Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka (39 tema)

QUOTE(alvijaxx @ 2009 03 04, 10:35)
Otai kodėl visi pavasarį balina??? g.gif  g.gif  g.gif

Kiti isivaizduoja, kad yra grazu, todel ir balina, nors naudos praktiskai jokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 03 04, 07:35)
Otai kodėl visi pavasarį balina??? g.gif  g.gif  g.gif

todel kad vadovaujasi aklu bezdzioniavimu nuo kaimynu, o ne aiskinasi prasme tongue.gif

Medeliai balinami tam, kad: 1. isnaikintu zieveje besislepiancius kenkejus (tai geriau padaryti rudeni, o ne pavasari, kai kenkejai jau buna sekmingai perziemoje zieveje ir islinde lauk), 2. apsaugotu zieve nuo kaitrios saules (t.y. tamsi zieve greitai ikaista, todel ir dazoma baltai), o ta saule buna pavojingiausia kai dar buna sniego, bet saule jau smarkiai sviecia, t.y. pati ankstyviausia pavasari 4u.gif

Va taip buitiskai pameginau paaiskinti... protingi zmones gal pataisys, ka ne taip parasiau 4u.gif
Atsakyti
aciū visoms už 'kaimiškus' vaizdelius, del skulptūros tai ją mes jau turim tai reikės pastatyti, ji - man graži - ąžuolinė kaukutė, kuriai į rankas ir vazonėlį su svyrančia gėlė įduoti galima bigsmile.gif .
Papildyta:

http://i216.photobuc...ka/P7181835.jpg

o kokia čia gėlė? Pas anytą visą vasarą žydėjo.
[/quote]

g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 04, 11:01)
todel kad vadovaujasi aklu bezdzioniavimu nuo kaimynu, o ne aiskinasi prasme  tongue.gif

Medeliai balinami tam, kad: 1. isnaikintu zieveje besislepiancius kenkejus (tai geriau padaryti rudeni, o ne pavasari, kai kenkejai jau buna sekmingai perziemoje zieveje ir islinde lauk), 2. apsaugotu zieve nuo kaitrios saules (t.y. tamsi zieve greitai ikaista, todel ir dazoma baltai), o ta saule buna pavojingiausia kai dar buna sniego, bet saule jau smarkiai sviecia, t.y. pati ankstyviausia pavasari  4u.gif

Va taip buitiskai pameginau paaiskinti... protingi zmones gal pataisys, ka ne taip parasiau  4u.gif

Dėkui už paaiškinimus notworthy.gif
Na tada tik genėjimas liko. Kadangi obelys senos, tai manau išpjaustysiu daug senų šakų, kad naujos augtų.
Na tai dar baikit informuoti, kada rudenį balinti reikia rolleyes.gif (Kaimynai aišku nesupras stupid.gif)
Informaciją kaupti pradėjau, bet dar daug neaiškumų turiu schmoll.gif
Atsakyti
as tai galvoju, gal galima dabar greitai greitai nubalinti, kai tik temperatura pasidarys pliusine g.gif
Atsakyti
Mergaites, mano kaikurios tulpes tik po viena lapa isleido ir jau isskleide. Ar tai reiskia, kad nezydes verysad.gif ? Kitos tai po kelis lapukus turi ir kai kuriu net pumpuru uzuozamazgos matosi. Tos su vienu lapu man itartinos...
Papildyta:
[quote=leira,2009 03 04, 11:19]
aciū visoms už 'kaimiškus' vaizdelius, del skulptūros tai ją mes jau turim tai reikės pastatyti, ji - man graži - ąžuolinė kaukutė, kuriai į rankas ir vazonėlį su svyrančia gėlė įduoti galima bigsmile.gif .
Papildyta:

http://i216.photobuc...ka/P7181835.jpg

o kokia čia gėlė? Pas anytą visą vasarą žydėjo.
[/quote]
g.gif
[/quote]
Cia vienmete. Uzkrito pavadinimas doh.gif
Atsakyti
Eina sau, pas sidabrinekuoja tulpes jau isskleide blink.gif o pas mus Kaune vakar vakare sau ramiausiai snigo doh.gif nu ir uzsitese simet ziema schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 03 04, 09:19)
Seikutės,
O kur visos dingot???? blink.gif
Prisėdau ryte atkilti rytinį ritualą - paskaityti jūsų temelę, o čia beveik nieko  smile.gif Tai kaip dabar man darbuotis???
Tai ką, savaitgaį visos čiumpam pjūklus ir į medžius  thumbup.gif
Tik dar priminkit, prašau, kada medžius balint reikia??? (nes šie metai pirmi kai rūpnsiuosi medžiais, MB išvykęs, tai su jumis tartis galiu) blush2.gif

