Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Jeta @ 2008 08 14, 15:42)
Ryt  ančių medžioklės atidarymas. Saviškį išleidžiu, bet su sąlyga, kad ančių namo neneštų schmoll.gif

As irgi taip sakau, o jei ir parnesa tai pats ir isdarineja smile.gif

-Anna- na tavo vyras tai tik savaitgaleis eina smile.gif tai cia dar gerai, manasis per praeita savaite buvo keturis kartus doh.gif
Jau sakiau skelbsiu jam ultimatuma.... g.gif
Atsakyti
Mergytės,o tai gal Jūs galit parduot,jei pvz per daug turite 4u.gif Čia apie žvėrieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 08 19, 12:04)
Savaitgali buvom bebru medzioklej  mirksiukas.gif  pasiplaukiojom visa vakara  thumbup.gif viena nusove, gryztant iki masinos reikejo panest nemaza atstuma, tai as jau pasisiulau ir kuprine nest, ir ginkla, tik kad nereiktu, nors ir maise ideto, bet to bebro nest  lotuliukas.gif

Labai skanūs bebro šašlykai thumbup.gif Šaunu, kad kartu taip pramogaujat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2008 08 19, 14:22)
na pasisakysiu ir as del savojo medziotojo.

mes kolkas kartu negyvenam, bet jau medziokle mane erzina.  unsure.gif

Jau medžiotojo nepakeisi smile.gif, ten jiems ir azartas ir adrenalinas. Aš ant saviškio visiškai nepykstu ir mielai išleidžiu. Pati turiu hobių, kuriems taip pat reikia laisvo laiko, tai mes ir susitarę, kad vienas kito poreikių neribosime. Aišku, kad jei labai svarbūs šeimyniniai reikalai laukia, tai abiems tenka atsisakyti malonumų ir kibti į darbus, ar tvarkytis reikalus.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 08 19, 15:29)
Labai skanūs bebro šašlykai  thumbup.gif 

O kaip jus darote bebro saslykus? , nesu valgiusi, jau prie visokios mesytes pripratau, tik bebro purtausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 15:24)
As irgi taip sakau,  o jei ir parnesa tai pats ir isdarineja smile.gif

Vienąkart kai buvo partempęs tris antis, tai ir išdarinėjo pats. Aš nė pirštuko nepajudinau. Buvau girdėjusi, kad labai skani šaltiena iš jų gaunasi essen.gif . Bet tuo metu labai sklido kalbos apie paukščių gripą, tai aš jo labai bijodama, tas antis gerokai pamarinavau (padauginau acto) blush-anim-cl.gif Galit įsivaizduot kokia šaltiena-sriuba gavosi doh.gif Teko visą lauk pilt cry.gif Po to karto iš laukinių ančių nieko nedarom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 16:33)
O kaip jus darote bebro saslykus? , nesu valgiusi, jau prie visokios mesytes pripratau, tik bebro purtausi doh.gif

Labai paprastai smile.gif Pridedu pjaustytų svogūnų (daug - pusę tiek, kiek mėsos), pomidoro padažo 0,5 l , šiek tiek mineralinio vandens (iš akies) ir daug prieskonių, būtinai dedu kadagio uogų smile.gif Pora parų marinuojasi ir essen.gif
P.S Bebro uodegos niekur nenaudoju - išmetu, nes man ji smirda, nors kiti ją vadina delikatesu. Man nepatiko net rūkyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 19 rugpjūčio 2008 - 15:43
QUOTE(Jeta @ 2008 08 19, 15:42)
Vienąkart kai buvo partempęs tris antis, tai ir išdarinėjo pats. Aš nė pirštuko nepajudinau.  Buvau girdėjusi, kad labai skani šaltiena iš jų gaunasi essen.gif . Bet tuo metu labai sklido kalbos apie  paukščių gripą, tai aš jo labai bijodama, tas antis gerokai pamarinavau (padauginau acto) blush-anim-cl.gif Galit įsivaizduot kokia šaltiena-sriuba gavosi doh.gif Teko visą lauk pilt  cry.gif Po to karto iš laukinių ančių nieko nedarom ax.gif
Papildyta:

Labai paprastai smile.gif Pridedu pjaustytų svogūnų (daug - pusę tiek, kiek mėsos), pomidoro padažo 0,5 l , šiek tiek mineralinio vandens (iš akies) ir daug  prieskonių, būtinai dedu kadagio uogų smile.gif Pora parų marinuojasi ir  essen.gif
P.S Bebro uodegos niekur nenaudoju - išmetu, nes man ji smirda, nors kiti ją vadina delikatesu. Man nepatiko net rūkyta

