Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Jeta @ 2008 09 03, 09:18)
Niam niam kaip skanu turėjo būt smile.gif Man labai graži medžioklės ragų muzika. Bandžiau ir aš pūsti, sunkiai, bet gavosi smile.gif Sakė priims mane į pūtikes  lotuliukas.gif
Taigi, tau spec receptai iš E. Tijušo laidos  wink.gif :
Su pešiota antim:
Antis vyne
Supjaustyti antį gabaliukais, pridėti prieskonių. Pakaitinti keptuvėje aliejų (nemažai aliejaus), sudėti anties gabaliukus, apkepti. Apkeptą antį suversti į puodą, kuriame bus troškinama. Supjaustyti kubeliais svogūnus,apkepti keptuvėje apibarstant prieskoniais, irgi į puodą. Įpilti raudono vyno (E. Tijušas pylė pusau saldų, bet rekomendavo paeksperimentuoti su įvairiais -ir sausu, ir pusiau sausu, sakė, kad jo šeimai priimtiniausia su p. saldžiu) tiek, kad apsemtų anties gabaliukus. Troškinti  apie 20-25 min.

Reiks bandyti kada g.gif bet jei tu pirmiau padarysi, butinai parasyk kaip gavosi, ir ar skanu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2008 09 02, 17:05)
Oi tai kad nereikia taip ilgai, čia taviškiui taip gavosi , nes be 18 metų nieks ginklo neduoda ir egzaminų laikyt. Dabar viskas kažkaip daug paprasčiau, na smulkmenų nežinau, tik girdėjau, kaip seni medžiotojai pyko, kad viskas labai supaprastėjo ir prilenda belekokių į medžiotojus  g.gif

O apie šernų marą tai nieko negirdėjau, nors palatvy gyvenu  g.gif

tai cia jam nuo tecio tas hobby.

Na as irgi pirma karta isgirdau, reik pasidometi labiau, gal kas kokia anti (klaiinga info) paleido g.gif
Atsakyti
Aš dar ančių neturiu, nes liepdavau vyrui namo nenešt. Bet jei šeštadienį nušaus, tai tikrai tikrai darysiu smile.gif Pažaduko garbės žodis ax.gif
Antrasis patiekalas su lupta antim:
[B]Anties krūtinėlių kepsneliai[B]
Atskirti krūtinėles. Keptuvėje ištirpinti sviestą, į jį įberti daržovinius prieskonius, tada dėti krūtinėles ir iškart jas pavartyti svieste su prieskoniais. Apkepinti. Į pabaigą krūtinėles apibarstyti druska. E. Tijušas rekomendavo valgyti su bruknių uogiene. Sakė, kad prie laukinių ančių visiškai netinka bulvės ar įprastinės daržovės.
Atsakyti
Ramunytee smile.gif Gal tu kur Joniskio rajone gyveni, link zagares ar N.akmenes? As pati is to "palatvio" ax.gif ir daznai vaziuoju ten ax.gif siaip idomu paliko g.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniškis tai ančių nepeša, o su visa skūra nulupa, sakė taip greičiau ir paparsčiau lotuliukas.gif .
Sugundėt ir mane su tais receptais, reiks ir man pasakyt, kad parneštų jau išvalytas antis, tik paruoštas gaminti. lotuliukas.gif
Nesureikšminu ir a tos mėsos laukinės, gaminu kaip ir vis kaita, tik dedu labai daug visokių prieskonių
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 09 03, 11:29)
Maniškis tai ančių nepeša, o su visa skūra nulupa, sakė taip greičiau ir paparsčiau  lotuliukas.gif .
Sugundėt ir mane su tais receptais, reiks ir man pasakyt, kad parneštų jau išvalytas antis, tik paruoštas gaminti.  lotuliukas.gif
Nesureikšminu ir a tos mėsos laukinės, gaminu kaip ir vis kaita, tik dedu labai daug visokių prieskonių

Ir aš liepiau nuluptą nešt namo. Mažiau cholesterolio mirksiukas.gif Labai jau skaniai ta paruošta antiena atrodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 05 08, 14:01)
O as saviski tai visiskai suprantu smile.gif
As lygiai taip pat gamtoj daug labiau pailsiu, nei mieste pasilikus savaitgali...

