Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

mano išprotėjęs žvejys parneša žuvies(kartais ir katinui neužtenka),bet aš nekišu nei piršto(kai būnu pikta,tai net nepažiūriu,kas toj tarboj)Iškept-iškepu,nes kartais visai skanu,bet jei buvom prieš žvejybą susipykę-net nevalgau(nenoriu iš tų nervų).Nežinau,kaip bus su mėsa,nes dar ir medžiotoju tapo verysad.gif Turbūt teks nusišaut.....
Atsakyti
o mano tik zvejys..nors kai mano tevelis ji nusiveze i medziokle,jam labai patiko,bet tikiuosi nepripras blush2.gif o del zvejybos..tai su malonumu ir as vaziuoju kartu ir zvejoju thumbup.gif ir laimiki galiu ramiai sutvarkyti,turbut todel kad uzaugoj seimoj kur tevas uzkietejas zvejys ir medziotojas thumbup.gif
Atsakyti
Pats prisigaudei - pats ir valyk tongue.gif (taip issiauklejau)
Atsakyti
......kodėl medžioklę ir žvejybą įmetėte prie įpročių ir ydų g.gif
Gal kam sugadinsiu apetitą, tačiau labai skani nevirta ir ne kepta, o tik sūdyta stirniena, kita vertus sūdytą lašišą žinom visi...
Bet...kartais tikrai pasiilgstu apskrudusio kiaulienos sprandinės kepsnio...
Kas doroja laimikį? Paprastai visa medžiojusi chebryte partempia laimikį pas mus ir doroja. Tada, tik pagal jiems vieniems žinomas taisykles tongue.gif , dalinasi. Labiausiai visa procedūra patinka mūsų šunims- porą dienų vaikšto papampę ir sotūs.... thumbup.gif .
Aš nesikišu į šituos procesus- mėsą randu šaldiklyje indeliuose su prilipintais lapukais - 'mušimui', 'guliašui', 'kaulai' ir t.t. Todėl ir pykti neturiu dėl ko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 08 10, 22:38)
Maniskis megejas medziotojas ir zvejys. Seip nieko pries neturiu, beto, kai isvyksta parai, tai ir pailset nuo jo galiu ax.gif  Bet, kai gryzta su laimikiais tai  doh.gif  doh.gif  Jei zuvies parveza, tai dar puse velnio, nors visvien nemalonu ja apdorot. Bet, kai kokias antis parveza, tai nors  gun_bandana.gif  Negaliu prisiverst ju tvarkyt. Man taip slykstu nu iki vemimo doh.gif  Keli metai vyko didziausi gincai, mol tu medziotojo zmona ir turetumei jas apdorot  blink.gif  blink.gif  Man ir sunku nebutu, jei ne tas slykstumas. Va vista pardoj nusiperki, tai jau sutvarkyta ir malonumas tik supjaustyt, o cia... Vieninteli syki esu ja tvarkius ir tai tik po to, kai jis plunksnas nupesiojo. Tai su guminem pirstinem ir merlium ant burnos. Pagaminau ta karta is jos cenachus, o vyrelis dar iki siol giriasi viems kaip skaniai buvo rolleyes.gif  Tiesa sakant pati prisiverst paragaut nesugebejau doh.gif 
Issikovojau, kad beveik nebeparveza, o draugams isdalina.
Ar turit kas medziotoju? Ir kaip sekas su laimikiais blush2.gif  Nejau as viena tokia pasislykstejus busiu g.gif

o kodel vyras pats nevalo savo laimikiu?man irgi butu slykstu doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Na ir ką tik paruošėm mėsytę šernienos dešrelėms, ryt malsim.
Na aš nesuprantu tokio dalyko kaip bridinimosi mėsa. o kaip parsinešat iš pardės žalią kiaulės mėsą ir šlykštitės. Na netikiu kad į butą partempią neluptą su kailiu šerną ar briedį. doh.gif juk jau būna apdorotas. O tai kiaulės mėsos iš pardė ir bridinatės. Kiaulė pati nešvariausia kuri ėda šūdą. O miško žvėrys yra žoliaėdžiai jeigu ką, patys švariausi padarai. Na maniškis neluptų ančių dar neparvilko, pats apsilupo kaime. tik liko iškepti, nors ir tą pats su malonumu padarė pagal savo skonį užsimarinavo ir ir suvalgė( nes tiek jos ir buvo, pačiam paragaut)
O visa kita būna suvartota su malonumu visos šeimynos.
Šiaip į šaldiklį visą laimikį susidedu pati pagal save, nes valgyti gaminu pati. Ir susižymiu kas ir kur, kam naudojama pati.O jau sudoroti iki šaldiklio mėsa jo reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 03 liepos 2007 - 00:43
Sveikutes, noreciau su Jumis pasidalinti savo rupesciais blink.gif mano uosvis yra medziotojas, kuris sves greitai 45 -meti!! drinks_cheers.gif Anyta paprase manes suorganzuoti puikia svente, kurios tema MEDZIOKLE. visi tures kazkoki atributa susijusi su medziokle thumbup.gif cool.gif paprase, kad butu linksma ir smagu. Gimtadienis bus lauke, kur susirinks apie 45 zmones lotuliukas.gif tipo jegele, bet niekur nerandu kazko originalaus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif gal turetumete keleta ideju man?? ax.gif blush2.gif
is anksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2007 06 21, 09:36)
Pats prisigaudei - pats ir valyk tongue.gif  (taip issiauklejau)

tik taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manasis nei medžiotojas, nei žvejys. smile.gif
Atsakyti
Maniskis zvejys doh.gif smagu kai namo parnesa zuvies, bet kai neparnesa tai.... mad.gif pinigu isleidzia savo tom nesamonem wink.gif bet paskutini karta kai buvo tai pagavo lydeka 3.5 kg thumbup.gif
Atsakyti
Esu Zvejys.Nelabai rimtas,o bet taciau zvejys.
Zuvi dazniausiai atgal paleidziu,tik didesnes pasiimu pasigirt.Ir tas,kurias pasiimu,pats ir sutvarkau.

Kazkuri mamyte rase,kad daug litu ant irangos iseina.Ir tai tikra tiesa.
Siaip as nesuprantu kas tai yra ta pirkimo manija,daugeli moteru kamuojanti.Bet va kai nueinu i zukles reikmenu parduotuve tai is karto aiskiau pasidaro biggrin.gif
Ten galiu isleist belekiek litu ir vistiek visada ko nors truksta ar ko geresnio ar naujesnio reikia. Ir tiesiogiai neatsiperka tikrai net 10% tos sumos,kuria isleidziu.

o siaip tai jau vien meskeres etc pirkt malonumas,jau apie zvejyba net kalbos nera!
Atsakyti
Norėčiau vyro medžiotojo bigsmile.gif ,bet maniškis nei žvejas,nei medžioklis biggrin.gif
Atsakyti