Aš tai dar stirnienos šaldiklyje turiu nebedaug, liko tik 2maišiukai. Taupau stirnos kumpį šašlams Kada vieną gražią dieną gamtoj išsikepsim Orai šyla
QUOTE(Jeta @ 2008 05 30, 12:02)
Aš tai dar stirnienos šaldiklyje turiu nebedaug, liko tik 2maišiukai. Taupau stirnos kumpį šašlams Kada vieną gražią dieną gamtoj išsikepsim Orai šyla
Kaip supratau, ten ejo kalba ne apie saldyta, o apie sviezios mesytes tvarkyma...
QUOTE(Fregata @ 2008 05 30, 11:07)
Kaip supratau, ten ejo kalba ne apie saldyta, o apie sviezios mesytes tvarkyma...
Na taip, negalima dabar stirnų medžioti. Aš esu prieš brakonieriavimą.
Šiandien reiks atleist šaldiklis, peržiūrėt likučius, kurių jau labai mažai liko, ir paruošti vietą jau šviežiai mėsytei. Maniškis laukia nesulaukia sezono. Kasdien tik ir kalba apie tai.
Aš ir pati vyrą mielai išleidžiu į medžioklę Dabar kai tokios mėsos kainos , tai man labai gerai, kai laimikį parneša . Ir dar plius, lieka laiko pabūti vienai
aš irgi pasigirsiu-šerniena šaldytuve laukia
bet iš kitos pusės- tai man pasiguodimas,o ne pagyros
bet iš kitos pusės- tai man pasiguodimas,o ne pagyros
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 30, 14:24)
Kiek zinau, tai dar neprasidejes, bet maniskis vaziuoja pas zmogu, kuris turi nuosava zveryna.. kai cia pasakius.... As ten labai nesigilinu. Kaip supratau, tai viena patina nusisove. O siaip nuo 1 birzelio?
niuka niuka. gal atskleisi kur toks zverynas? mokama kaip suprantu paslauga.... ot savaji mielai islydeciau i toki zveryna
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 30, 15:24)
Kiek zinau, tai dar neprasidejes, bet maniskis vaziuoja pas zmogu, kuris turi nuosava zveryna.. kai cia pasakius.... As ten labai nesigilinu. Kaip supratau, tai viena patina nusisove. O siaip nuo 1 birzelio?
Is esmes tai nesvarbu, nuosavas ar ne, nes sezonas nuo birzelio 1, o taisykles visiems vienodos
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 30, 14:29)
niuka niuka. gal atskleisi kur toks zverynas? mokama kaip suprantu paslauga.... ot savaji mielai islydeciau i toki zveryna
Link pajurio vaziuojant Nepradesiu vardinti, nes tai beveik uzradas draugu ratas, kurie ten vaziuoja. Del mokejimu, tai organizuojama sau ir draugams. Nesidomiu per daug tais reikalais.
QUOTE(Fregata @ 2008 05 30, 14:30)
Is esmes tai nesvarbu, nuosavas ar ne, nes sezonas nuo birzelio 1, o taisykles visiems vienodos
Nuo birželio 1 d. iki lapkričio 1 d. leidžiama medžioti tik stirnų patinus ir tik medžiotojams selekcininkams. O pateles ir stirnų jauniklius - nuo spalio 1 d. iki gruodžio 31d.
QUOTE(Jeta @ 2008 05 30, 16:23)
Nuo birželio 1 d. iki lapkričio 1 d. leidžiama medžioti tik stirnų patinus ir tik medžiotojams selekcininkams. O pateles ir stirnų jauniklius - nuo spalio 1 d. iki gruodžio 31d.
na taip, maniskis selekcininkas
vienaip ar kitaip, siuo metu nei stirnu nei stirninu medziot negalima