Taigi jie kaifuoja nuo gamtos, kaip jus nesuprantat! Jie dziaugiasi pauksteliu ciulbejimu, dziaugiasi pamate bet koki gyvuneli prabegant, jiems gera nuo gamtos garsu, kvapo, jos teikiamos energijos smile.gif

Na nezinau ar visiems taip, bet maniskiui medziokle- tai poilsis, i ne mesa. Jam svarbu pats procesas, kartais net nesauna, su fotiku nufotkina, o parvezes rodo nuotraukas smile.gif sako- gaila gyvuneliu pasidare, palikau, kad augtu (kiti aisku ji durnu isvadina) smile.gif Tai va maniskis labiau idejinis medziotojas, del ko as labai dziaugiuosi smile.gif

Aisku, buna dienu, kai nervuoja, kad negalim niekur isvaziuoti, nes jam mat medziokle! Bet nieko, tegu, jei jam nuo to geriau, jei jis taip atsipalaiduoja ir pailsi, as nieko pries smile.gif

Visu 100 proc.sutinku drinks_cheers.gif Ir skaitant susidaro vaizdas, kad apie mano busima vyra rasai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2008 09 02, 15:05)
Oi tai kad nereikia taip ilgai, čia taviškiui taip gavosi , nes be 18 metų nieks ginklo neduoda ir egzaminų laikyt. Dabar viskas kažkaip daug paprasčiau, na smulkmenų nežinau, tik girdėjau, kaip seni medžiotojai pyko, kad viskas labai supaprastėjo ir prilenda belekokių į medžiotojus  g.gif

O apie šernų marą tai nieko negirdėjau, nors palatvy gyvenu  g.gif

Na, MB irgi beveik palatvy medzioja, bet nieko nesake apie ta mara g.gif nebent nieko nezino, nes savaite nebuvo nuvykes del darbo reikalu, bet jau savaitgalis arteja tai jo ir nematysiu namie doh.gif
Atsakyti
ziubsnelis humoro: savaitgali vienai giminaitei turejau ragus stirnos nuvesti, bet pamirsau... Bet sutikau ja is sakau "pamirsau atvesti. kita karta. kaip man tie ragai is galvos galejo iskristi ?" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 03, 16:11)
ziubsnelis humoro: savaitgali vienai giminaitei turejau ragus stirnos nuvesti, bet pamirsau... Bet sutikau ja is sakau "pamirsau atvesti. kita karta. kaip man tie ragai is galvos galejo iskristi ?"  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif
Na aš jau visai nuo proto nušokau doh.gif Vakar gaminau stirnieną vyne. Lygiai taip pat kaip antį vyne, kur rašiau receptą iš laidos "Girių takais". Tik, aišku, troškinau daug ilgiau. Na, ką rezultato taip ir nepavalgiau, nes gaminimo procesas užtruko iki nakties doh.gif Tik paragavau, ragavo ir MB. Visai nieko. Nežinau ar antrą kart gaminčiau, man egzotika ne prie dūšios, mėgstu ūkiškai gamint ir valgyt lotuliukas.gif . Na, po darbo šio šedevro jau pavalgysiu padoriau ir pabandysiu normaliai, o ne paskubom įvertinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 04, 08:36)
Labas rytas mergytės  4u.gif
Na aš jau  visai nuo proto nušokau  doh.gif  Vakar gaminau stirnieną vyne. Lygiai taip pat kaip antį vyne, kur rašiau receptą iš laidos "Girių takais". Tik, aišku, troškinau daug ilgiau. Na, ką rezultato taip ir nepavalgiau, nes gaminimo procesas užtruko iki nakties  doh.gif Tik paragavau, ragavo ir MB. Visai nieko. Nežinau ar antrą kart gaminčiau, man egzotika ne prie dūšios, mėgstu ūkiškai gamint ir valgyt  lotuliukas.gif . Na, po darbo šio šedevro  jau pavalgysiu padoriau ir pabandysiu normaliai, o ne paskubom įvertinti smile.gif

Isivaizduoju, kad skanu turetu buti. bet gaminimo procesas iki nakties, is tiesu ispudingas smile.gif
Atsakyti