Sveikutes. Seniai bebuvau uzsukus, tai jau tiek pribendravusios, kad vos bepasivijau. Saunuoles
O as uzbegau pasiguost
Nebezinau ar cia savo darba prakeikt, ar busimo vyro medziokle
Per abu tuos dalykus su MB nesimatem jau beveik dvi savaites. Kadangi jo grafikas idealus - para dirba ir 3 laisvos, tai tiek ir tematau
Grizta namo, palenda po dusu ir isvaro pas savo tevus (uz daugiau nei 100 km), kadangi ten yra jo burelio plotai. Is ten grizta velai vakare pries savo darbo diena, o kaip tycia tos naktys ipuole man darbe budejimai. Tai taip ir prasilenkem
Zinau, kad jo nepakeisiu ir jam reikia tos medziokles, na, bet jau taip sunervino, nes jis paskambines dar dejuoja, kad nespeja miske pabut, aplekt visu plotu. Tai kai pagalvoju, kad arteja varomines, tai isvis
Vakar vakare isvis vos darbe neapsizliumbiau
Paskambino puse dvylikos nakties ir sako "As jau namie, skambinu pasakyt labanaktukas, einu miegot, rytoj anksti i darba, tai kai grisi nesusitiksim, tad iki antradienio. Buckis. Ai, kada dirbi paskui? Treciadienio nakti? Nu ir vel tas tavo darbas. Matai antradieni zadu vel varyt i miskus, tai kaip suprantu tau nelabai iseis kartu su manim." Kai jam pasakiau, kad po treciadieninio mano budejimo sutampa musu darbo grafikai ir, kad savaitgali galesim vykt kartu pas uosviu, o nuo rugsejo 25 net iki spalio menesio abiems laisva, tai jis sako" nu kazin ar tiek ilgai istversiu be medziokles."
Na, zinokit, nebeistveriau tada as ir pradejau bambet ant tos jo medziokles. Va, cia ir buvo mano didziausia klaida
nes tas uzsirauke ir pradejo, kad as jo nesuprantu, kad jam reik nuo darbo pailset, kad jis nori kartu su manim vaziuot, bet mano darbo grafikas kartais labai sugrustas buna
Tai va, taip ir baiges musu pokalbis. Siandien jam dar neskambinau, nes darbe dabar pats darbymetis, tai nenoriu trukdyt ir dar labiau sunervint, tik gavau sms, kad pasistengs palaukt ketvirtadienio kol as atsilaisvinsiu, bet vistiek salia pridejo, kad pasistengs, bet nepazada
Tai va, mergaites, patarkit, kaip jus susitaikot su tais pastoviais isejimais is namu? Nuo pat ryto nerandu vietos namuose, taip ir kyla noras paskambint arba rytoj, jam gryzus, isdet viska apie ta jo medziokle (bet tada jis tikrai trenks durim ir isvaziuos i tuos savo miskus) ar geriau nusileist, ir kaip tik labai jau ankstyva rytmeti laukt jo su ankstyvais pusryciais, sugalvot kokiu bendru reikalu ar pramogu mieste ir taip graziai paprasyt, kad dar trejeta dienu pabusim mieste, o paskui jau gales jis duotis po miskus visa savaitgali
Zinau, kad geruoju as ji perkalbeciau, bet kaip save nuramint, kad nepradeciau oziuotis ir savo tiesas irodynet?
Siaip musu santykiai puikus. Nesakau, kad idealus, nes jei butu idealus, nebutu tu piktumu tokiu kvailu del tos medziokles, bet, is kur tiek semtis tos kantrybes?
Neturim del ko pyktis, tai del kazkokios medziokles nesutariam. Na, juk ji nera verta tokiu musu nesutarimu
Na, va issiliejau biski ne i tema
Soriukas uz isiverzima ir sutrukdyma