QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 15:24)
As irgi taip sakau, o jei ir parnesa tai pats ir isdarineja
Vienąkart kai buvo partempęs tris antis, tai ir išdarinėjo pats. Aš nė pirštuko nepajudinau. Buvau girdėjusi, kad labai skani šaltiena iš jų gaunasi
. Bet tuo metu labai sklido kalbos apie paukščių gripą, tai aš jo labai bijodama, tas antis gerokai pamarinavau (padauginau acto)
Galit įsivaizduot kokia šaltiena-sriuba gavosi
Teko visą lauk pilt
Po to karto iš laukinių ančių nieko nedarom
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 16:33)
O kaip jus darote bebro saslykus? , nesu valgiusi, jau prie visokios mesytes pripratau, tik bebro purtausi
Labai paprastai
Pridedu pjaustytų svogūnų (daug - pusę tiek, kiek mėsos), pomidoro padažo 0,5 l , šiek tiek mineralinio vandens (iš akies) ir daug prieskonių, būtinai dedu kadagio uogų
Pora parų marinuojasi ir
P.S Bebro uodegos niekur nenaudoju - išmetu, nes man ji smirda, nors kiti ją vadina delikatesu. Man nepatiko net rūkyta