Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

na vaaa, prisikepiau beliashu.....maisytos mesos: sernienos, stirnienos ir........namines kialules lasinuku smile.gif ax.gif
vyras patenkintas... thumbup.gif
Atsakyti
arteja anciu medziokle, ka manot? vyrui pasakiau kad nei vieno paukstelio nepriimsiu !!! schmoll.gif
Atsakyti
mano vyras medziotojas ir megejas pazvejoti. Bet problemu del laimikio tvarkymo, bedu nekyla. Ne tik ji sutvarko, bet ir paruosia pietus is jo. ir dar kokius... prisigyriau.
Atsakyti
Maniskis tai labai zuvaut megsta,bet poto ir laimiki tenka paciam valyt,nes as nemegstu to daryt,o valgyt irgi nelabai...
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2006 10 16, 10:45)
mano vyras medziotojas ir megejas pazvejoti. Bet problemu del laimikio tvarkymo, bedu nekyla. Ne tik ji sutvarko, bet ir paruosia pietus is jo. ir dar kokius... prisigyriau.

na maniskis uzkietejes zvejys ir medziotojas, savo laimikius praktiskai visada sutvarko ir paruosia pats biggrin.gif as irig pasigyriau thumbup.gif
Atsakyti
dziaugiuos,kad maniskio tokie dalykai netrakia ax.gif

bet wiswien yra minusu...turi kitokiu pomegiu-IT...tai tas sedejimas prie kompo kartais lb lb lb erzina aggressive.gif
Atsakyti
Sveikutes,ir as noriu pasidziaugti,ir kartu pasiguosti kad maniskis irgi medziotojas. Dziaugiuosi,kad jis laimingas kai leidzia laika medzioklej,bet kita vertus pabodo man zveriena,bet ka darysi turiu vyra medziotoja ir tuom viskas pasakyta. Tai labai noreciau paprasyti,jei nesunku to bilesu receptuko, buciau labai dekinga. ax.gif
Atsakyti
Vaikystėje, senelio įtakoje pati kartu su vyrais į žvejybą ir net medžioklę su malonumu begdavau, dabar kiek paaugėjus - nebegaliu. Širdis man dėl tų sutvėrimų verkia... Prie nieko nesilieščiau ka vyras parneštu... schmoll.gif
Atsakyti
Medžioja mano vyriškis jau virš 10m. Santuokos pradžioj dar padėdavau sutvarkyti laimikius, o dabar tai irnesakyk.gif - pats viską pasidaro - nekišu aš nagų, nenoriu schmoll.gif . Ir maistą iš žvėrienos jis gamina rolleyes.gif .
Atsakyti
Maniškis žvejys prisiekęs, bet kad jam kada mintis kiltų pačiam žuvies nenusivalyt blink.gif blink.gif Aš išvis nesuprantu, kaip čia taip gaunasi- vienas sau mėgaujasi laisvalaikiu - žvejoja, medžioja, o žmona namie laukia ir dar po to viską sutvarkyti turi? blink.gif Arba aš labai išlepinta blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 25, 13:14)
Maniškis žvejys prisiekęs, bet kad jam kada mintis kiltų pačiam žuvies nenusivalyt blink.gif  blink.gif Aš išvis nesuprantu, kaip čia taip gaunasi- vienas sau mėgaujasi laisvalaikiu - žvejoja, medžioja, o žmona namie laukia ir dar po to viską sutvarkyti turi? blink.gif Arba aš labai išlepinta blush2.gif  ax.gif

Pas mus taip pat , net jei ir zvejojam kartu , zuvi visada valo jis vienas , as retkarciais iskepu ..... Kartais vis pabando mane ikalbinet - tipo tu moreris ir p ir td , tipo Petro zmona visada valo zuvi - atsakymas buna aiskus ir kokiems metams i prieki - nenori nezvejok lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis irgi žvejys. Tai ką parneša neuštektų net katei, kurios neturim. rolleyes.gif
Atsakyti