Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Fregata @ 2008 09 15, 12:46)
dabar gi dar elniai baubia, tai cia is vis, kazkas nerealaus biggrin.gif

Tai va kad jiems tam miske viskas nerealu biggrin.gif O maniskis tai isvis isprotejo blink.gif Karta tevas pastebejo briedi labai grazu bevaikstinejanti po MB serykla, kita karta ir MB ji mate, nu tai dziauges kaip mazas vaikas ir apgailestavo, kad nenufotografavo lotuliukas.gif Tai dabar jam reikia ten vos ne istisai sedet, kad galetu nutykot ir nufotkit, kol kokie brakonieriai jo nenusove doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 15, 14:43)
uolma, isduok paslapti, kaip marinuojat ax.gif  blush2.gif sonkaulukus kai kepate ant lauzo

o ta medziokle tai tikrai, kad velnio nesta ir pamesta doh.gif  manasis praeita savaite buvo penkis vakarus isejes medzioti, tai vakar jam ir sakau, kad gal vaziuojam kartu su vaikais kur nors pasivaikscioti po miesta ar dar kur, o jis sako, - gerai vaziuojam i plotus jus pavaiksciosit, o as pasisersiu, verysad.gif  tai pasakiau, kad nenoriu vaziuoti, tai jis man atsove, - tai tada ir nesakyk, kad as bunu su jumis mazai laiko ir niekur nevaziuojam verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
taigi isvada manau viena: arba pritarti medzioklei ir siek tiek nusileisti arba bus tik pykciai jei priestarausiu verysad.gif  verysad.gif

Jooo, labai panasi situacija, vaziuojam pasisert biggrin.gif na as jau praradau vilti, kad vyras su mumis kur nors iseis ar isvaziuos... o jis dar tolimu reisu vairuotojas, tai kazkiek laiko buna isvaziaves, kazkiek buna namie. Kol buna namie, vakarais daznai medziot, bet jau pripratau unsure.gif jis sako man patinka, o kai as pasakau kad man patinka geles, nes jas namo vis tysiu, tai jis to jau nesupranta blink.gif na zodziu taip ir gyvenam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 14:24)
Jooo, labai panasi situacija, vaziuojam pasisert biggrin.gif na as jau praradau vilti, kad vyras su mumis kur nors iseis ar isvaziuos... o jis dar tolimu reisu vairuotojas, tai kazkiek laiko buna isvaziaves, kazkiek buna namie. Kol buna namie, vakarais daznai medziot, bet jau pripratau  unsure.gif  jis sako man patinka, o kai as pasakau kad man patinka geles, nes jas namo vis tysiu, tai jis to jau nesupranta  blink.gif na zodziu taip ir gyvenam...  unsure.gif

Jooo, man patinka kaktusai, tai jam visai nesuprantamas mano hobis doh.gif o as jo hobi turiu suprasti ir su tuo susitaikyti verysad.gif
Bet ir as jau pripratau, daugiau laiko lieka sau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 15, 15:28)
Jooo, man patinka kaktusai, tai jam visai nesuprantamas mano hobis doh.gif o as jo hobi  turiu suprasti ir su tuo susitaikyti verysad.gif
Bet ir as jau pripratau, daugiau laiko lieka sau blush2.gif  ax.gif

Argi ne tas pats velnias, kai as perku geles savo malonumui, o vyras sautuvus, sovinius, seria tuos sernus, irgi kainuoja, o kad as geles perku, tai jam jau negerai, laidau pinigus. Sako, as tai mesos parnesu, o is geliu kokia nauda doh.gif na is dalies jis teisus, bet vistiek negerai biggrin.gif
Dar konditerija pradejau uzsiiminet, tai visokiu knygu man reikia, daikciuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 15, 14:43)
uolma, isduok paslapti, kaip marinuojat ax.gif  blush2.gif sonkaulukus kai kepate ant lauzo

o ta medziokle tai tikrai, kad velnio nesta ir pamesta doh.gif  manasis praeita savaite buvo penkis vakarus isejes medzioti, tai vakar jam ir sakau, kad gal vaziuojam kartu su vaikais kur nors pasivaikscioti po miesta ar dar kur, o jis sako, - gerai vaziuojam i plotus jus pavaiksciosit, o as pasisersiu, verysad.gif  tai pasakiau, kad nenoriu vaziuoti, tai jis man atsove, - tai tada ir nesakyk, kad as bunu su jumis mazai laiko ir niekur nevaziuojam verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
taigi isvada manau viena: arba pritarti medzioklei ir siek tiek nusileisti arba bus tik pykciai jei priestarausiu verysad.gif  verysad.gif

