ir neklausinėti, nors visada smagiausia tema čia buvo thumbup.gif
Atsakyti
kai išaiškėjo kada genėt , kilo klausimas - kaip genėt ? biggrin.gif tai pasiknisau internete , kaip pimokei tai per daug info lotuliukas.gif
http://www_lsdi_lt/d...formavimas.htm
http://www.rojaussod...is.php?id=1023
http://www.am.lt/LSP...enejimas1.pdf
Atsakyti
[quote=leira,2009 03 04, 10:19]
o kokia čia gėlė? Pas anytą visą vasarą žydėjo.
[/quote]
g.gif
[/quote]
Man atrodo , pagal ziedelius kad svyranti naktiziede g.gif Bent tokias pacias nusipirkau seti, tik truputi spalva kitokia. Ar ten svyranti, pas tave, nes labai supratau.
Atsakyti

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 04, 11:23)
Nu , bet man toks tinklas ant sienos nelabai grazu unsure.gif

is bambuku strypu galima padaryti, rombais tokiais.... sujungimo vietose varztais susukti... iseina tokis tinklas,, kuris dar kaip ''garmoske'' skleidziasi..
ar as cia aiskiai? blush2.gif

paskui galima sukalti ''tinkla'' is mediniu plonu ilgu lenteliu - kvadratais ar rombais.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 04, 13:18)
is bambuku strypu galima padaryti, rombais tokiais.... sujungimo vietose varztais susukti... iseina tokis tinklas,, kuris dar kaip ''garmoske'' skleidziasi..
ar as cia aiskiai? blush2.gif

Aiskiau nebuna mirksiukas.gif .As toki turiu......nusipirkusi blush2.gif
Atsakyti
Kažkada Wolke buvo įdėjus tinklapį, tinklai vijokliams , pakartoju - žiūrėti puslapio apačioj, prie kiekvieno tipo yra paaiškinimai
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 04, 09:02)
va pas mane labai panasi wub.gif prie sienos murlotas ant jo laikos gegnes,
gegnes galima tvirtinti tokiais u formos laikikliais,prideciau paveisleli,bet kazkur dingo galimybe prisegti faila blink.gif
Smulkesnis aprasymas:
2 kojos-medines atramos,norimo aukscio su metaliniais batukais,
1 murlotas ( horizontali atrama )medinis ant sienos,pritvirtintas kumeliniais varztais,
eile geniu ,
konstrukcijos jei didesnio ilgio,geriau klijuoto medzio-as gabenaus is Jures medzio.
Svarbu pasidaryt brezinuka,pasiruost( nudazyt),o surinkimas-2 vyrai per 4 valandas ,jei nerukys po valanda cool.gif

Aciu, reikia tada sestis ir braizytis,o jeigu nesunku imeti kokia nuotraukyte butu labai didelis aciu. Gal atsiras ta galimybe prisegti nuotraka. 4u.gif

QUOTE(alvijaxx @ 2009 03 04, 11:24)
Na tai dar baikit informuoti, kada rudenį balinti reikia  rolleyes.gif (Kaimynai aišku nesupras stupid.gif)
Informaciją kaupti pradėjau, bet dar daug neaiškumų turiu schmoll.gif

Mano kaimynai irgi nesupranta, kam as medelius spali balinu, visi praeidami pro sali turejo paklausti, ka as cia kvasa darau rudeni, tai as jiems visiems stropiai aiskinau kodel doh.gif Bet esu vienintele S/B is 80 namu nubalinusi medelius rudeni. biggrin.gif
Atsakyti
grįžtant prie vijoklių, šitoj temoj irgi pasiskūsiu:

Jeigu aš sumanyčiau groteles prie sienos tvirtinti, MB mane iš namų išvarytų. Taigi per visokius į sieną įgręžtus metalus šalčio tiltai gaunasi doh.gif Pas mus skaudi tema - namo apšiltinimas Nors jūsų klimate tai neaktualu ax.gif

Tiesa, galima juk ne prie sienos tvirtinti, o padaryti rėmą ant kojų ir jas į žemę įkasti g.gif
Atsakyti
o pernai pasodintus medelius reikėjo balint ? kada pirmą kartą ?
Atsakyti
as siand ryte siek tiek nudengiau rozes ir juka.
alia saule lenda - nelabai gerai... na ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 04, 14:09)
as siand ryte siek tiek nudengiau rozes ir juka.
alia saule lenda - nelabai gerai... na ka padarysi.

Kur saule? user posted image As irgi noriu saules!!!!!!!!!
Atsakyti