o mes su draugu zvejojam ne del laimikio o del relakso ir zmonas kartais pasiimam,jei tik turi nori vaziuotir pabut gamtoje
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 16:15)
o mes su draugu zvejojam ne del laimikio o del relakso ir zmonas kartais pasiimam,jei tik turi nori vaziuotir pabut gamtoje
Mane vyras irgi dažnokai pasiima į žvejybą.Ir galiu pasakyti,kad man tai patinka
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 22:51)
Mane vyras irgi dažnokai pasiima į žvejybą.Ir galiu pasakyti,kad man tai patinka
o mano zmona pati kartais verziasi
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 22:54)
o mano zmona pati kartais verziasi
Ir man kartais taip užeina(aišku iš gerosios pusės)
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 22:59)
Ir man kartais taip užeina(aišku iš gerosios pusės)
tai ji irgi,tik ta jos geroji puse po to buna?"ka dar tik dvi zuvytes?paleidziam"
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 23:02)
tai ji irgi,tik ta jos geroji puse po to buna?"ka dar tik dvi zuvytes?paleidziam"
Nu aš stengiuosi nepaleist,nebent jau visai kliovo nebūna.O šiaip tai nelabai patinka,kai nekimba.Smagiausia būna,kai trauki vieną po kitos
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 23:04)
Nu aš stengiuosi nepaleist,nebent jau visai kliovo nebūna.O šiaip tai nelabai patinka,kai nekimba.Smagiausia būna,kai trauki vieną po kitos
svarbiausia zvejyboj ne zuvis o poilsis,laiko leidimas gamtoje
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 23:05)
Smagu ir gamtoj pabūti,atsipalaiduoti ir pažvejoti
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 23:07)
Smagu ir gamtoj pabūti,atsipalaiduoti ir pažvejoti
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 17, 01:35)
Manishkis irgi sako, kad jei nores zuvies - nusipirks. O pati zhvejyba, jam ydomi pati kova su zhuvimi. Pries savaite gryzho is zhvejybos shiaures Norvegijoj, tai visas davolnas davolnas vaikshto
Maniskis tik zuvi labai megsta valgyt,o zvejot dar ne kart nebuvo,bet ir nenoreciau kad eitu kazkur i zvejyba.Va mano drauge turi vyra zveja megeja,tai jo per dienas nemato.O galetu pasiimti kartu ir praleistidrauge malonu laika gamtoje
QUOTE(snaige @ 2006 07 19, 20:23)
Maniskis tik zuvi labai megsta valgyt,o zvejot dar ne kart nebuvo,bet ir nenoreciau kad eitu kazkur i zvejyba.Va mano drauge turi vyra zveja megeja,tai jo per dienas nemato.O galetu pasiimti kartu ir praleistidrauge malonu laika gamtoje
Tai čia ir durniausia,kad jos nepasiima.Mane tai pastoviai tysiasi,o aš aišku neatsisakau