Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Jeta @ 2008 09 15, 19:53)
Ko nevalgo žvėrienos ar žuvies? Ar nei to, nei to? tai ką tada valgo  g.gif

Žuvis kai kurias valgo, bet aš kategoriškai atsisakiau jas darynėti,(kai buvau nestuke.gif net nuo kvapo pykindavo) o žvėrienos iš vis nevalgo, tik kiaulieną valgo,taip kad pas mane gryni nuostoliai, naudos jokios doh.gif
Atsakyti
[quote=Ramunytėė,2008 09 16, 10:52]Žuvis kai kurias valgo, bet aš kategoriškai atsisakiau jas darynėti,(kai buvau nestuke.gif net nuo kvapo pykindavo) o žvėrienos iš vis nevalgo, tik kiaulieną valgo,taip kad pas mane gryni nuostoliai, naudos jokios  doh.gif
[/quote]
Tai skaniai paruošk ir valgys. Pabandyk, kad ir koldūnus, kuriuos nesenai darė rugegele23. Ir nesakyk, kad  jie su žvėriena. Pamatysi kaip skaniai suvalgys.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 16 rugsėjo 2008 - 10:42
Ai bandžiau visaip kaip, bet jam tai sausa, tai kvapas, tai dar kas norsvis netinka, tai papykau ir liepiau net namo nenešt, nes tik vietą šaldikly užima. Valgo nebent dešras rūkytas, bet namie rūkyklos neturim, o visalaik ko nors prašinėti irgi neišeina verysad.gif
Atsakyti
[quote=Jeta,2008 09 16, 11:40]
Tai skaniai paruošk ir valgys. Pabandyk, kad ir koldūnus, kuriuos nesenai darė rugegele23. Ir nesakyk, kad  jie su žvėriena. Pamatysi kaip skaniai suvalgys.
[/quote]
[/quote]


As buna kad nesakau is ko tarkim kazka pagaminu, arba pameluoju, kad is kazko kito, jei tarkim vyras kazko nenori valgyt biggrin.gif
Mes desras dziovinam, tiksliau anyta tai daro.
Atsakyti
Man išvis nesuprantama, kaip vyras gali nevalgyt žvėrienos. Arba šeimininkė super prasta, arba vyras gurmanas, bet tada ir kiaulienos nevalgytų g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Vakar MB buvo medžioklėje smile.gif Taigi atitempė "ožio" mėsytės.
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 16, 15:32)
Mes desras dziovinam, tiksliau anyta tai daro.

O kaip daro? Niekada nedžiovinom. Norėčiau pabandyt jei technologija nesunki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 18, 10:48)
Labas visoms  4u.gif
Vakar MB buvo medžioklėje smile.gif Taigi atitempė "ožio" mėsytės.
Papildyta:

O kaip daro? Niekada nedžiovinom. Norėčiau pabandyt jei technologija nesunki  biggrin.gif



As jos smulkmenu paklausiu, bet esme taip, sumala mesa, prideda lasiniu maltu, arba be ju, daug pipiru, druskos, ir daro desras, reikia nusipirkt dar zarnu, ir tada padziauna kur nors, kur nesalta turbut, na as viska issiaiskinsiu ir parasysiu tiksliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 18, 10:51)
As jos smulkmenu paklausiu, bet esme taip, sumala mesa, prideda lasiniu maltu, arba be ju, daug pipiru, druskos, ir daro desras, reikia nusipirkt dar zarnu, ir tada padziauna kur nors, kur nesalta turbut, na as viska issiaiskinsiu ir parasysiu tiksliai smile.gif

Ok, išsiaiškink smile.gif Prasidės šildymo sezonas, tai gal arti radijatorių bus galima džiovint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 18 rugsėjo 2008 - 10:12
as tai savo medziotojui sakau kad tik serniena namo nestu biggrin.gif nes kitokia isdaryneti sunkiau, man nepatinka gislota elniu ar stirnu mesa. nors kartais sutvarkau ir jas. skanu pasidaryti desreles ir poto jas isrukinti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau paklausiau anytos kaip tas desras daryt. Reikia mesos smile.gif na kam patinka riebiau, tai lasinuku imalt. Tada druska, pipirai (kartieji, kvapieji), lauro lapai pasmulkinti, cesnakai, ir kad raudonesne desra butu, tai valgomosios salietros, nes siaip buna labai balzgana spalva. Viska is akies deda, nes turi jau didele patirti su desru darymu, ypac is kiaulienos. O siaip tiksliu proporciju nezino, reikia paieskot kokio recepto, gal yra kur.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 19, 14:30)
Nu va, pagaliau paklausiau anytos kaip tas desras daryt. Reikia mesos smile.gif na kam patinka riebiau, tai lasinuku imalt. Tada druska, pipirai (kartieji, kvapieji), lauro lapai pasmulkinti, cesnakai, ir kad raudonesne desra butu, tai valgomosios salietros, nes siaip buna labai balzgana spalva. Viska is akies deda, nes turi jau didele patirti su desru darymu, ypac is kiaulienos. O siaip tiksliu proporciju nezino, reikia paieskot kokio recepto, gal yra kur.

Kaip dešrą padaryti kaip ir aišku, o kaip džiovinti ar vytinti?
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 19, 15:34)
Kaip dešrą padaryti kaip ir aišku, o kaip džiovinti ar vytinti?



Pas mus anyta pas save namie, antram aukste nenaudojamuose kambariuose sukabina, kai buna vasara. o ziema tai berods kazkur i katiline nesa, ten yra kazkoks kaip sandeliukas. As paklausiu kokia temperatura turi but patalpoj, kad galima jas dziovint butu.
Atsakyti