Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 16:30)
Vyras sake, galesiu tuos koldunus vel daryt ir daryt, net pasake "As tokiu dar buvau nevalges" biggrin.gif nu man kokia garbe  4u.gif pasigyriau  blush2.gif

Po tokių pagyrimų bus stimulas kurti naujus šedevrus virtuvėje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės visos.
Sugundėt su koldūnais, bet kaži ar su stirniena tiks, ar nebus per sausa - prėska mėsa? Išsitraukiau iš kameros stirnienos, tai reiks pagalvot ką čia skanaus pasigaminti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 09 14, 21:13)
Sveikutės visos.
Sugundėt su koldūnais, bet kaži ar su stirniena tiks, ar nebus per sausa - prėska mėsa? Išsitraukiau iš kameros stirnienos, tai reiks pagalvot ką čia skanaus pasigaminti.  g.gif

As jei kada dar darysiu, tai tieisog imaisysiu i serniena kiaules lasiniu maltu, na kad gautusi kaip tikras farsas. Manau ir su stirniena panasu. Ir butina padaziuko, nu kaip tinka. Pievagrybiai,svogunai, grietine, druska, pipirai.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 09 14, 21:13)
Sveikutės visos.
Sugundėt su koldūnais, bet kaži ar su stirniena tiks, ar nebus per sausa - prėska mėsa? Išsitraukiau iš kameros stirnienos, tai reiks pagalvot ką čia skanaus pasigaminti.  g.gif

Aš dar pasikartosiu, įdėkit grietinės į faršą, mėsytė bus sultingesnė. O šiaip tai geriausiai būtų įmalti lašinuko smile.gif
Atsakyti
Merginos, ka jus darot pagrinde su stirnos sonkauliukais?
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 15, 09:03)

Troškinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 15, 08:46)
Aš dar pasikartosiu, įdėkit grietinės į faršą, mėsytė bus sultingesnė. O šiaip tai geriausiai būtų įmalti lašinuko smile.gif

Vakar dar dariau koldunu, nes farso turejau, tai idejau sauksta grietines, bet siuos uzsisaldziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 15, 09:03)

