QUOTE(..vijana.. @ 2008 10 13, 08:40)
Sveikutes visos
Beje kas kailiiukus isdirba jau yra
Bet reikia susirasti kas gali pasiuti Gal kas zinote- siauliu apskrity ?
Beje kas kailiiukus isdirba jau yra
Bet reikia susirasti kas gali pasiuti Gal kas zinote- siauliu apskrity ?
Na, kas siuva Siauliu apskrityje tai nezinau, nors pati uzaugus toj apskrityje As tai jei siusiuos, tai zadu klaipedoje, bet dabar galvos skausma turiu, kur toj Siauliu apskrityje isdirba tuos kailiukus. Tai gal isduosi paslapti? Anksciau nenorejau kailinuku, o dabar, matyt, pribrendau MB pazadejo primedziot, kur reiks ten nuves, bet visa info turiu pati susirinkt, nes jis laiko neturi
Papildyta:
QUOTE(Fregata @ 2008 10 16, 19:06)
ner cia ka gavot! tik pirmyn!
Man ir vis siulo, siulo, bet as dar nedristu Bijau miske pasiklyst
Man ir vis siulo, siulo, bet as dar nedristu Bijau miske pasiklyst
as irgi bijau pasiklysti, nors MB vis kviecia i "varomini" pasimatyma ir dar kvaila baime turiu kad per bruzgynus manes nuo zveries neatskirs Nors MB juokiasi, kad greiciau miske tarp medziu manes isvis nebus matyti
Papildyta:
QUOTE(Kaliopė @ 2008 10 13, 15:36)
žodžiu, mielosios, prašau patarimo, kur galėčiau kreiptis su tokiu keistu prašymu - "primedžioti" zuikio taukų? Gal jūsų medžiojantys vyrukai gali man padėti? Arba bent jau nukreipti ten, kur galėčiau jų gauti... Iš anksto noriu padėkoti už pagalbą
Nepaziurejau is kurios lietuvos dalies esi bet jei nuo pajurio, tai galiu, kad ir dabar tu zuikio tauku padovanot. Ai, ir dar Mazeikiu pusej daznai bunu, tad, jei kam prireiks kada, galit drasiai kreiptis