QUOTE(Jeta @ 2008 08 19, 19:30)
Gal kai nematai žalio, o tik paruoštą produktą, tai visai kitaip Mes kai prapjovėm uodegą, pamatėm vien taukus ir dar tokie neapetitiški pasirodė. Ir smarvė fe... tai dabar nė ton pusėn žiūrėt nesinori. O gal dar ir nuo rūkymo priklauso, gal nevykusiai išrūkė.
Papildyta:
Vat ir dabar MB išleidau į medžioklę viena namuose aš darau ką noriu
Papildyta:
Vat ir dabar MB išleidau į medžioklę viena namuose aš darau ką noriu
Tik bėda dar vakarykštę mėsukę reikia sutvarkyti. Sumalt faršą, ir nesugalvoju ką man iš jo padaryti skaniai.
Ir maniškis sakė visą savaitę varys medžiot, nes nori normukę mėsos šerno tušonkei susirinkti. +Žuvies nori dar koncervų pasidaryti. tai dar ir žuvies puse šaldiklio prikišta. Bet reiks pamažinti savaitgaliui, nes noriu jau rūkytos pasmaguriauti
Na man būtent tas uodegos riebalas ir nepatinka. Nors sakau draugai tai kaip už delikatesą sulapnoja, sako labai skanu, na o man nea Mes tas uodegas bebro tik dėl jų ir laikom šaldiklyje