Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Sveikos, jungiuos i jusu gretas, jei priimsit blush2.gif
Mano vyras zvejys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alkaponė: 29 rugpjūčio 2008 - 11:09
Na maniškis irgi plonina piniginę su tuo šėrimu, ir vien tik kiek kuro sudegina bevažinėdamas šerti. Jau gal buvau sakius, kad ir vidurį laukų su džipu arė, kad bulves pasodinti ir žirnius pasėti. lotuliukas.gif
O žvėrieną tik reikia mokėti labai gerai paruošti, ir nebus nei smirdinti nei kieta, o delikatesas.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 08 27, 12:09)
Labas Kaja  4u.gif  Sveika sugrįžus į mūsų būrelį smile.gif Na, bet tu ir šaunuolė, net antis gaminti moki  4u.gif  O kas jas nupeša? Aš tai prie ančių nė artyn  ax.gif , po nesėkmingos šaltienos ir į tą pusę ir pažiūrėt nenoriu. O jei kas ir paruoštų, kaži ar galėčiau valgyt  g.gif
Papildyta:
Gal ką gaminate iš inkstų? Turiu šaldiklyje, bet nė nenumanau ką būtų galima paruošt  g.gif

Aciu 4u.gif Na jas nulupo pas drauga sodyboj maniskis. Iseme krutineles tik. Bet kai kepiau tai man kvapas nelabai patiko - kaip kad pukine pagalve kepciau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif toks specifinis. as nevalgiau, tik vos vos paragavau biggrin.gif

Is inkstu? g.gif - nieko negaminu. O ka galima. Reikes pakuisti knygose info.

Papildyta:
QUOTE(nirvana @ 2008 08 27, 14:53)
mano svajonė turėti vyra žveją arba medžiotoją. Savo vaikinui taip ir pasakiau, manau susimąstys  ax.gif

na, manau 10 meteliu atvaikscios uz varova biggrin.gif (kazkaip ilgai ten reikia) tada laikysis egzaminus, tada gaus leidimus ginklui ir tik tada saudyti gales... arba visa tai nelegaliai nusipirks, bet ziuniu - nenusipirksi juk g.gif . Maniskis nuo 7 metuku su teciu i medziokles eidavo.

Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2008 08 29, 12:51)
Na maniškis irgi plonina piniginę su tuo šėrimu, ir vien tik kiek kuro sudegina bevažinėdamas šerti. Jau gal buvau sakius, kad ir vidurį laukų su džipu arė, kad bulves pasodinti ir žirnius pasėti.  lotuliukas.gif
O žvėrieną tik reikia mokėti labai gerai paruošti, ir nebus nei smirdinti nei kieta, o delikatesas.

Uolma sino geru receptuku thumbup.gif dar suzinojau Gelsve -prieskonis laaabai tinka zberienai, tik nereikia padauginti. Siaip ir i sriubas thumbup.gif
Atsakyti
Viespate, mano vyras irgi ir zvejys ir medziotojas, nespeju gamint as jo tos mesos blink.gif uzkniso atvirai pasakius. Ir nesugalvoju ka is sernienos galima pagaminti, vis taip paciai ir taip paciai... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 21:04)
Viespate, mano vyras irgi ir zvejys ir medziotojas, nespeju gamint as jo tos mesos  blink.gif  uzkniso atvirai pasakius. Ir nesugalvoju ka is sernienos galima pagaminti, vis taip paciai ir taip paciai...  wacko.gif

na nezinau mamytes... as tai ta serniena gaminu kaip paprasta mesa. kulto nedarau jau kad tai pati sveikiausia mesa ir kazkaip neiprastai ji reikia gamint. kotletukai (tik lasinuku papildomai perku) mustinukus, guliasa kaip paprastos mesos g.gif
Atsakyti
Labas visoms biggrin.gif
Aš irgi šernieną, gaminu kaip eilinę kiaulieną. Aš net kotletams papildomai lašinių nebeperku, nors anksčiau pirkdavau. Dabar man gaila leisti pinigus, kad ir lašiniams, kai namie mėsos ir taip daug. Tiesiog pradėjau gaminti "liesesnius" kotletukus thumbup.gif Man netgi dar skaniau. O dėl patiekalų įvairovės, tai matyt pas visus tas pats: kotletai, guliašas, plovas, "zuikis", troškiniai, kepti "čieli" mėsos gabalai, čenakai, balandėliai, koldūnai, čeburėkai ir pan. Nieko neprimąstysi, nebent ištisai sėdėt namie ir bovytis su maistu, eksperimentuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 01, 12:32)
Maniskis nuo 7 metuku su teciu i medziokles eidavo.

oho, koks stažas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 09 02, 09:46)
oho, koks stažas bigsmile.gif

jo, nesakyk smile.gif ir tas noras medzioti niekur nedingsta

Zinote ka suzinojau, kad is Latvijos kazkosk sernu maras ateina cray.gif vargsiukai...
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 02, 11:24)
Zinote ka suzinojau, kad is Latvijos kazkosk sernu maras ateina  cray.gif vargsiukai...

Oi oi oi. Tikiuosi, kad tik gandas blink.gif Nes kitaip apie šernieną tektų užmiršti ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 02, 11:51)
Oi oi oi. Tikiuosi, kad tik gandas blink.gif  Nes kitaip apie šernieną tektų užmiršti ilgam.

Maniskis buvo Pakruojy, tai ten tas gandas labai gyvas. Serniukai ismirs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 02, 12:35)
Maniskis buvo Pakruojy, tai ten tas gandas labai gyvas. Serniukai ismirs  unsure.gif

Oho, as pranesiau apie tai vyrui, o gal koks straipsnis apie tai yra? kad isitikint kad tikrai ateina tas maras... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 02, 13:58)
Oho, as pranesiau apie tai vyrui, o gal koks straipsnis apie tai yra? kad isitikint kad tikrai ateina tas maras...  blink.gif

aga, man irgi labai idomu, gal kur rasytiniuose saltiniuose yra? Ar cia kaip VBS (viena boba sake)? smile.gif ax.gif
Atsakyti