As tau galiu pasiulyt nauja rituala! Imk skaityti senas temas. Pagal sezonus pvz. Susirinksi daug info. Tau patogiu laiku, perskaitysi kiek noresi ( o ne kiek tuo tarpu parasyta).
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 04, 12:00)
O kaip tvirtinti pvz kokias groteles ar ka panasaus, kad roze ir ragane ant sienos liptu. Nu MB toj sriti visai neisradingas. Ivare i siena varztus ir prie tu varztu vieluten pririso tokias medines a la groteles raganei, o rozei tiesiog isvedziojo nuo varzto iki varzto vielas ant sienos. Nu man taip atgrubnagiskai atrodo doh.gif , nu turi but kazkoks normalesnis budas. Tos groteles atrodo laikosi ant garbes zodzio. Aisku to svorio ten nera nu, bet vistiek nesamone. doh.gif

panos, grįžkit į šeimą su "augaliniais" klausimais mirksiukas.gif atsakinėju čia, nes manau tokia tema ne "pliurpaluose" turėtų būti svarstoma, juk daug kam aktualu gali būti...
ta va, papasakosiu, kaip mes sumastėm vijoklius įkurdinti. Tiesa, nei rožių nei raganių dar neturiu, bet vienmečiams vijokliams MB padarė tokią a'la sienutę iš žalio tvoros tinklo, kur pilna senukuose pirkti. Man tai visai neblogai atrodo rolleyes.gif to tinklo yra pasirinkimas su įvairiomis akutėmis - didesnėmis ir mažesnėmis, tad galima pasirinkti nuo planuojamo leisti ant tokių grotelių augalo. Na nebent labai didelio augumo grožiui toks tinklas gali būti kiek per silpnas, tačiau jei tvirtinant jį gerai įtempus, tai manau jis turėtų laikyti gana nemažą svorį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 03 04, 12:14)
As tau galiu pasiulyt nauja rituala! Imk skaityti senas temas. Pagal sezonus pvz. Susirinksi daug info. Tau patogiu laiku, perskaitysi kiek noresi ( o ne kiek tuo tarpu parasyta).

Žinok tikrai skaitau smile.gif , bet esamasis laikas įdomesnis. Daug randu ir iš senų temų, bet ten paplepėt nebeišeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 03 04, 12:16)
Žinok tikrai skaitau smile.gif , bet esamasis laikas įdomesnis. Daug randu ir iš senų temų, bet ten paplepėt nebeišeina  blush2.gif

jei nori dar kažką pasitikslinti iš senose temose nagrinėtų klausimų, tai tiesiog ten pageidaujamoj žinutėj spausk "cituoti" ir atėjusi čia spausk temos apačioje "Atsakyti" ir galėsi tęsti mintį mirksiukas.gif tik prieš tai paskaitinėk tolyn, nes retai klausimas lieka neišlukštentas iš įvairių pusių ir su įvairiomios nuomonėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 03 04, 12:14)
panos, grįžkit į šeimą su "augaliniais" klausimais mirksiukas.gif atsakinėju čia, nes manau tokia tema ne "pliurpaluose" turėtų būti svarstoma, juk daug kam aktualu gali būti...
ta va, papasakosiu, kaip mes sumastėm vijoklius įkurdinti. Tiesa, nei rožių nei raganių dar neturiu, bet vienmečiams vijokliams MB padarė tokią a'la sienutę iš žalio tvoros tinklo, kur pilna senukuose pirkti. Man tai visai neblogai atrodo rolleyes.gif to tinklo yra pasirinkimas su įvairiomis akutėmis - didesnėmis ir mažesnėmis, tad galima pasirinkti nuo planuojamo leisti ant tokių grotelių augalo. Na nebent labai didelio augumo grožiui toks tinklas gali būti kiek per silpnas, tačiau jei tvirtinant jį gerai įtempus, tai manau jis turėtų laikyti gana nemažą svorį... g.gif

Pasitaisysiu blush2.gif

Nu , bet man toks tinklas ant sienos nelabai grazu unsure.gif
Atsakyti