Ragavau ir as bebro uodega, fui, neskau ir man buvo schmoll.gif
O ka duoda kadagio uogos?
Ar nebuna saslykas kietokas?
Dar vyras ruke bebriena, tai labai skaniai gavosi, kas valge tai neatspejo ka valgo mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Maniškis ir buvo sąraše pirmas ančių medžioklės atidaryme, nušovė gal 6, bet neėmė nei vienos, atidavė. Poto kaip pirmą kartą teko jas išdoroti doh.gif Švogrius pats darinėjo ir marinavo sakė kad skaniai gavosi.
Bebrą mes labai dažnai rūkiname cielą, labai skaniai gaunasi. Šašlykai irgi skanūs marinuojam sausai tik su prsiskoniais ir svogūnais. Uodegą rūkina, bet man ji neskani, kiti ją labai skaniai suvalgo, išmest neteko nei karto.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 15:24)

-Anna-  na tavo vyras tai tik savaitgaleis eina smile.gif  tai cia dar gerai, manasis per praeita savaite buvo keturis kartus doh.gif
Jau sakiau skelbsiu jam ultimatuma.... g.gif

na jis buna ir darbo diena varo (kai dirba iki 14), bet manes tada tas netrigdo, nes as pati uzsiemus, dirbu i sporta varau, tai kazkaip neuzkliuna. bet savaitgaliais tai nervas ima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 16:50)
Ragavau ir as bebro uodega, fui, neskau ir man buvo schmoll.gif
O ka duoda kadagio uogos?
Ar nebuna saslykas kietokas?
Dar vyras ruke bebriena, tai labai skaniai gavosi, kas valge tai neatspejo ka valgo mirksiukas.gif  smile.gif

Kadagio uogos suteikia tokį pikantišką skonį thumbup.gif O šašlykas nebūna kietas, nes dedame daug svogūno ir svogūno sultys suminkština mėsytę. Jei įtari, kad išmarinuota mėsa bus kietoka, tai jau suvertus ant iešmo ir paruoštus kepti šašlykus pabarstyk (labai mažai) minkštinamąja druskyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 19 rugpjūčio 2008 - 18:12
Na maniškis irgi labai dažnai ir paprastą dieną išlekia, kad ir dabar jau antra diena iš eilės. Bet man tai ir gerai kartais, pavakarot namie visiškai vienai, ypač dabar kaip ir vaikai kaime atostogauja. Pritariu, kad nervuoja, kaip nori kažką bendrai nuveikti ir nespėji su savo planais užbėgti medžioklei doh.gif Bet prie to baigiu priprasti ir karatis sudalyvauju viena ar su vaikais, ir draugai jau net nesistebi tuo. Nes žino, kad galės kada pasmaguriauti žvėriena.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 08 19, 17:26)
Uodegą rūkina, bet man ji neskani, kiti ją labai skaniai suvalgo, išmest neteko nei karto.

Gal kai nematai žalio, o tik paruoštą produktą, tai visai kitaip g.gif Mes kai prapjovėm uodegą, pamatėm vien taukus ir dar tokie neapetitiški pasirodė. Ir smarvė fe... tai dabar nė ton pusėn žiūrėt nesinori. O gal dar ir nuo rūkymo priklauso, gal nevykusiai išrūkė.
Papildyta:
Vat ir dabar MB išleidau į medžioklę thumbup.gif viena namuose aš darau ką noriu clap.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 08 19, 18:09)
Kadagio uogos suteikia tokį pikantišką skonį  thumbup.gif  O šašlykas nebūna kietas, nes dedame daug svogūno ir svogūno sultys suminkština mėsytę. Jei įtari, kad išmarinuota mėsa bus kietoka, tai jau suvertus ant iešmo ir paruoštus kepti šašlykus pabarstyk (labai mažai) minkštinamąja druskyte.

Reiks ir mums pabandyti bebro saslyko drinks_cheers.gif
Kartais tikrai saunu pabuti vienai, bet kai tai tampa beveik kasdienybe g.gif doh.gif Tik is darbo pareina, pavalgo, sautuvas ant peties ir vyro neber schmoll.gif Bet jau baigiu priprasti mirksiukas.gif
Atsakyti