Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Mano draugas ir žvejys, ir medžiotojas... o aš pati -vegetarė tongue.gif lotuliukas.gif
bet niekada man nereikia žuvies darinėti, nes ir nemokėčiau. O į medžioklės laimikį tai net stengiuosi nežiūrėti doh.gif Jis pats ten viską išdarinėja ir paruošia, ir maximum ko manęs paprašo, tai kokį bliūduką ar maišelį paduoti biggrin.gif thumbup.gif
o šiaip, į žvejybą tai mane mielai pasiima, jei tik yra galimybė, o į medžioklę, žinoma, nea. Jau man į žuvį pagautą liūdna žiūrėti, o pamačius nušautą stirną ar laputaitę, tai visai nežinia kaip sureaguočiau g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 07 26, 19:51)
Norėčiau vyro medžiotojo bigsmile.gif ,bet maniškis nei žvejas,nei medžioklis biggrin.gif

galiu paskolint lotuliukas.gif du viename-žvejys ir medžiotojas.....................kai kada trys viename(+laimikių laistytojas),nu žodžiu,tikras VYRAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiškutė @ 2007 07 31, 14:16)
galiu paskolint lotuliukas.gif du viename-žvejys ir medžiotojas.....................kai kada trys viename(+laimikių laistytojas),nu žodžiu,tikras VYRAS biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Na man atrodo kad dauguma 3in1
Atsakyti
Maniškis užkietėjęs žvejys tongue.gif Bet žuvies nesu gyvenime valiusi, nemoku ir nenoriu mokėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 07 26, 16:51)
Norėčiau vyro medžiotojo bigsmile.gif ,bet maniškis nei žvejas,nei medžioklis biggrin.gif

Galiu zveje bitininka paskolint , dabar net nama ant ratu turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jauciu jei kur arti grikiu laukai greit ateitu , tik nieko doro nesitikek isklauusysi pamoka apie biciu sandara ir namelio dazyma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O maniškis žvejys.Tai kartais nervai nelaiko,kai gryžęs nervuojasi-vaaaa tooooks buvo užkibęs,pabėgo,bet rytoj aš tikrai jį pagausiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano nera tikras zvejys. niekada nezvejojo, kol neatsikraustem i norvegija.o cia pagaut zuvi, tai juoko darbas.po poros valandu tieeek prigaudo. pikciausia, kad neisvalo ne vienos.
Atsakyti
Na pasigirsiu ir as,is maniskio zvejys blogas tik del vaizdo imerkia su sunum meskeriuka, taciau medziotojas rimtas biggrin.gif jam zvejyba tik tuomet kai iskylaujam gamtoj del poilsio ir neturejimo ka veikt iskylos metu, biggrin.gif na o medziokle reikalas rimtas o ir poilsis sako geras,nusiveza mus bet kada i medziokle kai tik mes uzsinorim ax.gif bet va del to laimikio laistytojo taj nekoks jis,nes jam ne laimikis galvoj,o pats medziojimo procesas,gamta,poilsis,vaizdai kurie matosi per ziuronus biggrin.gif anciu nesaudo,bebru negaudo nes tam laiko neturi,nebent i bokstely nulekia pasedet, ar seip kada burely nebent i varymine nulekia,na trofejus turi kelis, bet as taipat uz kuo maziau laimikio tempima namo,tai gal del to ir medzioja daugiau akimis bigsmile.gif paragaut prareciui vienokios ar kitokios mesos skanu,taciau pavalgymui tai is parduotuves kur kas geriau g.gif
Atsakyti
Na maniskis uzkietejes zvejys. Gerai tas kad niekada nedorojau zuvies ir nedorosiu ,jis supranta ir del to keblumu nekyla. Tik vaman nelabai patinka kad tas jo hobis laaaabai jau paplonina pinigine. Gryzta po darbo ir ziurek jau nesasi nauja rite ar meskerykoti.Aisku visada pasako kad AKCIJA buvo tai del to ir paeme blush2.gif , bet po kurio laiko pasisako kiek kas kainavo.
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 08 13, 00:00)
Na maniskis uzkietejes zvejys. Gerai tas kad niekada nedorojau zuvies ir nedorosiu ,jis supranta ir del to keblumu nekyla. Tik vaman nelabai patinka kad tas jo hobis laaaabai jau paplonina pinigine. Gryzta po darbo ir ziurek jau nesasi nauja rite ar meskerykoti.Aisku visada pasako kad AKCIJA buvo tai del to ir paeme blush2.gif , bet po kurio laiko pasisako kiek kas kainavo.

Labai zinoma situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras labai mėgsta žvejoti. Net ir laisvą dieną gali atsikelti dar dienai neišaušus ir eit žuvelių pagaudyt doh.gif
Na, bet jis žvejoja daugiau dėl pačios žvejybos, o ne dėl laimikio, todėl visos pagautos žuvys būna atgal į vandenį suleistos. Be to, jis žino, kad aš žuvies net valgyt nemėgstu, ką jau kalbėt apie išdarinėjimą, tad savo pagautas žuvis tik nufotografuoja ir man pasididžiuodamas parodo biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis laaabai megsta zvejoti, o ir as neatsilieku. Vaziuojam kartu. Is tikruju, jei kuria nors nervina vyro zvejyba, pabandykit ir jus. " pagausit kabli" thumbup.gif
Atsakyti