Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

o mes su draugu zvejojam ne del laimikio o del relakso biggrin.gif ir zmonas kartais pasiimam,jei tik turi nori vaziuotir pabut gamtoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 16:15)
o mes su draugu zvejojam ne del laimikio o del  relakso biggrin.gif  ir zmonas kartais pasiimam,jei tik turi nori vaziuotir pabut gamtoje ax.gif

Mane vyras irgi dažnokai pasiima į žvejybą.Ir galiu pasakyti,kad man tai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 22:51)
Mane vyras irgi dažnokai pasiima į žvejybą.Ir galiu pasakyti,kad man tai patinka thumbup.gif

o mano zmona pati kartais verziasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 22:54)
o mano zmona pati kartais verziasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir man kartais taip užeina(aišku iš gerosios pusės) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 22:59)
Ir man kartais taip užeina(aišku iš gerosios pusės) tongue.gif

tai ji irgi,tik ta jos geroji puse po to buna?"ka dar tik dvi zuvytes?paleidziam" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 23:02)
tai ji irgi,tik ta jos geroji puse po to buna?"ka dar tik dvi zuvytes?paleidziam" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu aš stengiuosi nepaleist,nebent jau visai kliovo nebūna.O šiaip tai nelabai patinka,kai nekimba.Smagiausia būna,kai trauki vieną po kitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 23:04)
Nu aš stengiuosi nepaleist,nebent jau visai kliovo nebūna.O šiaip tai nelabai patinka,kai nekimba.Smagiausia būna,kai trauki vieną po kitos biggrin.gif

svarbiausia zvejyboj ne zuvis o poilsis,laiko leidimas gamtoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 23:05)

drinks_cheers.gif Smagu ir gamtoj pabūti,atsipalaiduoti ir pažvejoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 16, 23:07)
drinks_cheers.gif Smagu ir gamtoj pabūti,atsipalaiduoti ir pažvejoti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 17, 01:35)

drinks_cheers.gif Manishkis irgi sako, kad jei nores zuvies - nusipirks. O pati zhvejyba, jam ydomi pati kova su zhuvimi. Pries savaite gryzho is zhvejybos shiaures Norvegijoj, tai visas davolnas davolnas vaikshto wub.gif
Atsakyti
Maniskis tik zuvi labai megsta valgyt,o zvejot dar ne kart nebuvo,bet ir nenoreciau kad eitu kazkur i zvejyba.Va mano drauge turi vyra zveja megeja,tai jo per dienas nemato.O galetu pasiimti kartu ir praleistidrauge malonu laika gamtoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 07 19, 20:23)
Maniskis tik zuvi labai megsta valgyt,o zvejot dar ne kart nebuvo,bet ir nenoreciau kad eitu kazkur i zvejyba.Va mano drauge turi vyra zveja megeja,tai jo per dienas nemato.O galetu pasiimti kartu ir praleistidrauge malonu laika gamtoje  mirksiukas.gif

Tai čia ir durniausia,kad jos nepasiima.Mane tai pastoviai tysiasi,o aš aišku neatsisakau thumbup.gif
Atsakyti