Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Fregata @ 2008 05 30, 14:30)
Is esmes tai nesvarbu, nuosavas ar ne,  nes sezonas nuo birzelio 1, o taisykles visiems vienodos  unsure.gif

Medžioklės taisyklių reikalavimai aptvaruose ir voljeruose laikomų medžiojamųjų gyvūnų naudojimui netaikomi, išskyrus reikalavimus dėl leidžiamų medžioklės įrankių naudojimo ir saugaus elgesio medžioklės metu reikalavimus.

Papildyta:
QUOTE(Fregata @ 2008 05 30, 15:28)
na taip, maniskis selekcininkas  ax.gif

vienaip ar kitaip, siuo metu nei stirnu nei stirninu medziot negalima  doh.gif

Privačiuose galima
Papildyta:
Maniškis irgi selekcininkas ir neturi jokių pažįstamų su nuosavais žvėrynais smile.gif Taigi medžioja kaip eilinis medžiotojas smile.gif Ir mums to gana smile.gif
Atsakyti
Maniškis vakar stirnino mėsytės partempė smile.gif Iki 1 val nakties tvarkiausi sad.gif Sezonas prasidėjo
Atsakyti
As tai kartas nuo karto pagaminu stirniena kinietiskai, kur receptuka davei. Toks gerulis wub.gif thumbup.gif Man labai skanu ir su kiauliena. Po viso mano kaitlente plaukia riebaluose biggrin.gif doh.gif Labai taskosi. Kazkada pirkau puse kg kiaulienos, o kai iskepiau gavosi tiek daug, tai kelias dienas valgem ir dar tevams veziau ragauti - patiko labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 06 03, 15:14)
As tai kartas nuo karto pagaminu stirniena kinietiskai, kur receptuka davei. Toks gerulis  wub.gif  thumbup.gif  Man labai skanu ir su kiauliena. Po viso mano kaitlente plaukia riebaluose biggrin.gif doh.gif  Labai taskosi. Kazkada pirkau puse kg kiaulienos, o kai iskepiau gavosi tiek daug, tai kelias dienas valgem ir dar tevams veziau ragauti - patiko labai wub.gif

aha, sita ir as pastebejau, kad viskas aplinkui buna riebalais nutaskyta smile.gif Net nezinau kodel cia taip smile.gif Labai tyngisi po to valyt biggrin.gif
Atsakyti
keliu tema user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

kazkaip tylu cia jau senokai smile.gif Kaip gyvenat? smile.gif
Atsakyti
oi, apleidom temele smile.gif

Cia kitame forume diskutavo me, kiek musu vyrams atsieina zverienos kg? Labai pisipiktinau, kai zmones nezino nieko ir sako, vattt, jusu vyrams tai kas - nuvaziuoja i miska, nusisauna zveri ir mesa nei kainuoja, nei ka. O jeigu paskaiciuoji:

Kas zinot konkretesnes kainas,lai priraso.

Sautuvai:
Minimum 2, tai kaina apie 10 000 Lt
Soviniai kas karta i kelione ima x po yLt= Z Lt
Drabuziai ir avalyne bendrai: apie 5000 lt
Papildoma amunicija: ziuronai -7000 Lt
kedutes, laikikliai, deklai, valikliai sautuvu ir pan. + - 5 000Lt
Kas karta dyzelis kainuoja.
Masinos eksploatacija....

Bureliu mokesciai, pasarai, kasmetines talkos ir zverims maistas ziema...
Gal dar ka pamirsau.
TAI KOKIA KAINA GAUNASI TOS MESOS KG?
Atsakyti
Na Tau tikrai pritariu, ir mane labai piktina toks požiūris, kad žvėriena dovanai valgom.
žinok kainų kaip ir neišvardinius, nes maniškis man jų nelabai jau ir sako dėl šventos ramybės. Bet tikrai žinau, kad ne centus. Na daleiskim neseniai nusipirko tik liemenę ir kelnes kas kainavo 130. Šautuvų turi 3, kurių kainos dabar tikrai nepamenu. Pašarus irgi perka, o į savaitę kelis kartus važiuoja šerti ir per vieną kartą min.100 km. O kaip dabar kuro kaina doh.gif O jis dar pas mane ir žvejys doh.gif
O kaip palyginimą tai ir sakau pažiūrėk kiek parduotuvėj kainuoja žvėrėnuos kg.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 06 20, 15:06)
Na Tau tikrai pritariu, ir mane labai piktina toks požiūris, kad žvėriena dovanai valgom.
žinok kainų kaip ir neišvardinius, nes maniškis man jų nelabai jau ir sako dėl šventos ramybės. Bet tikrai žinau, kad ne centus. Na daleiskim neseniai nusipirko tik liemenę ir kelnes kas kainavo 130. Šautuvų turi 3, kurių kainos dabar tikrai nepamenu. Pašarus irgi perka, o į savaitę kelis kartus važiuoja šerti ir per vieną kartą min.100 km. O kaip dabar kuro kaina  doh.gif O jis dar pas mane ir žvejys  doh.gif
O kaip palyginimą tai ir sakau pažiūrėk kiek parduotuvėj kainuoja žvėrėnuos kg.

as maciau tik PC triusiena ir pries kaledas buvo gal briedienos... g.gif kazko tokio nestandartinio. Bet vat kainu, tai nezinau....
Atsakyti
mane irgi papiktina tokie posakiai kad mesa uz dyka gaunam. vyras kai isgyrsta tai tai vos garai ne eina is pykcio ir tada pradeda pasakot is eiles kiek kas kainuoja. o kiek seimininio biudzeto iseina i jo toki uzsiemima doh.gif bet as rami. vis gi ne po barus vaiksto prageria.. atvaziuoja pailsejes...
be to ir mes nuo jo pailsim blush2.gif
Atsakyti
Šiandien saviškį išleiduau medžiot smile.gif Tai dabar laisvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 06 25, 23:03)
Šiandien saviškį išleiduau medžiot smile.gif Tai dabar laisvė smile.gif

Man tai labai patinka taip pailseti smile.gif tikrai, laiko sau yra rolleyes.gif
Atsakyti