QUOTE(Jeta @ 2008 09 03, 09:18)
Niam niam kaip skanu turėjo būt Man labai graži medžioklės ragų muzika. Bandžiau ir aš pūsti, sunkiai, bet gavosi Sakė priims mane į pūtikes
Taigi, tau spec receptai iš E. Tijušo laidos :
Su pešiota antim:
Antis vyne
Supjaustyti antį gabaliukais, pridėti prieskonių. Pakaitinti keptuvėje aliejų (nemažai aliejaus), sudėti anties gabaliukus, apkepti. Apkeptą antį suversti į puodą, kuriame bus troškinama. Supjaustyti kubeliais svogūnus,apkepti keptuvėje apibarstant prieskoniais, irgi į puodą. Įpilti raudono vyno (E. Tijušas pylė pusau saldų, bet rekomendavo paeksperimentuoti su įvairiais -ir sausu, ir pusiau sausu, sakė, kad jo šeimai priimtiniausia su p. saldžiu) tiek, kad apsemtų anties gabaliukus. Troškinti apie 20-25 min.
Taigi, tau spec receptai iš E. Tijušo laidos :
Su pešiota antim:
Antis vyne
Supjaustyti antį gabaliukais, pridėti prieskonių. Pakaitinti keptuvėje aliejų (nemažai aliejaus), sudėti anties gabaliukus, apkepti. Apkeptą antį suversti į puodą, kuriame bus troškinama. Supjaustyti kubeliais svogūnus,apkepti keptuvėje apibarstant prieskoniais, irgi į puodą. Įpilti raudono vyno (E. Tijušas pylė pusau saldų, bet rekomendavo paeksperimentuoti su įvairiais -ir sausu, ir pusiau sausu, sakė, kad jo šeimai priimtiniausia su p. saldžiu) tiek, kad apsemtų anties gabaliukus. Troškinti apie 20-25 min.
Reiks bandyti kada bet jei tu pirmiau padarysi, butinai parasyk kaip gavosi, ir ar skanu?