Mes juos laikome kepimui ant laužo, nes jų netiek ir daug būna, o maniškis labai skaniai juos paruošia. Mes ir žiemą susiorganizojam piknikus prie kokio kalnelio su keptais ant grotelių šonkauliukais ir šašlykiukais. thumbup.gif
Papildyta:
Ai dar pamiršau, kad mano tėvukas iš kauliukų chašlamą visada verda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Seniai bebuvau uzsukus, tai jau tiek pribendravusios, kad vos bepasivijau. Saunuoles thumbup.gif
O as uzbegau pasiguost cry.gif Nebezinau ar cia savo darba prakeikt, ar busimo vyro medziokle gun_bandana.gif cray.gif Per abu tuos dalykus su MB nesimatem jau beveik dvi savaites. Kadangi jo grafikas idealus - para dirba ir 3 laisvos, tai tiek ir tematau doh.gif Grizta namo, palenda po dusu ir isvaro pas savo tevus (uz daugiau nei 100 km), kadangi ten yra jo burelio plotai. Is ten grizta velai vakare pries savo darbo diena, o kaip tycia tos naktys ipuole man darbe budejimai. Tai taip ir prasilenkem cray.gif Zinau, kad jo nepakeisiu ir jam reikia tos medziokles, na, bet jau taip sunervino, nes jis paskambines dar dejuoja, kad nespeja miske pabut, aplekt visu plotu. Tai kai pagalvoju, kad arteja varomines, tai isvis doh.gif cry.gif Vakar vakare isvis vos darbe neapsizliumbiau blush2.gif Paskambino puse dvylikos nakties ir sako "As jau namie, skambinu pasakyt labanaktukas, einu miegot, rytoj anksti i darba, tai kai grisi nesusitiksim, tad iki antradienio. Buckis. Ai, kada dirbi paskui? Treciadienio nakti? Nu ir vel tas tavo darbas. Matai antradieni zadu vel varyt i miskus, tai kaip suprantu tau nelabai iseis kartu su manim." Kai jam pasakiau, kad po treciadieninio mano budejimo sutampa musu darbo grafikai ir, kad savaitgali galesim vykt kartu pas uosviu, o nuo rugsejo 25 net iki spalio menesio abiems laisva, tai jis sako" nu kazin ar tiek ilgai istversiu be medziokles." doh.gif
Na, zinokit, nebeistveriau tada as ir pradejau bambet ant tos jo medziokles. Va, cia ir buvo mano didziausia klaida fool.gif nes tas uzsirauke ir pradejo, kad as jo nesuprantu, kad jam reik nuo darbo pailset, kad jis nori kartu su manim vaziuot, bet mano darbo grafikas kartais labai sugrustas buna blink.gif
Tai va, taip ir baiges musu pokalbis. Siandien jam dar neskambinau, nes darbe dabar pats darbymetis, tai nenoriu trukdyt ir dar labiau sunervint, tik gavau sms, kad pasistengs palaukt ketvirtadienio kol as atsilaisvinsiu, bet vistiek salia pridejo, kad pasistengs, bet nepazada bash.gif
Tai va, mergaites, patarkit, kaip jus susitaikot su tais pastoviais isejimais is namu? Nuo pat ryto nerandu vietos namuose, taip ir kyla noras paskambint arba rytoj, jam gryzus, isdet viska apie ta jo medziokle (bet tada jis tikrai trenks durim ir isvaziuos i tuos savo miskus) ar geriau nusileist, ir kaip tik labai jau ankstyva rytmeti laukt jo su ankstyvais pusryciais, sugalvot kokiu bendru reikalu ar pramogu mieste ir taip graziai paprasyt, kad dar trejeta dienu pabusim mieste, o paskui jau gales jis duotis po miskus visa savaitgali mirksiukas.gif Zinau, kad geruoju as ji perkalbeciau, bet kaip save nuramint, kad nepradeciau oziuotis ir savo tiesas irodynet? doh.gif
Siaip musu santykiai puikus. Nesakau, kad idealus, nes jei butu idealus, nebutu tu piktumu tokiu kvailu del tos medziokles, bet, is kur tiek semtis tos kantrybes? g.gif Neturim del ko pyktis, tai del kazkokios medziokles nesutariam. Na, juk ji nera verta tokiu musu nesutarimu doh.gif

Na, va issiliejau biski ne i tema blush2.gif Soriukas uz isiverzima ir sutrukdyma 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus tokių problemų nėra. Naktinių budėjimų neturim, tai susitinkam kasdien smile.gif O pyktis dėl medžioklės nepatariu, gal bandyk tartis geruoju. Nes vyrams medžioklė, tai kažkas tooooookio...
Atsakyti
uolma, isduok paslapti, kaip marinuojat ax.gif blush2.gif sonkaulukus kai kepate ant lauzo

o ta medziokle tai tikrai, kad velnio nesta ir pamesta doh.gif manasis praeita savaite buvo penkis vakarus isejes medzioti, tai vakar jam ir sakau, kad gal vaziuojam kartu su vaikais kur nors pasivaikscioti po miesta ar dar kur, o jis sako, - gerai vaziuojam i plotus jus pavaiksciosit, o as pasisersiu, verysad.gif tai pasakiau, kad nenoriu vaziuoti, tai jis man atsove, - tai tada ir nesakyk, kad as bunu su jumis mazai laiko ir niekur nevaziuojam verysad.gif verysad.gif verysad.gif
taigi isvada manau viena: arba pritarti medzioklei ir siek tiek nusileisti arba bus tik pykciai jei priestarausiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 15, 15:35)
Na pas mus tokių problemų nėra. Naktinių budėjimų neturim, tai susitinkam kasdien smile.gif O pyktis dėl medžioklės nepatariu, gal bandyk tartis geruoju. Nes vyrams medžioklė, tai kažkas tooooookio...

dabar gi dar elniai baubia, tai cia is vis, kazkas nerealaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 15 rugsėjo 2008 - 13:46