Na mielosios kur dingot visos?
Isleidau savaji katik i medziokle, kaip ir laisva vakara sau turiu
Labas rytas
Kaja kaip kalakutas pasisekė?
Vijana kaip TB medžioklė?
Geros dienelės visoms
Geros dienelės visoms
QUOTE(Jeta @ 2008 10 06, 07:12)
Labas rytas
Geros dienelės visoms
Geros dienelės visoms
kaip kalakutas ir man idomu niekad nesu pati ruosusi
Ejo geros mesytes (ozio, ar serno) bet parsinese galinga bebra fe nemegstu bebrienos kad ir kaip esu ruosusi, na neskanu ir viskas, vyrui patiko, man ne.
rezgu minti apie kailinukus trumpus tokius, gal kas zinot kur gerai isdirba kailius- siauliu apskrity, ar panevezio, ar aplink.
O man visai nieko bebriena Kūda
kailiukų niekad neišdirbinėjau.
kailiukų niekad neišdirbinėjau.
QUOTE(Jeta @ 2008 10 06, 08:12)
Labas rytas
Geros dienelės visoms
Geros dienelės visoms
Aciu, pavyko super labai skanus. Aisku, kai paziurejo maniskis, tai ten konservantu marinate, bet kur ju nera. Labai skanus gavosi : O dar kiek liko...
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2008 10 06, 08:47)
kaip kalakutas ir man idomu niekad nesu pati ruosusi
Ejo geros mesytes (ozio, ar serno) bet parsinese galinga bebra fe nemegstu bebrienos kad ir kaip esu ruosusi, na neskanu ir viskas, vyrui patiko, man ne.
rezgu minti apie kailinukus trumpus tokius, gal kas zinot kur gerai isdirba kailius- siauliu apskrity, ar panevezio, ar aplink.
oho kailinukai faina ne, nezinau kur. Siauliu kailiai gal kokie yra ar pan.
Papildyta:
QUOTE(Jeta @ 2008 10 06, 09:02)
Mes bebriena darom greitpuody, tai kauliukai patys atsoka ir nubyra, o mesyte . Aisku, marinuoti reikia ne trumpiau kaip savaite.
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 06, 12:04)
Mes bebriena darom greitpuody, tai kauliukai patys atsoka ir nubyra, o mesyte . Aisku, marinuoti reikia ne trumpiau kaip savaite.
Mes marinuojam 2-3 paras. Užtenka.
QUOTE(uolma @ 2008 07 22, 07:44)
Na kokia ramuma čia.
Mes jau pasidarę turim konservų iš šernienos, labai patogu ir skanu.
Dabar žuvį kaupia, kad irgi koncervų pasidaryti.
Mes jau pasidarę turim konservų iš šernienos, labai patogu ir skanu.
Dabar žuvį kaupia, kad irgi koncervų pasidaryti.
O gal galima butu suzinot zuvies koncervu receptuka MB mama susake viska "taip is akies", tai man, kaip pirma karta bandant, bijau kad tie koncervai irgi bus tik tokie "is akies"
O siaip pamasciau, kad ir sernienos koncervuku receptukas nepamaisytu, nes vistik MB be misko neistveria, o saldiklis vis prisikaupia
Labai dekui
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 09, 20:05)
Beje, mergaites, o pas jus leidzia pasijungt ta serykla? Norejau MB parodyt, bet, kad kiek bandau tiek tik ismeta toki zalsva langa ir viskas
QUOTE(sirdinga @ 2008 10 08, 11:52)
Beje, mergaites, o pas jus leidzia pasijungt ta serykla? Norejau MB parodyt, bet, kad kiek bandau tiek tik ismeta toki zalsva langa ir viskas
Tai kad ir maniškis visus koncervus daro iš akies, tai kad kaži ar kuom padėsiu. Daryk su anyta kartu. Šios šeryklos jau visa vasara nerodo, gal pradės tada kaip vėl baiksis sezonas sėdėjimo, aš tik taip galvoju.
Labas
MB šį šeštadienį ,taip pat, ruošiasi į varominių medžioklių atidarymą
MB šį šeštadienį ,taip pat, ruošiasi į varominių medžioklių atidarymą