Maniskis laaabai megsta zvejoti, o ir as neatsilieku. Vaziuojam kartu. Is tikruju, jei kuria nors nervina vyro zvejyba, pabandykit ir jus. " pagausit kabli"
Maniskis laaabai megsta zvejoti, o ir as neatsilieku. Vaziuojam kartu. Is tikruju, jei kuria nors nervina vyro zvejyba, pabandykit ir jus. " pagausit kabli"
mano vyras ir medziotojas ir zvejys kaip ir jo tevas bet jis laimikiu namo nenesa,nes as nevalgau zverienos ir nemoku taisyt o vat vat jo mama ir valgo ir taiso,tai jis pas ja lekia o ir zuvies as pagautos nevalau cia jo hobis ,jo laisvalaikis tai lai ir rupinasi jo tvarkymu ir valymu
Maniskis taip pat - medziotojas ir zvejys. Kad zuvies nevalysiu dar draugaudami issiaiskinom. Be to, zuvies visai nemegstu, tai jo parnestos ir nevalau, ir negaminu. Jei kada noriu ka is zuvies pagaminti (pvz.: zuvies uzkepele su suriu ir morkomis), tai file is parduotuves parsinesu - nei tau kaulu, nei darinejimo. Su zveriena kitaip biskiuka. Tik "nukaulinti" ir ispjaustineti neapsiimu, bet gaminti zveriena visai megstu. Esu zuiki vyno padaze su grybais kepusi, visokias ozio kepeneles ir pan. Siaip esu nusistaciusi pries medziokle ir zvejyba (ne pirmyksciai zmones esam) ir su vyru jau seniai sutarem, kad jo hobis neturi tapti kazkokia prievole man.
maniskis irgi medziotojas. bet namo parnesa jau apdorota mesyte...man tenka tik porcijom i maiselius ir i saldykli pats didziausias gurmanas zverienos, bet dazniausiai si msa gaminu jam. buna kad ir pati su vaikais valgom. bet nedaznai. (dazniausiai vaikams perku) dar laabai megstam kai priduoda visa mesa i mesos fabrika, desru daryt va tai skaniausia
Jo tau kiek sunkiau, tu tik iš lapės kailinių gali išgyventi, nes lapės mėso nieks neėda, net vilkai, nes ji tik užkasama.
Tai jis tegu kiškius ir medžioja, dabar sezonas jų prasideda Ir naudos turės turės, iš kailio autakojus turės šiltus ir mėsos bus namie.
Maniškis-žvejys.Bet jau senų seniausiai esam suterę:-pats prigaudei,pats ir darinėk.Tik iškepu aš.Ir sūnus,panašu,kad bus žvejys.Pirmą meškerę išsiprašė gal 2m.neturėdamas.Dabar turi 3.tikras,su ritėm(gerom).Žvejojo su tėčiu mariose vasarą,sakė gaudo lydeką.
makalynė , skaiciau juokiausi kad tik lapes medzioja... o paskuj atkreipiau demesi kad ne Lietuvoj gyvenat... o kas pas jus begioja? valgomo...skanaus... P.S. raguoto ir pukuoto....