Na jūs ir skaniai valgyti ruošiate Jūsiškiai tokias merginas ant rankų nešioti turėtų
Žinau, kad mėsytėms (ne paukštienai) labai tinka kivi ir mangas - jie gerai minkština ir marinuoja mėsą. Gal ir šernui tiktų? Maniškis pats nemedžioja, bet parneša draugų sumedžiotų - briedį, šerną, bebrą.
Sėkmės šauniosioms šeimininkėms
Kivis ir mangas Dar nebandžiau. Na ant rankų tai tikrai nenešioja Nepakeltų Ir Rubinele, esi puiki šeimininkė Ypač iš žuvies. Tai ką su unguriu padarei?
Sveikos
as ryt gaminsiu stirnienos troskini Paziuresim, kaip gausis
Gal kuri zinot koki special recepta kaip paruosti vegele? Kameroj turiu
as ryt gaminsiu stirnienos troskini Paziuresim, kaip gausis
Gal kuri zinot koki special recepta kaip paruosti vegele? Kameroj turiu
QUOTE(Jeta @ 2008 09 09, 10:37)
Kivis ir mangas Dar nebandžiau. Na ant rankų tai tikrai nenešioja Nepakeltų Ir Rubinele, esi puiki šeimininkė Ypač iš žuvies. Tai ką su unguriu padarei?
Jeta Ačiū
Kivis arba mangas - kartu ne, bet vieną arba kitą deda į mėsytę - jie turi kažkokių marinuojančių savybių. Su kiviu (jis pigiau) bandžiau jautieną - super Minkštutėlė. Dedami įvarūs prieskoniukai (žolytės) mėgstami ir tarkuotas kivis - ir paliekama keletui valandų.
Ungurio dar nedariau, nes vakar atvilko lydeką . Paruošiau taip: šaukštas medaus, šaukštas sojos (sūrios), šaukštas aliejaus, pusės citrinos sulčių ir žoliniai prieskoniai žuviai. Šiandien kepsiu keptuvėje, galima ir ant laužo. Labai skani lydeka taip paruošta ir visai ne sausa.
Fregata - aš įsivaizduoju, kad vėgėlę reiktų ruošti kaip ungurį - jie giminingi
QUOTE(Rubinele @ 2008 09 09, 12:36)
Ungurio dar nedariau, nes vakar atvilko lydeką . Paruošiau taip: šaukštas medaus, šaukštas sojos (sūrios), šaukštas aliejaus, pusės citrinos sulčių ir žoliniai prieskoniai žuviai. Šiandien kepsiu keptuvėje, galima ir ant laužo. Labai skani lydeka taip paruošta ir visai ne sausa.
Prieš kepant keptuvėje ar ant grotelių, miltuose reikia pavoliot?
QUOTE(Jeta @ 2008 09 09, 08:11)
Labas rytas
Šiandien vakare kepsiu antytę Ji antra diena marinuojasi meduje, apelsinų sultyse ir garstyčiose. Pirmas bandymas bus ir su antim, ir su tokiu marinatu. Tikiuosi pavyks.
Šiandien MB vėl išleisiu į medžioklę. Kaži ne per dažnai
Šiandien vakare kepsiu antytę Ji antra diena marinuojasi meduje, apelsinų sultyse ir garstyčiose. Pirmas bandymas bus ir su antim, ir su tokiu marinatu. Tikiuosi pavyks.
Šiandien MB vėl išleisiu į medžioklę. Kaži ne per dažnai
Butinai parasyk kaip gausis
Manasis irgi siandien leks
QUOTE(Jeta @ 2008 09 09, 13:19)
Prieš kepant keptuvėje ar ant grotelių, miltuose reikia pavoliot?
Nereikia miltuose
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 09, 15:42)
Būtinai parašysiu. Jau darbas į pabaigą, tai neužilgo ir pradėsiu gamint
Papildyta:
QUOTE(Rubinele @ 2008 09 09, 16:12)
Nereikia miltuose
O tai nepridega? Ar aliejaus daug pilt
QUOTE(Jeta @ 2008 09 09, 16:29)
Būtinai parašysiu. Jau darbas į pabaigą, tai neužilgo ir pradėsiu gamint
Papildyta:
O tai nepridega? Ar aliejaus daug pilt
Papildyta:
O tai nepridega? Ar aliejaus daug pilt
Kad ne, nepridega, juk ir pati žuvis marinuota su aliejumi.
QUOTE(..vijana.. @ 2008 09 09, 20:50)
Na Jeta, kaip antyte?
Labas rytas
Antytė gavosi superinė Net ausys raitės nuo čepsėjimo, kokia skani Net sūnus valgė. Dabar ir pas mus šeimoj antytės bus laukiamos Dar vieną šaldiklyje turiu
Vakar iš medžioklės grįžo tuščias
Vijana, o kaip taviškiui vakarykštė medžioklė?
Rubinele, būtinai išbandysiu taip marinuotą lydeką. Jau užsirašiau šį receptėlį į savo VIP užrašus. Aš pati labai mėgstu žvejoti, tai su MB kartais pažvejojam. Dar lydekos nesu pagavus, man spiningaut nepatinka, mėgstu nuo tiltuko ramiai su meškerėle pasėdėt.
QUOTE(Jeta @ 2008 09 10, 08:35)
Labas rytas
Antytė gavosi superinė Net ausys raitės nuo čepsėjimo, kokia skani Net sūnus valgė. Dabar ir pas mus šeimoj antytės bus laukiamos Dar vieną šaldiklyje turiu
Vakar iš medžioklės grįžo tuščias
Vijana, o kaip taviškiui vakarykštė medžioklė?
Rubinele, būtinai išbandysiu taip marinuotą lydeką. Jau užsirašiau šį receptėlį į savo VIP užrašus. Aš pati labai mėgstu žvejoti, tai su MB kartais pažvejojam. Dar lydekos nesu pagavus, man spiningaut nepatinka, mėgstu nuo tiltuko ramiai su meškerėle pasėdėt.
Antytė gavosi superinė Net ausys raitės nuo čepsėjimo, kokia skani Net sūnus valgė. Dabar ir pas mus šeimoj antytės bus laukiamos Dar vieną šaldiklyje turiu
Vakar iš medžioklės grįžo tuščias
Vijana, o kaip taviškiui vakarykštė medžioklė?
Rubinele, būtinai išbandysiu taip marinuotą lydeką. Jau užsirašiau šį receptėlį į savo VIP užrašus. Aš pati labai mėgstu žvejoti, tai su MB kartais pažvejojam. Dar lydekos nesu pagavus, man spiningaut nepatinka, mėgstu nuo tiltuko ramiai su meškerėle pasėdėt.
Labutis vakar MB papasakojau kokios šaunuolės SM renkasi, tai sakė - semkis patirties, nes medžioklė jam - tik laiko klausimas
O žvejoja pastoviai - pajūryje visą vasarą traukė plekšnes - irgi baisiai skani žuvis ir kepama paprastai, tik valgai tai kaip saulėgražas - terlionės daug, o valgyti nėra ką.
Įsivaizduoju antytės skonį ...mmmm... O aš dar šiandien savo kieme pagrybausiu ir virsiu sriubytę taip ir maitinamės - ežero, miško ir sodo gėrybėmis