Nezinau, man tai zvejyba patinka kai ji yra normos ribose, bet kai jau fanatiskai nieko aplinkui nebemato, tai Dabar kaip tik svarstau ar as galesiu su ta zvejyba susitaikyti, kaip kas antra savaitgali prie ezero visam savaitgaliui tysiasi (nesvarbu koks oras), o jei nevaziuoju, tai vienas isvaziuoja, draugaujam dar tik 8 men, gyvenam kartu, o jam maloniaiu savaigali praleisti su zuvia, ka as zinau, bijau pagalvoti kaip mane gali uzmirsti kaip apsivesim...... taip ir isivaizduoju sedincia namuose su vaiku ant ranku visus savaitgalius. zodziu baisu, ir kas svarbiausiai ir baisiausiai, suvokiu, kad jis nepasikeis, kaip zvejojo, taip ir zvejos
QUOTE(Noracka @ 2006 07 20, 08:42)
Nezinau, man tai zvejyba patinka kai ji yra normos ribose, bet kai jau fanatiskai nieko aplinkui nebemato, tai Dabar kaip tik svarstau ar as galesiu su ta zvejyba susitaikyti, kaip kas antra savaitgali prie ezero visam savaitgaliui tysiasi (nesvarbu koks oras), o jei nevaziuoju, tai vienas isvaziuoja, draugaujam dar tik 8 men, gyvenam kartu, o jam maloniaiu savaigali praleisti su zuvia, ka as zinau, bijau pagalvoti kaip mane gali uzmirsti kaip apsivesim...... taip ir isivaizduoju sedincia namuose su vaiku ant ranku visus savaitgalius. zodziu baisu, ir kas svarbiausiai ir baisiausiai, suvokiu, kad jis nepasikeis, kaip zvejojo, taip ir zvejos
Reikia ieškoti kompromiso - jeigu jis dar ne visiškas "ligonis" (atsiprašau už išsireiškimą, bet tokių fanatikų kartais kitaip nebepavadinsi), tai jis dar atsižvelgs ir į tavo norus
QUOTE(Noracka @ 2006 07 20, 08:42)
Maniškis ir žvejys, bet kažkaip stengiuos but kartu visose žvejybose. Man patinka, pati žvejoju su juo. Nėra jis labai toks fanatikas. Nors anksčiau, daug dažniau žvejojo, bet kai gimė vaikas tai aprimo. Nes nori kad ir aš dalyvaučiau tame procese. Su pilvu ir žieminėj žvejyboj buvau, tik žinoma trumpindavom buvimo laiką, kad nesušalt. O dabar visi trys žvejojam, vaikiukas pamišęs dėl žvejybos .
Bet ką aš norėjau pasakyt, vyras draugą turi . Kuris į žvejybą važiuoja su meiluže, kai tuo tarpu žmona su dviem vaikais namie sėdi. Taip visam savaitgaliui. Iš vakaro tinklus pastato, kad būtų kuo pasiteisint, tipo jis žvejojo. Bet tai su kokia "meškere" .
Saugokit savo vyrukus, gudraukit, prižiūrėkit, tik ne manjakiškai. Pagal vieną pavyzdį, nereiškia kad visi tokie
QUOTE(Fanta @ 2006 07 20, 11:22)
Reikia ieškoti kompromiso - jeigu jis dar ne visiškas "ligonis" (atsiprašau už išsireiškimą, bet tokių fanatikų kartais kitaip nebepavadinsi), tai jis dar atsižvelgs ir į tavo norus
AI iki kompromiso tai mes daejom susitarem , kad vienas savaitgalis mano, kitas savaitgalis jo, bet visvien kazkaip keistai gaunasi, nors, paziuresim.
ai o del zvejybu ir meiluziu, toks pat variantas buvo, viena syki, kai as nevaziavau, isvaziavo isvazoavo vyriskoji gimine tryse, bet kai kita diena vienas netycia issidave, kad buvo keturiese, pasirodo viena is ju pasieme ale drauge,(nors tikroji drauge namuose sedejo ar dirbo). zodziu as ir savuoju draugu pasitikiu, bet niekada nesakyk niekada, as is to draugo irgi nesitikejau, kad taip gali pasielgti. is vis uz kita zmogu negalima niekada garantuosti. tai va tiek vat
QUOTE(Noracka @ 2006 07 20, 12:12)
O gal ir tu ysitaisyk koky hobby, kuris tiktu su zhvejyba Manishkis stengiasi rinktis zhvejybos vietas, kur dar nesam buve. Tada as shmirineju aplink ir paveiksluoju. Na blogiausiu variantu - turiu knyga... Dabar kai yra mazhyle nebeisheina taip dazhnai kartu vazhiuoti. Tada yra hobbis namuose. Manishkis zhvejoja 4-5 vakarus per savaite. As suprantu jy, o jis supranta kuomet as skiriu nemazhai laiko savo hobbiui.
oi, zmones, as tai dziaugiuosi kad mano vyras uzkietejes medziotojas visad viens nuo kito galim pailset... dabar ir sunu bando itraukt i ta veikla.... nors.....nesiskundziu..juk ne gert vaziuoja, o vyrai, kaip zinoma turi tureti kazkoki uzsiemima. as uz
Manasis ir medžiotojas, ir žvejys. Pritariu Memory, bent pailsiu nuo jo, net per daug. Nors žuvį nusivalo, o kartais ir supjausto, retkarčiais ir išsikepa, užkniso tas kepamos žuvies kvapas namuose. Užkniso pilni šaldytuvai tos dvėselienos ( žvėrienos). O kur dar nesutampančios etinės nuostatos medžioklės klausimu
oi, Aimma, as tikrai jau pripratau prie tos kaip tu saka dveselienos:)))) prie kailiu ant grindu , prie tu ragu ant sienu, beje pajuokos objektu ir atsibodusiu klausimu "kieno ragai" ogi ir papildoma saldikli net nupirko kad laikyti savo "brangiausia ir pati sveikiausia" zveriena
bet zinokit, nesiskundziu, tegu daro ka nori, svarbu jis laimingas jam tai patinka, ir nevercia manes doroti tos visos mesos ir zuvies
bet zinokit, nesiskundziu, tegu daro ka nori, svarbu jis laimingas jam tai patinka, ir nevercia manes doroti tos visos mesos ir zuvies
QUOTE(Memory @ 2006 08 03, 15:16)
ogi ir papildoma saldikli net nupirko kad laikyti savo "brangiausia ir pati sveikiausia" zveriena
Lygiai tie patys žodžiai Gal jie susitarę
gal jie pazistami??????
Bet žinokite, kad tikrai ji yra brangiausia ir sveikiausia. Pvz. kažkada man sakė kad elniena ar kažkokia kita mėsa 1 kg. kaina apie 50 lt. O dietologai taip pat rekomenduoja valgyti daugiau žvėrienos nei kiaulienos.
jooo, zinau...tokia mesa net perka pats stipriausias zmogus pasaulyje...beje ir Lietuvoj...Zidrunas...pamirsau pavarde tipo baltymu tokioj mesoj daugiausia.... mes tai kai daug tos mesos prisikaupem, atiduodam i "biovela" skaniausia desra iseina
Papildyta:
beje prisiminiau pavarde..Zidrunas Savickas...
man sklerozas, sorry
Papildyta:
beje prisiminiau pavarde..Zidrunas Savickas...
man sklerozas, sorry