Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Gerai kad mano nei medziotojas nei zvejys doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 05 08, 23:18)
Tuos pačius ir sodino topinambus, džipu arė vietoj arklio, uošvio plūgą sulaužė  doh.gif
Ir tų žieminių bulvių kas met nereikia sodinti jos pačios labai prisidaugina na nebent labai jau šernai pasidarbuotų

na cia tai pavaret thumbup.gif kita karta reikia visa sita fotkinti, kur gi dar pamatysi dzipa, arianti zeme doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

sezonas atidarytas, tai visi pasiuto. as vakar iki 1 nakties su mesa tvarkiausi. sudeliojau i dezutes, uejau i garaza(ten saldiklis) atidarau - ziuri i mane suzalusi kiaune, zasis ..kaip gyvi (nelupta ta prasme) vos infarkto negavau doh.gif

Neteko marinuote mesytes su majonezu ir kalendra? Sake visai kaniai gaunsi - idomus paskonis biggrin.gif islenda.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 27, 16:50)
Sveikos,

sezonas atidarytas, tai visi pasiuto. as vakar iki 1 nakties su mesa tvarkiausi. sudeliojau i dezutes, uejau i garaza(ten saldiklis) atidarau - ziuri i mane suzalusi kiaune, zasis ..kaip gyvi (nelupta ta prasme) vos infarkto negavau doh.gif

Neteko marinuote mesytes su majonezu ir kalendra? Sake visai kaniai gaunsi - idomus paskonis  biggrin.gif islenda.

as tai "liaudiskai" mainuoju. po visokiausiu bandymu si majinezais, alum ir kitokiais marinatais atejau prie isvados kad skaniausiai bus tik su actu, bet perku kur parasyta "marinatas" 4u.gif
beje. uzsirasiau is interneto vyrui apie povandenine medziokle. guli...ziuri. laukiu kada is transo iseis doh.gif patiko. doh.gif
Atsakyti
O aš marinuojant nededu nei acto, nei majonezo. Jei marinuoju mėsos gabalą , tai gerai ištrinu prieskoniais, česnakiuko ir viskas - sausas marinavimas. Šašlams dedu daug svogūno (tiek pat kiek mėsos) ir pilu pomidorų padažą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 05 28, 11:01)
O aš marinuojant nededu nei acto, nei majonezo. Jei marinuoju mėsos gabalą , tai gerai ištrinu prieskoniais, česnakiuko  ir viskas - sausas marinavimas. Šašlams dedu daug svogūno (tiek pat kiek mėsos) ir pilu pomidorų padažą thumbup.gif


Maniskis taip daro saslyka su daug svoguno. Bet padazo nededa, reikes pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 28, 11:15)
Maniskis taip daro saslyka su daug svoguno. Bet padazo nededa, reikes pabandyti.

Pabandykit smile.gif Tikrai labai skanūs gaunasi thumbup.gif Dar įdedam smulkintų kadagio uogų (jei nepamirštam nusipirkt)
Atsakyti
Labutis,
Maniškis irgi visus šašlykus marinuoja tik sausai ir su daug svogūno, išskyrus į stirnieną aliejaus pila papildomai, kad nebūtų sausa. Ir pjausto kaip ne didelius kepsnelius, ir ant grotelių kepa.
Atsakyti
Taip, kadagio uogu visada dedam ir aliejuko ipilam, kad mesyte minkstesne butu.
As dar rozmarina naudoju - labai tinka.
Atsakyti
Šią naktį partempė šerniuko mėsytės smile.gif Laukiam tyrimų rezultatų ir jei viskas OK, laukia ilgas vakaras:) Reiks tvarkyt mėsytę. Galvoju, kad didžiąją dalį sumalsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 05 30, 10:27)
Šią naktį partempė šerniuko mėsytės smile.gif Laukiam tyrimų rezultatų ir jei viskas OK, laukia ilgas vakaras:) Reiks tvarkyt mėsytę. Galvoju, kad didžiąją dalį sumalsiu smile.gif

O jau desreles kaip skanu wub.gif wub.gif Maniskis kazkada uzsieme, tai visi atsimena, koks tikrasis skonis. As tai pirmadieni su stirniena vargau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 05 30, 11:32)
O jau desreles kaip skanu  wub.gif  wub.gif Maniskis kazkada uzsieme, tai visi atsimena, koks tikrasis skonis. As tai pirmadieni su stirniena vargau...  doh.gif


Moterys, merginos,

jus man pasakykit, is kur gaunat stirnienos, juk sezonas dar neprasidejes ir ju medzioti negalima!? g.gif Kaip cia iseina? g.gif
Atsakyti