QUOTE(Jeta @ 2008 09 10, 07:35)
Labas rytas
Antytė gavosi superinė Net ausys raitės nuo čepsėjimo, kokia skani Net sūnus valgė. Dabar ir pas mus šeimoj antytės bus laukiamos Dar vieną šaldiklyje turiu
Vakar iš medžioklės grįžo tuščias
Vijana, o kaip taviškiui vakarykštė medžioklė?
Rubinele, būtinai išbandysiu taip marinuotą lydeką. Jau užsirašiau šį receptėlį į savo VIP užrašus. Aš pati labai mėgstu žvejoti, tai su MB kartais pažvejojam. Dar lydekos nesu pagavus, man spiningaut nepatinka, mėgstu nuo tiltuko ramiai su meškerėle pasėdėt.
Antytė gavosi superinė Net ausys raitės nuo čepsėjimo, kokia skani Net sūnus valgė. Dabar ir pas mus šeimoj antytės bus laukiamos Dar vieną šaldiklyje turiu
Vakar iš medžioklės grįžo tuščias
Vijana, o kaip taviškiui vakarykštė medžioklė?
Rubinele, būtinai išbandysiu taip marinuotą lydeką. Jau užsirašiau šį receptėlį į savo VIP užrašus. Aš pati labai mėgstu žvejoti, tai su MB kartais pažvejojam. Dar lydekos nesu pagavus, man spiningaut nepatinka, mėgstu nuo tiltuko ramiai su meškerėle pasėdėt.
Tai liuks tada, kad antyte skani gavosi. kiek medaus dejei ir visu kitu ingridientu? kur kepei skardoje? ar kur? Greit sakyk viska ir as bandysiu
pirma kazkaip ir as "kreivai" ziurejau i antis, bet dabar.....
Maniskis irgi vakar gryzo nieko nepeses Bet siandien ve,l taip tarp kitko uzsimine, kad nori eiti paklausiau ar neperdaug - trecias vakaras is eiles