Mes buvom pernai žiemą į plotus su džipu nuvažiavę. Tai labai smagiai po pūsnis pasivažinėjom, apžiūrėjom bokštelius. Sūnus tai į kiekvieną lipo. Aplankėm šėryklas, pridėjom pašarų. Visai smagu buvo. O vyrui "išėjimas į miestą", tai reiškia pasivaikščiojimas po parduotuves. Vyrai to nekenčia.
Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 15, 15:03)
Tai va kad jiems tam miske viskas nerealu  biggrin.gif O maniskis tai isvis isprotejo blink.gif  Karta tevas pastebejo briedi labai grazu bevaikstinejanti po MB serykla, kita karta ir MB ji mate, nu tai dziauges kaip mazas vaikas ir apgailestavo, kad nenufotografavo  lotuliukas.gif  Tai dabar jam reikia ten vos ne istisai sedet, kad galetu nutykot ir nufotkit, kol kokie brakonieriai jo nenusove  doh.gif

lotuliukas.gif MB buvo nusivežęs net kamerą, nufilmavo besiganančias stirnas. Po to, man rodė, atseit pažiūrėk kaip gražu. Na ką, žiūrėjau iš tolo pritrauktas 3 stirneles, visas vaizdas buvo drebantis ir man, tiesą pasakius prailgo doh.gif . O jam gražu ir dar sakė kada pafilmuos ir vėl parodys doh.gif Geriau jau nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 15, 13:55)
Mes buvom pernai žiemą į plotus su džipu nuvažiavę. Tai labai smagiai po pūsnis pasivažinėjom, apžiūrėjom bokštelius. Sūnus tai į kiekvieną lipo. Aplankėm šėryklas, pridėjom pašarų. Visai smagu buvo. O vyrui "išėjimas į miestą", tai reiškia pasivaikščiojimas po parduotuves. Vyrai to nekenčia.
Papildyta:

lotuliukas.gif MB buvo nusivežęs net kamerą, nufilmavo besiganančias stirnas. Po to, man rodė, atseit pažiūrėk kaip gražu. Na ką, žiūrėjau iš tolo pritrauktas 3 stirneles, visas vaizdas buvo drebantis ir man, tiesą pasakius prailgo  doh.gif . O jam gražu ir dar sakė kada pafilmuos ir vėl parodys  doh.gif  Geriau jau nereikia doh.gif

Na, mes irgi kartu daznai vykstam i tuos miskus, pasivaikstinejam, jis apziuri savo plotus, paseria savo "vaikus" lotuliukas.gif tik si karta mano darbo grafikas taip ispuole, kad as su juo vykt negalejau, nes jis jau mane veztusi kartu tik kad as vaziuociau mirksiukas.gif

O to ju grazumo, mums nesuprast ax.gif Maniskis, kai gryzta is misko, tai su tokia kibirkstele akyse pasakoja, ka mate, ka girdejo lotuliukas.gif kaip mazas vaikas zaisla gaves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 15, 16:35)
Na, mes irgi kartu daznai vykstam i tuos miskus, pasivaikstinejam, jis apziuri savo plotus, paseria savo "vaikus"  lotuliukas.gif tik si karta mano darbo grafikas taip ispuole, kad as su juo vykt negalejau, nes jis jau mane veztusi kartu tik kad as vaziuociau mirksiukas.gif 

O to ju grazumo, mums nesuprast ax.gif Maniskis, kai gryzta is misko, tai su tokia kibirkstele akyse pasakoja, ka mate, ka girdejo  lotuliukas.gif  kaip mazas vaikas zaisla gaves lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ką padarysi išpuolė tai išpuolė. Darbas yra darbas. Nepakeisi jo per vieną dieną. Kartais reikia su tuo susitaikyti. g.gif
Atsakyti
Šonkaulius marinuoja taip pačiai kaip ir šašlykus: Prieskoniai šašlyko, žvėrienos, pipirai, druska, citrinos išspaustos sultys, aliejaus, jei nori aštriau adžikos, svogūno, petražolių. Porcijų nežinau, bet prieskonių tai daug deda.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 09 15, 16:45)
Šonkaulius marinuoja taip pačiai kaip ir šašlykus: Prieskoniai šašlyko, žvėrienos, pipirai, druska, citrinos išspaustos sultys, aliejaus, jei nori aštriau adžikos, svogūno, petražolių. Porcijų nežinau, bet prieskonių tai daug deda.

Aciu blush2.gif butinai bus isbandyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 15 rugsėjo 2008 - 18:21
O maniškis tai 2in1 ir žvejys ir medžiotojas doh.gif doh.gif tai galiu ir išviso nedirbt, bet būna dienų kai parom nesimatom doh.gif . O kas baisiausia, tai tų visų gėrybių nevalgo, nes jam neskanu blink.gif , tai liepiau namo nebetyst, nes tik vietą šaldytuve užima
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2008 09 15, 19:35)
O maniškis tai 2in1 ir žvejys ir medžiotojas doh.gif  doh.gif tai galiu ir išviso nedirbt, bet būna dienų kai parom nesimatom doh.gif . O kas baisiausia, tai tų visų gėrybių nevalgo, nes jam neskanu blink.gif , tai liepiau namo nebetyst, nes tik vietą šaldytuve užima

Ko nevalgo žvėrienos ar žuvies? Ar nei to, nei to? tai ką tada valgo g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Vakar iš inkstų padariau troškinuką smile.gif Labai skaniai gavosi smile.gif Kadangi jokių receptukų internete neradau, tai dariau savaip essen.gif
Atsakyti