Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Šiandien ir vėl saviškį į medžioklę išleidau gun_bandana.gif Praeitą kart nieko neparvežė, tai šiandien tikiuosi sėkmingesnis vakaras bus. Šaldytuve atsargos pamažu senka...
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 08 26, 18:50)
Šiandien ir vėl saviškį į medžioklę išleidau  gun_bandana.gif Praeitą kart nieko neparvežė, tai šiandien tikiuosi sėkmingesnis vakaras bus. Šaldytuve atsargos pamažu senka...

Na kaip medziokle? smile.gif
Maniskis siandien eis? doh.gif Jau ir mums reikia pildyti, greit prasides varumines, tai ne ka ten ir bus galima nusauti smile.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 27, 07:32)
Na kaip medziokle?  smile.gif
Maniskis siandien eis? doh.gif Jau ir mums reikia pildyti, greit prasides varumines, tai ne ka ten ir bus galima nusauti smile.gif  schmoll.gif

Nušovė stirniną, kaip jie vadina "ožį". Nepatinka man "ožių" mėsa, man ji smirdi.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 08 27, 08:17)
Nušovė stirniną, kaip jie vadina "ožį". Nepatinka man "ožių" mėsa, man ji smirdi.

na man irgi ji nelabai. liesoka unsure.gif maniskis irgi vakar buvo , sako tik stirnienes vaiksto biggrin.gif tai irgi pamazu mesos atsargos mazeja unsure.gif
Atsakyti
sveikos,
jungiuosi ir aš į medžiotojų žmonų būrį ax.gif tiesa, pas mus dar tik pradžia, nes MB ką tik gavo leidimą ginklui...

čia mano tėtis viso to "zavadyla", nes medžioja jau daug metų (bet dažniausiai nieko nenušauna doh.gif hihihi.gif, o kaip pats sako - aš gamta gėriuosi), tai dabar ir MB jau labai reikia būt medžiotoju doh.gif

tėtis važinėja į medžioklę su savo būreliu, tai ir MB ten pat bus, dar kartais su medžioklės lapu pavažinėja į palaukimus (jetus, terminų net nežinau doh.gif ), bet, kaip paskaičiau, kaip jūsiškiai kai kurie daro, tai gyvūnų nešeria...

kol kas į viską žiūriu gana skeptiškai, nes žvėrienos nevalgau schmoll.gif nu kažkoks kvailas įsitikinimas, kad neskanu, kieta ir t.t., nors žinau, kad galima paruošti gerai, gal kada, kai MB nušaus ką - pavyks pagamint biggrin.gif

kita mano "baimė", kad visas šitas jo hobis - brangiai atsieis doh.gif šautuvas, apranga ir visos kitos smulkmenos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 08 27, 09:33)
sveikos,
jungiuosi ir aš į medžiotojų žmonų būrį ax.gif tiesa, pas mus dar tik pradžia, nes MB ką tik gavo leidimą ginklui...

čia mano tėtis viso to "zavadyla", nes medžioja jau daug metų (bet dažniausiai nieko nenušauna doh.gif  hihihi.gif, o kaip pats sako - aš gamta gėriuosi), tai dabar ir MB jau labai reikia būt medžiotoju doh.gif

tėtis važinėja į medžioklę su savo būreliu, tai ir MB ten pat bus, dar kartais su medžioklės lapu pavažinėja į palaukimus (jetus, terminų net nežinau doh.gif ), bet, kaip paskaičiau, kaip jūsiškiai kai kurie daro, tai gyvūnų nešeria...

kol kas į viską žiūriu gana skeptiškai, nes žvėrienos nevalgau schmoll.gif nu kažkoks kvailas įsitikinimas, kad neskanu, kieta ir t.t., nors žinau, kad galima paruošti gerai, gal kada, kai MB nušaus ką - pavyks pagamint biggrin.gif

kita mano "baimė", kad visas šitas jo hobis - brangiai atsieis doh.gif  šautuvas, apranga ir visos kitos smulkmenos unsure.gif
0j, patikek, kiek pinigu mum iseina tam serimui doh.gif ir ne prie vieno bokstelio. tu kukuruzu maisais. vienu laiku pati vazinejausi taip kukuruzu maisais apsipirkineti, dabar vyras pats 4u.gif o kad sis hobbis sauna i pinigyne tai pilniausia tiesa doh.gif
Atsakyti
Kaip tai nešeria??????????? Be abejo, kad šeria. Žinomas jausmas su maišais pasitąsyti smile.gif
Papildyta:
Ir beje, nei viena medžioklė be medžioklės lapų neapsieina.
Atsakyti
Sveikutes, buvau pametusi sia tema smile.gif
MB medziojo antis, tai kepiau anciu krutineles... g.gif keistokos tokios.
O siandien darysiu kepenis stirnos wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2008 08 27, 09:33)

kita mano "baimė", kad visas šitas jo hobis - brangiai atsieis doh.gif  šautuvas, apranga ir visos kitos smulkmenos unsure.gif

atsiesi brangiai smile.gif bet mesytes sveikos turesi. Ismoksi paruosti ir skaniai valgysit. Knyguciu nusipirk - ismoksi, pasipraktikuosi...
Atsakyti
Labas Kaja 4u.gif Sveika sugrįžus į mūsų būrelį smile.gif Na, bet tu ir šaunuolė, net antis gaminti moki 4u.gif O kas jas nupeša? Aš tai prie ančių nė artyn ax.gif , po nesėkmingos šaltienos ir į tą pusę ir pažiūrėt nenoriu. O jei kas ir paruoštų, kaži ar galėčiau valgyt g.gif
Papildyta:
Gal ką gaminate iš inkstų? Turiu šaldiklyje, bet nė nenumanau ką būtų galima paruošt g.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jus darot antis?, pas mane saldymo kameroje dabar guli penkios, ir nezinau kaip jas paruosti kuo skaniau g.gif
As irgi nelendu prie anciu, tai MB jas nepesa o nulupa doh.gif ax.gif
Atsakyti
mano svajonė turėti vyra žveją arba medžiotoją. Savo vaikinui taip ir pasakiau, manau susimąstys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 27, 13:53)
mano svajonė turėti vyra žveją arba medžiotoją. Savo vaikinui taip ir pasakiau, manau susimąstys  ax.gif

Kodel nori, kad butu arba medziotojas arba zvejys? g.gif smile.gif
Atsakyti