Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 13, 08:34)
Siandien maniskis isvaziavo i kauna sunu paroda, parvaziaves ras antyte garuojancia ant stalo biggrin.gif  ax.gif
rugegele23 kaip sekesi taviskiui vakar?

beje, anadien kalbejausi su dviem moterimis, ir kazkaip is konteksto isejo apie maista pokalbis, ir viena sako,- as valgiau serniena, o kokia slyksti! o kita taip pogi pritare kad baisia neskani blink.gif ( nezinojo, kad as medziotojo zmona ir zveriena pas mane pagrindine mesa ) tai nebuvo ka sakyti, nes pagalvojau, kad neirodysiu nieko doh.gif
Tai pasakiau, kad gal buvo tik neskaniai paruosta smile.gif

Nieko nepartempe vakar smile.gif aciu dievui, nes ner kolkas kur det biggrin.gif
Man tai visai skani serno mesa...
Atsakyti
Viespateliau mega_shok.gif gaminau siandien koldunus... eina jie... jei dar nebus skanus, o tiek laiko as su jais zaidziau... gal 31 gavosi, dickiai tokie. Grietines ir kiauso nedejau i mesa, ziuresiu koks skonis. Paskuij issivirsiu paragaut.
Atsakyti
Na kaip pirma kart, tai visai nieko gavosi biggrin.gif tik mesa sausoka gavosi, be reikalo nedejau grietines i ja blush2.gif reiks ziuret kaip vyras ivertins...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 13 rugsėjo 2008 - 17:35
o as iskepiau antyte, buvo tikrai skanu, tik gal siek tiek medaus buvau perdejusi, kitasyk desiu maziau ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 13, 18:34)
Na kaip pirma kart, tai visai nieko gavosi biggrin.gif tik mesa sausoka gavosi, be reikalo nedejau grietines i ja  blush2.gif reiks ziuret kaip vyras ivertins...

Padažiuko ar grietinės prie koldūnų daugiau įdėk ir kompensuos mėsos sausumą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 13, 18:36)
o as iskepiau antyte, buvo tikrai skanu, tik gal siek tiek medaus buvau perdejusi, kitasyk desiu maziau ax.gif  smile.gif

Kaip TB įvertino? Kitą kart būtinai kepsiu vėl pagal tą patį receptuką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 13, 08:34)
beje, anadien kalbejausi su dviem moterimis, ir kazkaip is konteksto isejo apie maista pokalbis, ir viena sako,- as valgiau serniena, o kokia slyksti! o kita taip pogi pritare kad baisia neskani blink.gif ( nezinojo, kad as medziotojo zmona ir zveriena pas mane pagrindine mesa ) tai nebuvo ka sakyti, nes pagalvojau, kad neirodysiu nieko doh.gif
Tai pasakiau, kad gal buvo tik neskaniai paruosta smile.gif

Tikrai, kad nekaip paruoštą valgė. Matyt pradedančiosios šeimininkės. Bet niekis, išmoks.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 13, 20:25)
Kaip TB įvertino?

Sakel, kad tikrai skanu thumbup.gif
Beje, pasigirsiu vyro suo vakar buvo ivertinas puikiai ir jauniu grupeje uzeme pirma vieta blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 14, 08:11)
Sakel, kad tikrai skanu  thumbup.gif 
Beje, pasigirsiu vyro suo vakar buvo ivertinas puikiai ir jauniu grupeje uzeme pirma vieta blush2.gif  ax.gif

Koki suni turit?
Mes Europine laika, ir vilkini suni. Nu jau laikos grozis... wub.gif o greituolis koks... blink.gif pradaryk voljero vartelius, tai tik spek sulaikyt...
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 07:57)
Koki suni turit?
Mes Europine laika, ir vilkini suni. Nu jau laikos grozis...  wub.gif o greituolis koks...  blink.gif pradaryk voljero vartelius, tai tik spek sulaikyt...

pas mus tai kaip vyras sako universalus suo smile.gif Jegterjeru veisles kalyte.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 10, 15:29)
O kiek kainuoja kailiukų išdirbimas? Ar ne per brangus malonumas bebro kailiniai? Nes ir išdirbimas, ir pasiuvimas g.gif

sveikutes, streikuoja mano kompas, tai tik paskaityti galiu, o atsakyti neiseina sad.gif Kailiuku isdirbimas kainuoja 100 lt. Na visties isdirbineja, tai gal koki kailini sugalvosiu arba apykakle. Bet , deja, skatinsiu zvereliu kailiu mada verysad.gif
Atsakyti
Vyrui koldunai su serniena labai patiko!!! Padariau padaza dar is svogunu, pievagrybiu ir grietines. Sake liuks skonis!!! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 14, 08:11)
Sakel, kad tikrai skanu  thumbup.gif 
Beje, pasigirsiu vyro suo vakar buvo ivertinas puikiai ir jauniu grupeje uzeme pirma vieta blush2.gif  ax.gif

thumbup.gif Geras šuo smile.gif
Papildyta:
Na va, kulinarijos srityje tobulėjam ir tobulėjam thumbup.gif
O kailiukų mes neišdirbinėjam. Gal kokia apykaklė ir gražu g.gif
Atsakyti
Vyras sake, galesiu tuos koldunus vel daryt ir daryt, net pasake "As tokiu dar buvau nevalges" biggrin.gif nu man kokia garbe 4u.gif pasigyriau blush2.gif
Atsakyti