Sveikos, jungiuos i jusu gretas, jei priimsit
Mano vyras zvejys
Na maniškis irgi plonina piniginę su tuo šėrimu, ir vien tik kiek kuro sudegina bevažinėdamas šerti. Jau gal buvau sakius, kad ir vidurį laukų su džipu arė, kad bulves pasodinti ir žirnius pasėti.
O žvėrieną tik reikia mokėti labai gerai paruošti, ir nebus nei smirdinti nei kieta, o delikatesas.
O žvėrieną tik reikia mokėti labai gerai paruošti, ir nebus nei smirdinti nei kieta, o delikatesas.
QUOTE(Jeta @ 2008 08 27, 12:09)
Labas Kaja Sveika sugrįžus į mūsų būrelį Na, bet tu ir šaunuolė, net antis gaminti moki O kas jas nupeša? Aš tai prie ančių nė artyn , po nesėkmingos šaltienos ir į tą pusę ir pažiūrėt nenoriu. O jei kas ir paruoštų, kaži ar galėčiau valgyt
Papildyta:
Gal ką gaminate iš inkstų? Turiu šaldiklyje, bet nė nenumanau ką būtų galima paruošt
Papildyta:
Gal ką gaminate iš inkstų? Turiu šaldiklyje, bet nė nenumanau ką būtų galima paruošt
Aciu Na jas nulupo pas drauga sodyboj maniskis. Iseme krutineles tik. Bet kai kepiau tai man kvapas nelabai patiko - kaip kad pukine pagalve kepciau toks specifinis. as nevalgiau, tik vos vos paragavau
Is inkstu? - nieko negaminu. O ka galima. Reikes pakuisti knygose info.
Papildyta:
QUOTE(nirvana @ 2008 08 27, 14:53)
mano svajonė turėti vyra žveją arba medžiotoją. Savo vaikinui taip ir pasakiau, manau susimąstys
na, manau 10 meteliu atvaikscios uz varova (kazkaip ilgai ten reikia) tada laikysis egzaminus, tada gaus leidimus ginklui ir tik tada saudyti gales... arba visa tai nelegaliai nusipirks, bet ziuniu - nenusipirksi juk . Maniskis nuo 7 metuku su teciu i medziokles eidavo.
Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2008 08 29, 12:51)
Na maniškis irgi plonina piniginę su tuo šėrimu, ir vien tik kiek kuro sudegina bevažinėdamas šerti. Jau gal buvau sakius, kad ir vidurį laukų su džipu arė, kad bulves pasodinti ir žirnius pasėti.
Uolma sino geru receptuku dar suzinojau Gelsve -prieskonis laaabai tinka zberienai, tik nereikia padauginti. Siaip ir i sriubas
Viespate, mano vyras irgi ir zvejys ir medziotojas, nespeju gamint as jo tos mesos uzkniso atvirai pasakius. Ir nesugalvoju ka is sernienos galima pagaminti, vis taip paciai ir taip paciai...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 01, 21:04)
Viespate, mano vyras irgi ir zvejys ir medziotojas, nespeju gamint as jo tos mesos uzkniso atvirai pasakius. Ir nesugalvoju ka is sernienos galima pagaminti, vis taip paciai ir taip paciai...
na nezinau mamytes... as tai ta serniena gaminu kaip paprasta mesa. kulto nedarau jau kad tai pati sveikiausia mesa ir kazkaip neiprastai ji reikia gamint. kotletukai (tik lasinuku papildomai perku) mustinukus, guliasa kaip paprastos mesos
Labas visoms
Aš irgi šernieną, gaminu kaip eilinę kiaulieną. Aš net kotletams papildomai lašinių nebeperku, nors anksčiau pirkdavau. Dabar man gaila leisti pinigus, kad ir lašiniams, kai namie mėsos ir taip daug. Tiesiog pradėjau gaminti "liesesnius" kotletukus Man netgi dar skaniau. O dėl patiekalų įvairovės, tai matyt pas visus tas pats: kotletai, guliašas, plovas, "zuikis", troškiniai, kepti "čieli" mėsos gabalai, čenakai, balandėliai, koldūnai, čeburėkai ir pan. Nieko neprimąstysi, nebent ištisai sėdėt namie ir bovytis su maistu, eksperimentuot
Aš irgi šernieną, gaminu kaip eilinę kiaulieną. Aš net kotletams papildomai lašinių nebeperku, nors anksčiau pirkdavau. Dabar man gaila leisti pinigus, kad ir lašiniams, kai namie mėsos ir taip daug. Tiesiog pradėjau gaminti "liesesnius" kotletukus Man netgi dar skaniau. O dėl patiekalų įvairovės, tai matyt pas visus tas pats: kotletai, guliašas, plovas, "zuikis", troškiniai, kepti "čieli" mėsos gabalai, čenakai, balandėliai, koldūnai, čeburėkai ir pan. Nieko neprimąstysi, nebent ištisai sėdėt namie ir bovytis su maistu, eksperimentuot
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 01, 12:32)
Maniskis nuo 7 metuku su teciu i medziokles eidavo.
oho, koks stažas
QUOTE(Fixa @ 2008 09 02, 09:46)
oho, koks stažas
jo, nesakyk ir tas noras medzioti niekur nedingsta
Zinote ka suzinojau, kad is Latvijos kazkosk sernu maras ateina vargsiukai...
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 02, 11:24)
Zinote ka suzinojau, kad is Latvijos kazkosk sernu maras ateina vargsiukai...
Oi oi oi. Tikiuosi, kad tik gandas Nes kitaip apie šernieną tektų užmiršti ilgam.
QUOTE(Jeta @ 2008 09 02, 11:51)
Oi oi oi. Tikiuosi, kad tik gandas Nes kitaip apie šernieną tektų užmiršti ilgam.
Maniskis buvo Pakruojy, tai ten tas gandas labai gyvas. Serniukai ismirs
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 02, 12:35)
Maniskis buvo Pakruojy, tai ten tas gandas labai gyvas. Serniukai ismirs
Oho, as pranesiau apie tai vyrui, o gal koks straipsnis apie tai yra? kad isitikint kad tikrai ateina tas maras...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 02, 13:58)
Oho, as pranesiau apie tai vyrui, o gal koks straipsnis apie tai yra? kad isitikint kad tikrai ateina tas maras...
aga, man irgi labai idomu, gal kur rasytiniuose saltiniuose yra? Ar cia kaip VBS (viena boba sake)?