Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 07, 21:21)
Na manau uodai jiems maziausiai rupi doh.gif
Nors ir baisiausias lietus lyja, manasis sedi vistiek doh.gif  smile.gif siaubas kazkoks doh.gif

As tai vadovaujuosi principu, tau patinka, tai ir sedek lotuliukas.gif . Sian vakare leks maniskis.
Atsakyti
Maniškiui dar geriau kaip lyja , sako tada uodai nors nekerta. Į apsiaustą įsisuka ir kaifuoja puse nakties. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viltea @ 2008 05 08, 09:04)
As tai vadovaujuosi principu, tau patinka, tai ir sedek  lotuliukas.gif . Sian vakare leks maniskis.

Manasis vakar leke, gal ir siandien leks, nu niekaip nesuprantu kas jau ten taip gerai toj medziokleje, kol nebuvo medziotojas juk irgi gerai buvo( bent man ax.gif ) tikrai eina medzioti ne del mesos, sako hobis jo, ir kartu poilsis g.gif bet man niekaip nera suprantama kaip galima pailseti sedint vos ne per nakti, ir laukiant kol ka gales nudobti doh.gif schmoll.gif schmoll.gif man tai ziauru, ir nesuprantama,
Bet tokia jau museit mano dalia gyvenent su medziotoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 08, 14:17)
Manasis vakar leke, gal ir siandien leks, nu niekaip nesuprantu kas jau ten taip gerai toj medziokleje, kol nebuvo medziotojas juk irgi gerai buvo( bent man ax.gif  ) tikrai eina medzioti ne del mesos, sako hobis jo, ir kartu poilsis g.gif bet man niekaip nera suprantama kaip galima pailseti sedint vos ne per nakti, ir laukiant kol ka gales nudobti doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  man tai ziauru, ir nesuprantama,

Sako azartas labai juos pagauna. Nors ir aš nelabai tą aistrą. Aš kai tekėjau tai mano tėvukas apie savo žentą sakė taip: pirma žmona medžioklė, o tu antra. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 01, 23:15)
  maniskis tai kiekviena savaite veziodavo po savo seryklas kukuruzu maisiais doh.gif  dabar laukiam "derliaus" rolleyes.gif

Joo ir mano veziodavo mirksiukas.gif
Man irgi didziausias medziokles minusas amzinai isvaziaves medziot vyras schmoll.gif
Beje, buvo viena kart ir mane i bebru medziokle nusivezes...tai kai is masinos islipau -tai draugu medziotoju reakcija buvo mazdaug,,tai jau su bobom vazinet i medziokle pradesim", bet maniskiui nusispjaut, zadejo -tai ir nuveze....

Veliau dar grisiu i jusu skyreli paplepet...kazkaip tik siandien toki uzmaciau biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai labiausia nervavo anksčiau, kad mašinas laužydavo tuose miškuose, laukuose. Tai dabar džipą nusipirko specialiai medžioklei.Nors mašinos dabar švaresnės lieka. Irgi į šeryklas, tai laksto po kelis kartus į savaitę, savaitgalį bulves vidurį miško sodino šernam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 08, 14:17)
Manasis vakar leke, gal ir siandien leks, nu niekaip nesuprantu kas jau ten taip gerai toj medziokleje, kol nebuvo medziotojas juk irgi gerai buvo( bent man ax.gif  ) tikrai eina medzioti ne del mesos, sako hobis jo, ir kartu poilsis g.gif bet man niekaip nera suprantama kaip galima pailseti sedint vos ne per nakti, ir laukiant kol ka gales nudobti doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  man tai ziauru, ir nesuprantama,

O as saviski tai visiskai suprantu smile.gif
As lygiai taip pat gamtoj daug labiau pailsiu, nei mieste pasilikus savaitgali...

Taigi jie kaifuoja nuo gamtos, kaip jus nesuprantat! Jie dziaugiasi pauksteliu ciulbejimu, dziaugiasi pamate bet koki gyvuneli prabegant, jiems gera nuo gamtos garsu, kvapo, jos teikiamos energijos smile.gif

Na nezinau ar visiems taip, bet maniskiui medziokle- tai poilsis, i ne mesa. Jam svarbu pats procesas, kartais net nesauna, su fotiku nufotkina, o parvezes rodo nuotraukas smile.gif sako- gaila gyvuneliu pasidare, palikau, kad augtu (kiti aisku ji durnu isvadina) smile.gif Tai va maniskis labiau idejinis medziotojas, del ko as labai dziaugiuosi smile.gif

Aisku, buna dienu, kai nervuoja, kad negalim niekur isvaziuoti, nes jam mat medziokle! Bet nieko, tegu, jei jam nuo to geriau, jei jis taip atsipalaiduoja ir pailsi, as nieko pries smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 08 gegužės 2008 - 15:08
[/QUOTEpirma žmona medžioklė, o tu antra. blush2.gif
CODE]

ir as tokius zodzius girdejau smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikauoga: 08 gegužės 2008 - 19:20
QUOTE(uolma @ 2008 05 08, 15:49)
Mane tai labiausia nervavo anksčiau, kad mašinas laužydavo tuose miškuose, laukuose. Tai dabar džipą nusipirko specialiai medžioklei.Nors mašinos dabar švaresnės lieka. Irgi į šeryklas, tai laksto po kelis kartus į savaitę,  savaitgalį bulves vidurį miško sodino šernam doh.gif

lotuliukas.gif super thumbup.gif maniskis kazka buvo sakes apie topinambura...tai kazkokios laukines bulves g.gif bet dar nesodino biggrin.gif pas ji kiek maciau aplinkui seryklos vasara kukuruzai auga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M E M O R Y: 08 gegužės 2008 - 20:08
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 05 08, 21:08)
lotuliukas.gif   super thumbup.gif   maniskis kazka buvo sakes apie topinambura...tai kazkokios laukines bulves g.gif   bet dar nesodino biggrin.gif   pas ji kiek maciau aplinkui seryklos vasara kukuruzai auga bigsmile.gif

Tuos pačius ir sodino topinambus, džipu arė vietoj arklio, uošvio plūgą sulaužė doh.gif
Ir tų žieminių bulvių kas met nereikia sodinti jos pačios labai prisidaugina na nebent labai jau šernai pasidarbuotų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 08 gegužės 2008 - 22:22
QUOTE(uolma @ 2008 05 08, 22:18)
Tuos pačius ir sodino topinambus, džipu arė vietoj arklio, uošvio plūgą sulaužė  doh.gif
Ir tų žieminių bulvių kas met nereikia sodinti jos pačios labai prisidaugina na nebent labai jau šernai pasidarbuotų

Turejo vaizdelis buti geras lotuliukas.gif ir ko tie vyrai tik del savo seryklu nedaro, o ar augo topinamburai? Reiks ir savo brangiajam tokia minti pasiulyti lotuliukas.gif
Mano kaimyne juo augina ir daro salotas su majonezu smile.gif
Atsakyti
Mano tėvai užsisodino visą lauką jais, jie tarp kitko labai sveika valgyti. Ot gera dalykas užtenka vieną kartą pasodinti ir visam gyvenimui. lotuliukas.gif Mes ir dažniausiai salotas iš jų darom. Tik britkiausia kol jas nulupi. O mama turi knygą apie juos, tai labai daug visokių receptų yra, reiks kada išbandyti.
Atsakyti