Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Aš tai dar stirnienos šaldiklyje turiu smile.gif nebedaug, liko tik 2maišiukai. Taupau stirnos kumpį šašlams smile.gif Kada vieną gražią dieną gamtoj išsikepsim smile.gif Orai šyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 05 30, 12:02)
Aš tai dar stirnienos šaldiklyje turiu smile.gif nebedaug, liko tik 2maišiukai. Taupau stirnos kumpį šašlams smile.gif Kada vieną gražią dieną  gamtoj išsikepsim smile.gif Orai šyla thumbup.gif

Kaip supratau, ten ejo kalba ne apie saldyta, o apie sviezios mesytes tvarkyma... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 05 30, 11:07)
Kaip supratau, ten ejo kalba ne apie saldyta, o apie sviezios mesytes tvarkyma...  g.gif

Na taip, negalima dabar stirnų medžioti. Aš esu prieš brakonieriavimą.
Atsakyti
Šiandien reiks atleist šaldiklis, peržiūrėt likučius, kurių jau labai mažai liko, ir paruošti vietą jau šviežiai mėsytei. thumbup.gif Maniškis laukia nesulaukia sezono. doh.gif Kasdien tik ir kalba apie tai.
Atsakyti
Aš ir pati vyrą mielai išleidžiu į medžioklę smile.gif Dabar kai tokios mėsos kainos doh.gif , tai man labai gerai, kai laimikį parneša thumbup.gif . Ir dar plius, lieka laiko pabūti vienai blush2.gif
Atsakyti
aš irgi pasigirsiu-šerniena šaldytuve laukia ax.gif
bet iš kitos pusės- tai man pasiguodimas,o ne pagyros unsure.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tai dar neprasidejes, bet maniskis vaziuoja pas zmogu, kuris turi nuosava zveryna.. kai cia pasakius.... As ten labai nesigilinu. Kaip supratau, tai viena patina nusisove. O siaip nuo 1 birzelio?
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 30, 14:24)
Kiek zinau, tai dar neprasidejes, bet maniskis vaziuoja pas zmogu, kuris turi nuosava zveryna.. kai cia pasakius.... As ten labai nesigilinu. Kaip supratau, tai viena patina nusisove. O siaip nuo 1 birzelio?

niuka niuka. gal atskleisi kur toks zverynas? mokama kaip suprantu paslauga.... rolleyes.gif ot savaji mielai islydeciau i toki zveryna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 30, 15:24)

Is esmes tai nesvarbu, nuosavas ar ne, nes sezonas nuo birzelio 1, o taisykles visiems vienodos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 30 gegužės 2008 - 13:33
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 30, 14:29)
niuka niuka. gal atskleisi kur toks zverynas? mokama kaip suprantu paslauga.... rolleyes.gif    ot savaji mielai islydeciau i toki zveryna bigsmile.gif

Link pajurio vaziuojant smile.gif Nepradesiu vardinti, nes tai beveik uzradas draugu ratas, kurie ten vaziuoja. Del mokejimu, tai organizuojama sau ir draugams. Nesidomiu per daug tais reikalais.
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 05 30, 14:30)
Is esmes tai nesvarbu, nuosavas ar ne,  nes sezonas nuo birzelio 1, o taisykles visiems vienodos  unsure.gif

Nuo birželio 1 d. iki lapkričio 1 d. leidžiama medžioti tik stirnų patinus ir tik medžiotojams selekcininkams. O pateles ir stirnų jauniklius - nuo spalio 1 d. iki gruodžio 31d.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 05 30, 16:23)
Nuo birželio 1 d. iki lapkričio 1 d. leidžiama medžioti tik stirnų patinus ir tik medžiotojams selekcininkams. O pateles ir stirnų jauniklius - nuo spalio 1 d. iki gruodžio 31d.

na taip, maniskis selekcininkas ax.gif

vienaip ar kitaip, siuo metu nei stirnu nei stirninu medziot negalima doh.gif
Atsakyti