Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Jeta @ 2008 09 12, 13:19)
Labas 4u.gif
Jaučiat, kad aš viena šnekuosi g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O ką - malonu gi su protingu žmogumi pakalbėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2008 09 12, 13:41)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O ką - malonu gi su protingu žmogumi pakalbėti smile.gif

Aš irgi apie tą patį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 12, 14:12)
Aš irgi apie tą patį  lotuliukas.gif

Ne viena snekiesi ne viena smile.gif
Kazkas cia daro is sernienos koldunus, gal kas galit man issamiau visa procesa paaiskinti? Noriu padaryti koldunus, bet niekad ju nedariusi... o vyra nustebint norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 12, 14:20)
Ne viena snekiesi ne viena smile.gif
Kazkas cia daro is sernienos koldunus, gal kas galit man issamiau visa procesa paaiskinti? Noriu padaryti koldunus, bet niekad ju nedariusi... o vyra nustebint norisi biggrin.gif

Aš irgi darau. Viskas kaip yprastiems koldūnams, tik faršas šernienos (aš į faršą dar įdedu grietinės, kad sultingesnė mėsytė būtų)
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 12, 15:13)
Aš irgi darau. Viskas kaip yprastiems koldūnams, tik faršas šernienos (aš į faršą dar įdedu grietinės, kad sultingesnė mėsytė būtų)

Reiks paieskot dar kaip darosi koldunu tesla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 12, 16:17)
Reiks paieskot dar kaip darosi koldunu tesla biggrin.gif

Parašysiu kaip aš darau, bet tikslių proporcijų nežinau, nes žiūriu, kad tešla būtų pakankamai kieta, tokia, kad būtų galima kočioti, tai miltai visad iš akies.
Tešlai: 3 kiaušiniai, druska, mažiau nei pusė puodelio vandens ir miltų pagal poreikį (kaip minėjau, kad tešla būtų kočiojama)2-3 stiklinės. Viską labai gerai suminkyti. Tada iškočioti blyną (apie 3mm storio). Tą blyną dedu ant tokio metalinio apvalaus padėklo su skylutėm (bet galima ir su stikline išspausti skrituliukus, į vidurį įdėti faršo ir sulenkus gražiai kraštus užspausti), pridedu faršo į duobutes, ant viršaus dedu kitą, iškočiotą blyną ir su kočėlu pakočioju, tada iškrenta nedidukai koldūniukai. Ir verdam smile.gif
Aš dar užsišaldau, išdėlioju pirmiausiai ant medinės lentelės, kišu į šaldiklį, kai apšala, sudedu į pol. maišelius. Tada jie nesulimpa.
Tikiuosi aiškiai parašiau, Jei kas neaišku, tai klausk.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 12, 18:18)
Parašysiu kaip aš darau, bet tikslių proporcijų nežinau, nes žiūriu, kad tešla būtų pakankamai kieta, tokia, kad būtų galima kočioti, tai miltai visad iš akies.
Tešlai: 3 kiaušiniai, druska, mažiau nei pusė puodelio vandens ir miltų pagal poreikį (kaip minėjau, kad tešla būtų kočiojama)2-3 stiklinės. Viską labai gerai suminkyti. Tada iškočioti blyną (apie 3mm storio). Tą blyną dedu ant tokio metalinio apvalaus padėklo su skylutėm (bet galima ir su stikline išspausti skrituliukus, į vidurį įdėti faršo ir sulenkus gražiai kraštus užspausti), pridedu faršo į duobutes, ant viršaus dedu kitą, iškočiotą blyną ir su kočėlu pakočioju, tada iškrenta nedidukai koldūniukai. Ir verdam smile.gif
Aš dar užsišaldau, išdėlioju pirmiausiai ant medinės lentelės, kišu į šaldiklį, kai apšala, sudedu į pol. maišelius. Tada jie nesulimpa.
Tikiuosi aiškiai parašiau, Jei kas neaišku, tai klausk.

Na lyg viskas ir aisku, radau internete kazkoki recepta su tryniais, tai tesla padarysiu pagal ta recepta. O i serniena det prieskoniu, druskos, kaip minejot grietines, svoguno, o kiauso reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 12 rugsėjo 2008 - 18:42
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 12, 19:41)
Na lyg viskas ir aisku, radau internete kazkoki recepta su tryniais, tai tesla padarysiu pagal ta recepta. O i serniena det prieskoniu, druskos, kaip minejot grietines, svoguno, o kiauso reikia?

Aš dedu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as ryt kepsiu antyte pagal Jetos recepteli ax.gif dabar dar marinuojasi.
Kokia siandien diena verysad.gif tokia siandien ir nuotaika verysad.gif netgi mielai isvaryciau savo branguji i medziokle smile.gif doh.gif kad nenervuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 12, 20:05)
Sveikutes smile.gif  as ryt kepsiu antyte pagal Jetos recepteli ax.gif  dabar dar marinuojasi.
Kokia siandien diena verysad.gif tokia siandien ir nuotaika verysad.gif netgi mielai isvaryciau savo branguji i medziokle smile.gif  doh.gif kad nenervuotu doh.gif

Aha, diena visai netinkama medžioklei. O dar MB susirgo - gerklę skauda, sloga sad.gif
Būtinai parašyk kaip antytė smile.gif Nors žinau, kad bus skani mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 12, 20:05)
Sveikutes smile.gif  as ryt kepsiu antyte pagal Jetos recepteli ax.gif  dabar dar marinuojasi.
Kokia siandien diena verysad.gif tokia siandien ir nuotaika verysad.gif netgi mielai isvaryciau savo branguji i medziokle smile.gif  doh.gif kad nenervuotu doh.gif

Maniskis medzioja biggrin.gif
Atsakyti
Siandien maniskis isvaziavo i kauna sunu paroda, parvaziaves ras antyte garuojancia ant stalo biggrin.gif ax.gif
rugegele23 kaip sekesi taviskiui vakar?

beje, anadien kalbejausi su dviem moterimis, ir kazkaip is konteksto isejo apie maista pokalbis, ir viena sako,- as valgiau serniena, o kokia slyksti! o kita taip pogi pritare kad baisia neskani blink.gif ( nezinojo, kad as medziotojo zmona ir zveriena pas mane pagrindine mesa ) tai nebuvo ka sakyti, nes pagalvojau, kad neirodysiu nieko doh.gif
Tai pasakiau, kad gal buvo tik neskaniai paruosta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 13 rugsėjo 2008 - 08:09