Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Na kokia ramuma čia.
Mes jau pasidarę turim konservų iš šernienos, labai patogu ir skanu. thumbup.gif
Dabar žuvį kaupia, kad irgi koncervų pasidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 22 liepos 2008 - 08:45
QUOTE(uolma @ 2008 07 22, 09:44)
Na kokia ramuma čia.
Mes jau pasidarę turim konservų iš šernienos, labai patogu ir skanu.  thumbup.gif
Dabar žuvį kaupia, kad irgi koncervų pasidaryti.

mum irgi konservus daro is sernienos ax.gif mes patys nemokam, tai pazistami zmones daro. 4u.gif
Atsakyti
Ir mano vyras medziotojas ir zvejys 4u.gif Bet taip jau susitarem kad as jo laimikiu neapdoroju ir neruosiu. Jis tai daro pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 07 29, 12:58)
Ir mano vyras medziotojas ir zvejys 4u.gif  Bet taip jau susitarem kad as jo laimikiu neapdoroju ir neruosiu. Jis tai daro pats blush2.gif

Laukiniai instinktai vyrui... Be gamtos, medziokles, zvejybos vyrui sunku, nors ir kaip tai nesiuolaikiska butu! Instinktas aprupinti seima maistu senas kaip ir pati zmonija... Tik senaisiaisi laikais vyras parneses laimiki atgal miska grizdavo, dabar jau virtuveje tupineja! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Motto @ 2008 07 29, 14:09)
Laukiniai instinktai vyrui... Be gamtos, medziokles, zvejybos vyrui sunku, nors ir kaip tai nesiuolaikiska butu! Instinktas aprupinti seima maistu senas kaip ir pati zmonija... Tik senaisiaisi laikais vyras parneses laimiki atgal miska grizdavo, dabar jau virtuveje tupineja! smile.gif

Evoliucija thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras žvejys, bet ačiū Dievui, parsineša tik nuotraukas thumbup.gif
kaip tik dabar Norvegijoj, valtyje supasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 07 30, 21:40)
mano vyras žvejys, bet ačiū Dievui, parsineša tik nuotraukas  thumbup.gif
kaip tik dabar Norvegijoj, valtyje supasi  lotuliukas.gif

Mano vyrelis irgi buvo Norvegijoj,bet kai grizo ,parveze zuvies ir nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2008 07 30, 22:48)
Mano vyrelis irgi buvo Norvegijoj,bet kai grizo ,parveze zuvies ir nuotraukas blush2.gif

jis irgi parveš, bet tik mamai, mes nelabai valgom žuvytę ax.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tokį meškerės draugelį lotuliukas.gif va dabar net žvejyboj su pusbroliu lotuliukas.gif kartais užknisa tos jo žvejybos, bet kitą vertus bent jau pakvėpuoja žmogus grynu oru mirksiukas.gif ir aš pati turiu meškerę, tik mane retai ima tai ir retai ja naudojuos doh.gif žuvį yra tekę vieną kartą išdarynėti (neskaitant laboratorinių univere lotuliukas.gif ) lotuliukas.gif nėra dar taip blogai ta žuvį išdarynėti mirksiukas.gif geriau nei kad kokią autopsiją privaloma tvarka stebėti...
Atsakyti
Ryt ančių medžioklės atidarymas. Saviškį išleidžiu, bet su sąlyga, kad ančių namo neneštų schmoll.gif
Atsakyti
MB irgi ir zvejys, ir medziotojas. Labiau medziotojas, zvejot labai retai susiruosia, nebent tevas prisisnekina i kompanija. Tai jau draugystes pradzioje susitarem, kad kada nori tada gali vykti i ta medziokle, medzioti ka nori ir kiek nori, jei jis nori galiu ir as kartu vykti po miska paslampineti, bokstelyje patykoti, jau is isdarinetos mesytes valgyt pagaminsiu, bet NIEKADA ne pirsteliu nepaliesiu to katik nusauto zveries ir namuose jo neisdarinesiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Savaitgali buvom bebru medzioklej mirksiukas.gif pasiplaukiojom visa vakara thumbup.gif viena nusove, gryztant iki masinos reikejo panest nemaza atstuma, tai as jau pasisiulau ir kuprine nest, ir ginkla, tik kad nereiktu, nors ir maise ideto, bet to bebro nest lotuliukas.gif
Atsakyti
na pasisakysiu ir as del savojo medziotojo.

mes kolkas kartu negyvenam, bet jau medziokle mane erzina. unsure.gif
visu pirma, medziokle atima MB is manes savaitgaliais (na ne visais bet buna)
visu antra, kai del kokiu seimininiu reikalu as jam sakau kad jis negali varyti i medziokle, kaip planavo, nes reikia nuvaryti ten ir ten, tai pyksta ant viso pasaulio doh.gif
visu trecia, kolkas mesa gaminu sodyboje, bet kai kartu gyvensim jauciu teks ir namie, smirdalas bus ohoho doh.gif gaminant net riaugioju blink.gif
visu ketvirta, labai bijau kad kai gyvensime kartu, jam medziokle bus svarbiau nei kokie seimos reikalai, tarkim savaitgaliai kartu ir pan.
Atsakyti