QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 15, 14:43)
uolma, isduok paslapti, kaip marinuojat
sonkaulukus kai kepate ant lauzo
o ta medziokle tai tikrai, kad velnio nesta ir pamesta
manasis praeita savaite buvo penkis vakarus isejes medzioti, tai vakar jam ir sakau, kad gal vaziuojam kartu su vaikais kur nors pasivaikscioti po miesta ar dar kur, o jis sako, - gerai vaziuojam i plotus jus pavaiksciosit, o as pasisersiu,
tai pasakiau, kad nenoriu vaziuoti, tai jis man atsove, - tai tada ir nesakyk, kad as bunu su jumis mazai laiko ir niekur nevaziuojam
taigi isvada manau viena: arba pritarti medzioklei ir siek tiek nusileisti arba bus tik pykciai jei priestarausiu
Mes buvom pernai žiemą į plotus su džipu nuvažiavę. Tai labai smagiai po pūsnis pasivažinėjom, apžiūrėjom bokštelius. Sūnus tai į kiekvieną lipo. Aplankėm šėryklas, pridėjom pašarų. Visai smagu buvo. O vyrui "išėjimas į miestą", tai reiškia pasivaikščiojimas po parduotuves. Vyrai to nekenčia.
Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 15, 15:03)
Tai va kad jiems tam miske viskas nerealu
O maniskis tai isvis isprotejo
Karta tevas pastebejo briedi labai grazu bevaikstinejanti po MB serykla, kita karta ir MB ji mate, nu tai dziauges kaip mazas vaikas ir apgailestavo, kad nenufotografavo
Tai dabar jam reikia ten vos ne istisai sedet, kad galetu nutykot ir nufotkit, kol kokie brakonieriai jo nenusove
MB buvo nusivežęs net kamerą, nufilmavo besiganančias stirnas. Po to, man rodė, atseit pažiūrėk kaip gražu. Na ką, žiūrėjau iš tolo pritrauktas 3 stirneles, visas vaizdas buvo drebantis ir man, tiesą pasakius prailgo
. O jam gražu ir dar sakė kada pafilmuos ir vėl parodys
Geriau jau nereikia