Mano draugas ir žvejys, ir medžiotojas... o aš pati -vegetarė
bet niekada man nereikia žuvies darinėti, nes ir nemokėčiau. O į medžioklės laimikį tai net stengiuosi nežiūrėti Jis pats ten viską išdarinėja ir paruošia, ir maximum ko manęs paprašo, tai kokį bliūduką ar maišelį paduoti
o šiaip, į žvejybą tai mane mielai pasiima, jei tik yra galimybė, o į medžioklę, žinoma, nea. Jau man į žuvį pagautą liūdna žiūrėti, o pamačius nušautą stirną ar laputaitę, tai visai nežinia kaip sureaguočiau
QUOTE(Spyglė @ 2007 07 26, 19:51)
Norėčiau vyro medžiotojo ,bet maniškis nei žvejas,nei medžioklis
galiu paskolint du viename-žvejys ir medžiotojas.....................kai kada trys viename(+laimikių laistytojas),nu žodžiu,tikras VYRAS
QUOTE(kiškutė @ 2007 07 31, 14:16)
galiu paskolint du viename-žvejys ir medžiotojas.....................kai kada trys viename(+laimikių laistytojas),nu žodžiu,tikras VYRAS
Na man atrodo kad dauguma 3in1
Maniškis užkietėjęs žvejys Bet žuvies nesu gyvenime valiusi, nemoku ir nenoriu mokėt
QUOTE(Spyglė @ 2007 07 26, 16:51)
Norėčiau vyro medžiotojo ,bet maniškis nei žvejas,nei medžioklis
Galiu zveje bitininka paskolint , dabar net nama ant ratu turi , jauciu jei kur arti grikiu laukai greit ateitu , tik nieko doro nesitikek isklauusysi pamoka apie biciu sandara ir namelio dazyma
O maniškis žvejys.Tai kartais nervai nelaiko,kai gryžęs nervuojasi-vaaaa tooooks buvo užkibęs,pabėgo,bet rytoj aš tikrai jį pagausiu
mano nera tikras zvejys. niekada nezvejojo, kol neatsikraustem i norvegija.o cia pagaut zuvi, tai juoko darbas.po poros valandu tieeek prigaudo. pikciausia, kad neisvalo ne vienos.
Na pasigirsiu ir as,is maniskio zvejys blogas tik del vaizdo imerkia su sunum meskeriuka, taciau medziotojas rimtas jam zvejyba tik tuomet kai iskylaujam gamtoj del poilsio ir neturejimo ka veikt iskylos metu, na o medziokle reikalas rimtas o ir poilsis sako geras,nusiveza mus bet kada i medziokle kai tik mes uzsinorim bet va del to laimikio laistytojo taj nekoks jis,nes jam ne laimikis galvoj,o pats medziojimo procesas,gamta,poilsis,vaizdai kurie matosi per ziuronus anciu nesaudo,bebru negaudo nes tam laiko neturi,nebent i bokstely nulekia pasedet, ar seip kada burely nebent i varymine nulekia,na trofejus turi kelis, bet as taipat uz kuo maziau laimikio tempima namo,tai gal del to ir medzioja daugiau akimis paragaut prareciui vienokios ar kitokios mesos skanu,taciau pavalgymui tai is parduotuves kur kas geriau
Na maniskis uzkietejes zvejys. Gerai tas kad niekada nedorojau zuvies ir nedorosiu ,jis supranta ir del to keblumu nekyla. Tik vaman nelabai patinka kad tas jo hobis laaaabai jau paplonina pinigine. Gryzta po darbo ir ziurek jau nesasi nauja rite ar meskerykoti.Aisku visada pasako kad AKCIJA buvo tai del to ir paeme , bet po kurio laiko pasisako kiek kas kainavo.
QUOTE(belebele @ 2007 08 13, 00:00)
Na maniskis uzkietejes zvejys. Gerai tas kad niekada nedorojau zuvies ir nedorosiu ,jis supranta ir del to keblumu nekyla. Tik vaman nelabai patinka kad tas jo hobis laaaabai jau paplonina pinigine. Gryzta po darbo ir ziurek jau nesasi nauja rite ar meskerykoti.Aisku visada pasako kad AKCIJA buvo tai del to ir paeme , bet po kurio laiko pasisako kiek kas kainavo.
Labai zinoma situacija
Mano vyras labai mėgsta žvejoti. Net ir laisvą dieną gali atsikelti dar dienai neišaušus ir eit žuvelių pagaudyt
Na, bet jis žvejoja daugiau dėl pačios žvejybos, o ne dėl laimikio, todėl visos pagautos žuvys būna atgal į vandenį suleistos. Be to, jis žino, kad aš žuvies net valgyt nemėgstu, ką jau kalbėt apie išdarinėjimą, tad savo pagautas žuvis tik nufotografuoja ir man pasididžiuodamas parodo
Na, bet jis žvejoja daugiau dėl pačios žvejybos, o ne dėl laimikio, todėl visos pagautos žuvys būna atgal į vandenį suleistos. Be to, jis žino, kad aš žuvies net valgyt nemėgstu, ką jau kalbėt apie išdarinėjimą, tad savo pagautas žuvis tik nufotografuoja ir man pasididžiuodamas parodo
Maniskis laaabai megsta zvejoti, o ir as neatsilieku. Vaziuojam kartu. Is tikruju, jei kuria nors nervina vyro zvejyba, pabandykit ir jus. " pagausit kabli"